Onko kellään kokemusta: www.7gocool.com ?

Vijaya

Yllättävän hyvin tehty ollakseen huijaus-linkki. Hinnat vain ovat pelottavan edulliset. Onko kellään kokemusta tästä, tai onko kukaan edes kuullut kyseisestä paikasta?
On näköjään Kiinassa. Noihin kun laittaa verot päälle, niin hinnat jäävät silti todella edullisiksi.
Epäilyttää:
1. missään ei mainita maksutapaa.
2. Takuusta ei ole kunnollista mainintaa.
3. Googlasin, eikä kellään Suomessa tunnu olevan mitään tietoa linkistä = todella uusi(?).

8

783

  Vastaukset

  • Huijaus se on.

  • on huijaus:
   Maksutavaksi käy vain etukäteismaksu pankkitilille Kiinaan. VIP asiakkaille Paypal. Mutta jotta olet VIP pitää ensin tilata 3000€ arvosta pankkisiirrolla ;)
   Lisäksi vakuuttavat että tuontitullit kuuluu hintoihin... älkää unta nähkö!

   • ...kyllähän se sitten huijaus on. Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen. Hirvittävä luettelo tavaroita kuvineen ym.
    Kutkutti tuo Canonin 5D, 1330 euroa, Suomessa n. 2500 euroa. Halvin laillinen itse löytämäni mesta taitaa edelleen olla: www.simplyelectronics.net (n. 2000 euroa).


   • Vijaya kirjoitti:

    ...kyllähän se sitten huijaus on. Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen. Hirvittävä luettelo tavaroita kuvineen ym.
    Kutkutti tuo Canonin 5D, 1330 euroa, Suomessa n. 2500 euroa. Halvin laillinen itse löytämäni mesta taitaa edelleen olla: www.simplyelectronics.net (n. 2000 euroa).

    "Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen"
    - Eiköhän tuosta tipahda kiinalaiselle jo puolen vuoden palkka, kun saa yhden hölmön löydettyä, joten vaivan näkö on suht pientä.


   • suinkaan kirjoitti:

    "Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen"
    - Eiköhän tuosta tipahda kiinalaiselle jo puolen vuoden palkka, kun saa yhden hölmön löydettyä, joten vaivan näkö on suht pientä.

    Ajattelin itse ihan samaa. Tällaisen 'länsimaisen meiningin' luominen nettiin voi siellä päin olla jollekin ihan vetävä haaste, ja graafikkona tiedän, että lopulta tuollaisen sivun tekeminen ei mahdoton haaste ole. Laitteiden tiedot saa muilta sivuilta copy-paste'na - kuten itseasiassa kuvatkin. Siis näin olettamuksena.
    Kiinnostaisi tietää, voiko tunnettuja merkkejä myydä sieltä käsin 'oikeasti' näin halvalla? Monet suuret merkit kuitenkin teettävät tavaroitaan Kiinassa... Itse ostin pojalleni Scalextrixin autorataa netin kautta - tosin Englannista - ja loppuhinta oli kolmasosa siitä mitä Suomesta ostettuna. Matalan hinnan syy oli myyjän mukaan se, kun he ovat 'suoraan tekemisissä' Scalextrixin Kiinassa sijaitsevan tuotantolaitoksen kanssa.


   • Jos se kuulostaa liian hyvältä ollaakseen totta, se ei ole.


   • A kirjoitti:

    Jos se kuulostaa liian hyvältä ollaakseen totta, se ei ole.

    Internet on maailman suurin huijaus jo itsessään. mikään, mitä luvatan ei pidä paikkaansa, edes nopeus. Sieltä löytää kaikkea epäoleellista, mutta ei todellista tietoa.


  • Tuo sivusto sijaitsee Wasingtonissa, USA:ssa. Sivusto on Web-hotellissa, jota ylläpitää Lunarpages niminen yritys (http://www.lunarpages.com/)

   Sivusto on aivan vastaava kuin oli kuukauden aktiivisena ollut www.koobshop.com sivusto, sen sivusto sijaitsi Los Angelesilaisessa web-hotellissa. Tuotteet puoleen hintaan ja vain VIP-asiakkaille muka PayPal. VIPiksi pääsee vain tilaamaalla ensin 3000 eurolla pankkisiirron kautta. Kysyin asiasta sekä PayPalista, että Kiinan kauppaministeriöstä, koska firman osoite oli Pekingissä. Viikko sen jälkeen sivut hävisivät netistä. Kiinan kauppaministeriö kehotti kääntymään Pekingin poliisin puoleen, jos rahoja on huijattu.

   EI KOSKAAN saa lähettää pankkisiirrolla rahaa.

   Jos taas yritys on saanut luottokorttiyhtiön hyväksynnän ja on siis oikealla asialla ja maksat esim. Visalla, luottoyhtiö korvaa rahasi sinulle, jos tavaraa ei tulekaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11808
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7335