Vaimo rannalla

Novellisti

Vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin 60 kg. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan menettäneet C-koon hieman riippuvat isonänniset rinnat. Normaalisti vaimoni on kiltti kotiäiti, mutta kesäkuun helteiden aikaan tapahtui jotain, joka muutti elämämme.

Kotikaupunkimme laitamilla on uimaranta, jossa on BeachVolley-kenttä ja mahdollisuus myös rauhaisaan auringonottoon. Tuonne rannalle vaimoni suuntasi vapaapäivänään heti aamusta. Auringon otossa hän käyttää yleensä narubikineitä, jotka peittävät vain hyvin vähän hänen muodokasta aikuisen naisen vartaloaan. Tuona päivänä vaimoni valitsi syrjäisen kolkan rannalta ja uppoutui lukemaan kirjaa auringonpaisteessa.

Viereisellä kentällä pelasi rantalentopalloa joku maahanmuuttajien porukka ja nämä löivät vetoa siitä, että hävinneen joukkueen on valittava yksi pelaajistaan, jonka on mentävä näyttämään peniksensä ensimmäiselle auringonottajalle, jonka he näkevät. Muut pelaajat kuvaisivat jekun ja laittaisivat sen nettiin jollekin hupisivustolle.

Pelin hävisi afrikkalaisten porukka ja he valitsivat kongolaisen kaverin, jolla tiesivät olevan jopa heidän mittapuunsa mukaan iso kyrpä. Naureskellen valittu mies lähti kohti rantaa ja osui siihen rauhaisaan kolkkaan, jossa vaimoni lueskeli auringossa. Miehet näkivät vaimoni ja valitsivat hänet pilansa kohteeksi, muita auringonottajia ei ollut tosin näkyvissäkään. Muut asettuivat puskiin piiloon kännykät ja muut kamerat kuvauskunnossa, kun taas kongolainen astui metsiköstä näkyviin.

Tästä eteenpäin olenkin sitten nähnyt erittäin ammattitaitoisesti koostetun amatöörivideon, voin uskoa, että miehillä on ollut hauskaa, kun he ovat purkaneet usealta eri kameralta tallenteet ja editoineet niistä yhden puolituntisen videon, jossa toinen pääosanesittäjä on minulle hyvin rakas.

Videolla pikimusta mies astuu esiin ja kävelee määrätietoisesti bikineissä kirjaa lukevan naisen luo, tuon naisen, joka on siis minun vihitty vaimoni. Miehellä on päällään vain valkoiset koripalloshortsit ja lenkkitossut, paitaa ei ole ja lihaksikas musta vartalo kiiltelee pelin aiheuttamasta hiestä. Vaimoni luo päästyään mies sanoo jotain (ääni ei ole kuulunut niin kauaksi missä kuvaajat piileskelevät) ja vaimoni kohottaa päänsä kirjasta maaten edelleen vatsallaan, missä asennossa siis kirjaa oli lukenut. Samassa mies laskee shortsinsa nilkkoihin ja veltto, todella pitkä ja paksu musta kulli paljastuu housuista. Vaimoni kavahtaa hieman, mutta melkein saman tien hän näyttää naurahtavan ja yllätyksekseni tarttuu kiinni tuohon elimeen. (Jälkeenpäin vaimoni kertoi, että hän oli luullut miestä polttaripilailijaksi ja oli aikonut vetäistä tekoelimen irti kiusatakseen häntä.)

Elin ei irronnut, mutta vaimonikaan ei päästänyt kättään irti, hän piteli kiinni tuota mustaa patukkaa, jonka ympärille hänen sormensa eivät millään ylettyneet. Muutama sekunti kului, kunnes järkytyksekseni rakkaani nousi viltin päälle polvilleen tarttuen myös toisella kädellään kiinni miehen kullista alkaen hyväillä sitä. Selvästi pystyi havaitsemaan miehen eleistä, että hän esiintyi kavereilleen, hän työnsi lantiotaan eteenpäin antaen kyrpänsä vaimoni hyväiltäväksi. Rakkaani runkkasi miestä kaksin käsin ja kulli alkoi kovettua. Saatuaan kyrvän puolittain pystyyn vaimoni alkoi suudella sen tummanpunaista terskaa. (Selittäessään tapausta itkien minulle vaimoni kertoi jonkin naksahtaneen hänen päässään hänen tajutessaan, että tuo musta kulli olikin oikea. Hän oli mennyt pelonsekaisesta kiimasta sekaisin ja hän oli vain tahtonut tuntea tuon elimen sisällään, mikään muu ei ollut enää merkinnyt hänelle sillä hetkellä mitään.)

Mies tarttui vaimoani niskasta alkaen työntää kyrpäänsä hänen suuhunsa. Vaimoni leuat olivat ammollaan ja hän sai vain hädintuskin terskan suuhunsa. Sylkeä valui vaimoni suusta hänen bikinien peittämille rinnoilleen ja pehmeälle vatsalleen musta miehen survoessa jättikyrpäänsä rakkaani suuhun.

Seuraavaksi mies veti syljestä kiiltelevän kullinsa vaimoni suusta ja käänsi hänet kontalleen viltille. Vaimoni oli täysin miehen armolla pyöreä takapuoli pystyssä ja tuo musta lihaskimppu, veti rakkaani bikinien alaosan pois paljastaen valkoiseksi jääneet kaistaleen muuten ruskettuneessa takapuolessa. Samaten mies siirsi bikinien yläosan vaimoni rintojen alle, jolloin lasteni imetyksen rasittamat rinnat pääsivät vapaina ja raskaina roikkumaan viltin päälle. Mies sylkäisi käteensä ja hieroi syljen irstaasti vaimoni alapäähän, työntäen samalla kaksi sormeaan vaimooni. Rakkaani selkä kouristui ja hän työnsi takapuoltaan tiukasti miehen mustaa kättä vasten. Mies alkoi runkata valtavaa, mustaa parruaan toisella kädellään työnnellen samaan aikaan toisen kätensä sormia vaimoni pystyssä törröttävien pakaroiden välistä syvälle limasta kiiltelevään pilluun.

Jatkanko?

19

32722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hge

      laita mieluummin se filmi nettiin jakoon. : )

    • kakulipoika

      Joo, älä jatka vaan laita se video jakeluun, please...

    • on meitäkin

      joita kirjoituksesi kiihoittaa,odotan jatkoa pallit täynnä.kuvittelen tyhjentäväni ne vaimosi pilluun samalla kun musta mies saa vaimosi suuta.

      • sanottu,

        on meitäkin...taitaa sinulla olla palleja moiseen...?


    • juuri olin

      lähes tulossa....ehdottomasti jatka!!! Kiihottavaa...

    • Novellisti

      Pitkään mies ei jaksanut käyttää pelkkää kättään, vaan hän tarttui pystyssä seisovan mustan kullinsa juuresta tiukasti kiinni ja suuntasi sen vaimoni avoimina odottavien häpyhuulten väliin. Ensin näytti, ettei kyrpä millään mahdu sisälle, mutta mies tarttui kaksin käsin vaimoni lantiosta kiinni ja alkoi työntää oikein kunnolla. Vaimoni painoi päänsä vilttiin kiinni ja tarjosi kauniin pyöreän takapuolensa vieraan miehen nussittavaksi.

      Näin videollakin selvästi hetken, jolloin rakkaani vaginan suuaukko antoi periksi ja tuo musta jättielin painui yhdellä työnnöllä syvälle vaimooni. Vaimoni selkä kaareutui ja vaikka videolla ei ääntä tuota ennen ollut kuulunutkaan nyt kuulin selvästi vaimoni vaikerruksen, kun musta mies survoi kyrpäänsä syvälle sisään vetäen sen välillä lähes kokonaan ulos. Liikkeen pituus oli varmaan lähemmäs kolmekymmentä senttiä, niin hurjalle homma näytti, että minulle tuli oksettava olo, kun katsoin vaimoni olevan astutettavana mustalla oriilla.

      Vaikka video sai oloni todella huonoksi, en voinut olla kiihottumatta kun katselin vaimoani isot rinnat roikkuen ja takapuoli pystyssä ottamassa mustaa paksua kyrpää sisälleen yleisen uimarannan laidalla. Mies rynkytti rakkaani alapäätä ja vaaleaa limaa levisi miehen kyrvälle, näin vaimoni saavan orgasmin toisensa jälkeen. Rakkaani pää heittelehti puolelta toiselle, kun hän sai elämänsä suurinta kyrpää syvälle sisälleen.

      Minun oli pakko aloittaa runkkaaminen ja sain paniikista puoliveltolla munalla rajun orgasmin, ruiskuti spermani paperinenäliinaan samaan aikaan kuin mies survaisi kyrpänsä juurta myösten vaimooni ja pumppasi rajusti vaimoni rintoja kourien hänen pillunsa täyteen kuumaa mustan miehen spermaa. Saatuaan isot pallinsa tyhjennettyä mies veti hitaasti kalunsa vaimostani ja tyrkkäsi hänet kyljelleen viltille.

      Kavereilleen voitonmerkkiä näyttäen mies veti housunsa ylös ja poistui kuvasta. Video loppuu siihen ja jättää vaimoni makaamaan kyljelleen nussimisesta turvonnut pillu kameraa kohti. Ammolleen jääneiden häpyhuulten välisestä aukosta valui paksua valkoista spermaa pitkin rakkaani takapuolta ja reisiä. Näky oli uskomattomat nöyryyttävä, sekä vaimolleni, että minulle.

      Vaimoni herättyä horroksestaan ja hoiputtuaan kotiin olivat miehet seuranneet häntä ja saaneet selville missä me asumme. Video ilmestyi postilaatikkoomme pelkällä Herra xxx nimellä varustettuna. Saatteena oli, että jos emme suostu antamaan vaimoani seksiorjaksi tuolle maahanmuuttajien peliporukalla he julkaisevat videon netissä ja lähettävät sen myös meidän molempien työtovereille. Keskustelimme asiasta, emmekä nähneet muuta keinoa, kuin suostua. Saa nähdä mitä tästä tulee seuraamaan…

      • akaan aatami

        että noin kävi, kiihottava tarina. Tuo nainen oisi kiva tuntea sekä tehdä tuo miehen katsellessa


      • Kohtalotoveri

        Tuleeko porukat kylään, miten homma etenee. Kerro ihmeessä...


      • Himokas Lukija

        Toivottavasti saadaan lukea lisää...


      • Fani asd
        Himokas Lukija kirjoitti:

        Toivottavasti saadaan lukea lisää...

        toivovat kaikki.


      • Anonyymi

        Olisi kiva kuulla mitä pariskunnalle kuuluu nykyisin?


    • Pidän tarinasta. Alku on lupaava ja luonteva. Luen ja kommentoin lisää.
      -
      Oletko kirjoitellut paljon, voinko lukea?
      -
      terveisin Katkeruuden kokenut...

    • Jatko-osaa oli kommentoitu. Se oli luettavien kärjessä. Joten tässä on tämä alkuosa myös.
      -
      Toivottavasti tulee vielä lisää...

    • Anonyymi

      isanmaan asialla taas. afrikan siementä aisurin vaimolle.

    • Anonyymi

      Otimme vaimoni päivin kanssa viime lauantaina , ottamassa alkoholia , kysyin päiviltä , lähettäisiinkö rannalle kun on näin kuuma , Päivi siihen , no mennään vaan mutta , millä kumpikin on ottanut , sanoin että , mennään taksilla , ei se maksa kuin noin 15 meno ja samanverran paluun , Päivi siihen , lähdetään . Sanoin päiville ota ne vanhemmat , auringon haalisyamat bikinit , Päivi hymyili ja sanoi , kun nousen vedestä niin , kaikki näkyy läpi niistä . Minä siihen , eihän tuo haittaa mitään , etsitään sellainen paikka , missä ei ole lähettyvillä ihmisiä . Keräsime tavarat ja juomista ( viinaa ja limsaa) j, Päivi laittoi bikinit päälle , oli ne pienet , justiin peitti nänni5 , kun päivillä on isot tissit c - kupit . Soitin taksin ja saavuimme rannalle . Etsimme paikan ettei ihan vieressä ole ihmisiä . No kohta tuli 3 mutta miestä siihen lähelle , kaljaa mukanaan ja musiikkia . Otimme paukkuja ja Päivi sanoi että , lähtee uimaan , sanoin ei sitten syvälle ja että , jalat yltää pohjaan , Päivi uiskenteli vähän aikaa , nousi tissit näkyivät selvästi läpi ja kun oli noussut kokonaan niin posliinipillu näky myös , Viivia Harri välissä näkyi hyvin . Pojat vieressä tuijottivat päiviä , yksi sanoi kattokaahan , kaikki näkyy läpi . Kun Päivi oli makuulla takaisin niin kuiskasi , pojat tuijottivat sua tiiviisti ja yks sanoikin että , näkyy kaikki läpi . Vaimoni siihen viinan rohkaisemana että , seuraavaksi jään vedestä noustuanani rannalle keikistelemään . Niin päivin tekikin , hän puolusteli rannalle päin , kuin etsien jotain , pillu näkyi selvästi , ajattelin pojilla taitaa olla housuissa ahdasta . Päivi tuli takasin mutta hitaasti ja tuli maate , kuiskasi , pojat sai koko rahalla ja hymyili . Päivi kysyi vielä näkyykö jotain läpi , sanoin että , kaikki posliinipillukin selvästi , Päivi siihen että , hyvä . Päivi kysyi että , kehtasko pyytää poikia paukuille , minä siihen otin kyllä mukeja , viina ja limsaa riittävästi mukaan . Päivi nousi ja kävi pojilta kysymässä , pojat han tulivat samalla päivin kanssa ja istuituivat alustalle . Minä katselin pojille tuhdrt paukut ja Päivi kysyi , enhän vaan säikäyttänyt teitä , kun minulla on tälläisen bikinit , tuli vahingossa mukaan ja eihän sitä passaa alasti pidä uida , menee ahven Pisan pilluun . Pojat naureskelivat ja sanoivat ettei yhtään aittaa vaikka olisit alasti . Päivi siitä innostui ja riipaisi bikinit pois , meni sen jälkeen selälleen , pojat katsoivat himoiten , kun vielä päivillä oli polvet koukussa ja oli poikiin päin . Päivi kysyi , laittaen sormen pillulleen , onko nätti pillu ja levitti sormillaan huulia , pojat melkein yhteen ääneen , on nätti . Päivi huomasi että , pojilla seisoi , osoitti poikien etuuksia ja omaa pillua , haluaisiko pojat tätä , katsoivat minua , nyökkäsi . Pojat että , kyllä haluttais . Päivi osoitti yhtä poikaa ja sanoi , tule sinä tänne , poika han tuli , Päivi otatko uikkarit pois ja heti olivat pois . Työnnä sormesi sisälle , Päivi kysyi kun poika nussi sormella , onko liukas , on sanoi poika , tule munpäälle Sani Päivi ja poika tuli ja työnsi heti kullin päivin pilluun . Ei menny kauaa kun poika laukesi sisään , heti oli yksi pojista panemaan , nussi Päiviä jonkin aikaa ja laukesi ja niin tuli kolmaskin poika ja työnsi kullinsa päivin pilluun . Päivi nousi istumaan , pillusta valui spermaa . Sani pojille haluttaisiin lähteä meille , saatte lisää ja osoitti pilluaan , pojat katsoivat toisiaan ja sanoivat kyllähän se sopii , millä päästäis . Minä sanoin tilaan tilataksin kun meitä . on viisi . Kun pääsimme kotiimme Päivi riisun aatteensa ja sanoi pojallekin ja minulle . Mutta , jatkuu päivin juttu vielä .

      • Anonyymi

        Lisää speden sekoiluja buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää speden sekoiluja buaahaa

        No ethän sie pökiö muuhun pysty.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olimme lomareissulla Etelä-Suomessa , olin ottanut vartalon maalaus setin mukaan ja kun otimme viinaksia , ehdotin että , maalataan sinulle bikinit . Vaimoni suostui sanoi että , vasta illalla . No ilta koitti ( perjantai ) , niin maalasi vaimolleni bikinit ja lähdimme rannalle . Oli lämmin ilta . Meillä oli makuualusta Mukan ja asetimme siihen ja tietenkin juomista . Sanoin vaimolle että , huomaakohan kukaan , ohi käveli , miehiä , naisia , makoili rannalla . Vaimoni nosti polvet ylös ja vähän jalat auki . Muodin ja menin vaimoni eteen ja sanoin ,kun oot niin niin vähän näkyy että , posliini pillu sieltä loistaa . Tuli nuriso porukka siihen eteemme , jalkojen kanssa . He kyllä kurkkivat vaimoani ja vaimoni levitti jalkojaan enemmän . Yksi pojista tuijotti vaimon pillua ja sanoi jotain muille , muutkin katsoivat . Varmaan näkivät jotain , koska , kurkkasivat välillä pilluun . Sanoin vaimolle että , lähdetään , hän keräsi alustan ja pyllisti poikiin päin . Kun olimme mökissämme , sanoin vaimolle että , kun pyllisti niin varmasti näkivät sun pillun . Kysyin vielä että , kiihottiko ja työnsin sormeni pilluun , vastasin itse että , kyllä . Tuota vois kokeilla huomennakin ja maalataan pienemmät niksit ja eriväreillä . Kyllä sitten huomaavat kun maalaan nuolen osoittamaan pilluun , vaimo naureskeli ja sanoi joo tee se , niin jos sattuu olemaan samat pojat niin menen heidän tykö ja menen selälle ja jalat apposen auki ja sanon että , naimaan . Vaimo hymyileskeli . Semmoinen kokeilu meillä .

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      11
      3516
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      119
      2277
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1669
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      78
      1163
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      48
      976
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      914
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      910
    9. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      11
      905
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      835
    Aihe