Hotelli Atlas? tietoa?

Kaikki kiinnostaa

Onko joku ollut? Kertokaa millainen hotelli on. Hyvät ja ne huonot puolet! Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan. Kiitos etukäteen.

9

1197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Atlas ok

      Tänään tultiin takaisin. Hotelli kaikin puolin ok, meillä oli puolihoito. Kyllä siellä aamupalalla syötävää löytyi, vaikka jotkut "sotkut" melko epämääräisiltä näyttikin. MM bulgarian joguttia tuli syötyä, jotta vatsa pysyisi ojennuksessa. Oli muroja, hedelmiä ja tietysti leipää ja leikkeleitä. Iltaruoka vähän sama, aina löytyi jotain suuhun pantavaa, juomista piti kyllä sitten maksaa, ei tainnut edes vettä olla ilmaiseksi. Joka ilta oli klo 21 jotain ohjelmaa, osa niistä tosi laadukkaita. Allas ihan jees. Kaikenlaista päiväohjelmaa oli altaalla, jotain saattoi häiritä se, että "viihdytysjoukot" kävivät vähän väliä kysymässä, pelaistko palloa jne. Huoneet oli hyvässä kunnossa ja tilavia. Meille kyllä sattui sellainen parveke, ettei sinne kyllä koskaan auringon säde paistanut, eli tuuria ei ollut siinä. Väkeä oli vähän joka kolkalta, eniten varmaan venäläisiä ja saksalaisia. Hotellin sijainti on hyvä. Joten meille kuitenkin kokonaisuutena positiivinen kokemus.

      • laittaa asiallisen vasta

        KIITOS asiallisesta vastauksesta! Helpottaa kun tietää, ettei paikka ole ainakaan mikään läävä. Me otettiin Atlaksesta all inclusive. En tiedä kannattiko mutta kun hinta oli niin edullinen, että laskin jo juomien kattavan erotuksen puolihoitoon. Toivottavasti saadaan parkettilattia huone kun itse olen allerginen...


      • Askarruttavaan kysymykse

        Elikkä olivathan aurinkotuolit ilmaisia. Niin almatoursista sanottiin mutta miten asianlaita oikeasti on?


      • Atlas lisäinfo
        Askarruttavaan kysymykse kirjoitti:

        Elikkä olivathan aurinkotuolit ilmaisia. Niin almatoursista sanottiin mutta miten asianlaita oikeasti on?

        Juu, hotellin aurinkotuolit olivat ilmaisia. Tosin kun me käytiin syömässä lähellä klo 10 (aamupala meni klo 10 kiinni), niin parhaat paikat altaan viereltä olivat jo menneet, ilmeisesti muistakin kohteista tuttu tapa, että viedään aamuvarhaisella pyyhkeet tuolille ja mennään sitten vaikka syömään jne. Mutta kyllä sieltä vähän kauempaa löytyi vielä tilaa vähän myöhemminkin ja ihan hyvin sinnekin paistoi. Hotellikorttia näyttämällä sai hotellin puolesta allaspyyhkeet, kun pyysi allaspojilta. Rantatuolipatjalla maksoi rannassa 10 levaa.

        Yksi juttu vielä, viimeistä edellisenä päivänä minibaari oli suljettu iltapäivästä, jota rupesin ihmettelemään (joku inventaariajuttu). Siinä yhteydessä selvisi, ettei siellä jääkaapissa saisi pitää omia juomia, mitä olimme koko viikon tehneet, vaan se on sallittu vain lisämaksusta? No, ei meille siitä kyllä mitään maksua tullut, joten onko se sitten vaan pelottelua? Ja juomia voi tietysti aina silloin siellä pitää kun itse on huoneessa, koska ei sinne silloin kukaan tule minibaarintilannetta tarkistamaan.


    • määky

      Oltiin viereisessä hotellissa ja käytiin Atlaksessa usein kun sieltä sai hyviä juomia ja pelattiin biljardia. Oli tosi siisti ja viihtyisä oleskelupaikka.

      MUTTA jos siellä on vielä pitkätukkainen taksikuski (nimi oli Leo tai joku), mitä meidän opas vartavasten suositteli, niin ÄLKÄÄ MENKÖ sen kyytiin! Se ryösti meidän rahat kun suuttui kun ei osannut viedä meitä haluamaamme paikkaan.

    • Reissuun:)

      Oli hyvä tämä keskusteluaihe ja hyviä vastauksia. Kiitos, niistä oli iloa minullekin. :) Oon menossa toukokuussa kyseiseen hotelliin ja semmoisen lisäkysymyksen heittäisin että onko kukaan ollut Kultahietikolla toukokuun puolen välin tienoilla? Onko ilma silloin minkälainen ja onko hotellin uima-allas käytössä/lämmintä vettä siinä? Keskilämpötiloja olen katellut netistä mutta koska niissä on niin suuria eroja mistä kattoo niitä, niin haluaisin tietää minkälaisia ilmoja teille silloin siellä olleille on sattunut.

      • ussein käynyt

        vremeto.v.bg on bulgarialainen sääpalvelu


      • mmjj
        ussein käynyt kirjoitti:

        vremeto.v.bg on bulgarialainen sääpalvelu

        weather.digsys.bg


    • En mene sinne enää

      Pliska on komea hotelli tosin hiukan syrjässä , hyvä on myös allasalue ja oikeastaan muutkin palvelut ovat mukiinmeneviä. MUTTA , älä ihmeessä erehdy ottamaan huonetta vastaan ennen kun olet sen tarkastanut !
      Viimeksi huoneeni oli erittäin ala-arvoinen , tuskin sikalassa ovat pahemmat hajut ! Heti huoneeseen mentyäni tunsin huoneessa olevan hengitykseen käyvän oudon hajun. Tuuletin ja ajattelin , että onpa varmaan ollut pitkään tuulettamatta. WC:ssä se vasta haju oli . Ovi pinnaltaan lahonnut puoliväliin saakka ja oli kostea , siellä oli silmin nähtävää hometta. Lavuaarin putkien liittymät olivat mustassa töskässä kai hometta sekin . Pian tunsin kurkussani ärsytystä .

      Otin kuvat monesta paikasta ja menin vastaanottoon. Näytin kuvat ja kerroin millaisia tuntemuksia olin hengityksessäni ja kerroin että minulla on astma . Vaadin huoneen vaihtoa . Virkailijat kieltäytyivät vaihdosta.Kysyin hotellin johtajaa. Tulee aamulla oli vastaus.

      Nukkumisesta ei tahtonut tulla mitään , sillä hengitys oli vaikeaa. Aamulla menin johtajan juttusille ja näytin kuvat. Hän pyöritteli päätään ja otti nenästään kiinni , ilmeestä näen , ettei hänkään siitä pitänyt. Hän käski virkailijan tuomaan kahdet avaimet, joista sain valita , minkä huoneen otan . Otin toisen kerroksen huoneen . Parvekkeeni tasolla oli ulkovaraston katto , jossa isot villit kissat loikoivat ja kävivät parvekkeen tarkastamassa olisiko jotakin syötävää . ...huone oli hyvä . Tämä pitkä selostus varoitukseksi ko hotellin tasosta .. 3-tähteä !! Annoin palautetta kuvien kanssa Alma Tourille ,lieko vaikuttanut .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe