collieko fiksu??

trikki collie

Voisiko collielle opettaa samalla tavalla kaikenlaista ku tolle tv-ohjelma poliisikoira rexille on opetettu?? Voiko koira osata todella paljon kaikenlaista. Ootteko antanut koiranpennulle lasten piltti tai bona ruokia raksujen sekaan??

3

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ... Kysytkö tätä tosissasi?

      Vastaus kuitenkin on, että collie on erittäin fiksu koira ja varmasti oppisikin helposti tekemään samoja temppuja kuin "reksi". Huomaa vain, että saksanpaimenkoiralla ja colliella on hyvin erillaiset piirteet, jolloin koulutustyyli on erillaista... ja riippuu paljon yksilöstäkin, kuonka paljon voi oppia temppuja. Tällähetkellä eräs puudeli (en muista sen nimeä nyt..) osaa tehdä noin sata temppua. Oli joskus usko tai älässä.... Itsellä on ollut kaksi collieata lapsuudenkaverina. Toinen oli luonnevikainen, mutta siltikin erittäin viisaasti osasi tehdä erilaisia jänniä temppuja. Tietenkään kumpaakaan collieista ei ikinä opetettu hyökkäämään jonkin kimppuun, koska sellaiset koulutukset kuuluvat vain ja ainoastaan elokuvatuotantoon ja poliisikoirille.

      Miksi helokkarissa jotain pilttia tai bonaa? Koirat eivät saa siitä tarvittavia ravinteita, niin yhtä tyhjän kanssa olet niitä tyrkyttymässä.

      • ainakin

        osaa vaikka minkälaisia temppuja ja agilitya harrastetaan kolme kertaa viikossa ja koira tosissaan nauttii siitä että sillä on tekemistä ja eiköhän se ole vähän niin että jokainen koira on yksilö ja ei se "rexikään" ilman koulutusta mitään tekisi.
        joten siitä vain päättelemään onko colliet fiksuja.. (pujotellaan,hypitään,istutaan,seisotaan,ryömitään,lipotaan,annetaan tassua, yms..) näin meidän koiralla ;) collieilla on vain muistettava EHDOTON kärsivällisyys mitä enemmän hosuu sitä taaemmas koulutuksessa koko ajan mennään.

        en nyt suoranaisesti kysymykseen vastannut mutta omasta mielestäni ainakin colliet ovat HYVIN FIKSUJA :)


    • oppii ja mielellään

      poliisikoira rexiä en ole katsonut, mutta mikään koira ei opi opettamatta "temppuja". tosin koiralle pitää ensin opettaa ihan käytännön jutut istu, maahan, paikka jne, ennenkuin temppuillaan. kärsivällisellä, johdonmukaisella opettamisella sekä palkitsemisella collie oppii monia juttuja. haepa kirjastosta lainaan aiheesta kertovia kirjoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe