Saikkikselle ja sinkuille

Dominicana

Quote["Vaarallisimmat "eläimet" ovat turistialueilla liikkuvat tigueret ja sanky pankyt"

Tän aamun parhaat naurut :)]Quote


Saikkis: Olen iloinen jos onnistuin piristyttämään päivääsi ja sait makeat naurut, vaikka varoitukseni oli vakavasti tarkoitettu (ehkä väärässä keskustelussa).

Kerronpa surullisen tositarinan, miten huonosti voi käydä jos on sinisilmäinen ja vielä tyhmä…

Monen vuoden ajan olen joutunut katsomaan vierestä miten ystävättäreni on pilannut elämänsä täysin sanky pankyn takia. Minä ja muut yritimme varoittaa ja hillitä häntä, mutta hän ei kuunnellut. Hän oli tulisesti rakastunut.

Noin 10 vuotta sitten hän matkusti ensimmäisen kerran dominikaanisiin ja rakastui ”komeaan ihanaan dominikaaniseen mieheen”. Mies ei kuitenkaan ollut niin ihana kuin miltä hän ensin vaikutti. Mies asuu (ja asui myös silloin) ulkomailla, jossa hänellä on vaimo/ja ja monta lasta. Ystävättäreni kanssa hän meni ”naimisiin” dominikaanisissa. Ystävättäreni oli rikas ulkomaalainen – hän osti dominikaanisista hulppean 750 m2 luksustalon sekä myös ison diskon. Ystävättäreni suunnitteli muuttavansa sinne pysyvästi asumaan "ihanan miehen" kanssa. Näin ei kuitenkaan loppujen lopuksi käynyt. ”Ihanalla miehellä” oli muita vakituisia suhteita ollessaan ”naimisissa” ystävättäreni kanssa. Hän sai myös lapsia näitten naisten kanssa. Yksi näistä naisista mies sijoitti asumaan äitinsä kanssa kun lapsi oli syntynyt. Ilmeisesti ko. nainen oli parempi kuin muut… Silloin kun ”ihana mies” oli ulkomailla vakituisen perheensä kanssa, miehen dominikaaninen suku piti huolta ystävättärestäni. Välillä he rakastivat häntä ja pitivät kuin kukkaa kämmenellä, välillä he pahoinpitelivät häntä pahasti.

Dominikaanivuosiensa jälkeen ystävättärelläni on sekä fyysisiä että henkisiä vammoja, jotka eivät koskaan parane. Hän ei koskaan parane entiselleen. Kaiken kaikkiaan hän on tuhlannut siihen sanky pankyyn ja sen perheeseen sekä miehen ystäviin, kiinteistöihin, avustuksiin ja luksuselämään n. 1,5 milj. € (tämä ei onnistu kaikilta). Kiinteistöt, euroopasta tuodut kalusteet ja luksusmaasturi ystävättäreni on myynyt pilkkahintaan, vain siksi että hän pääsisi vihdoin eroon ”dominikaanisesta elämänvaiheestaan”.

Tänä päivänä ystävättäreni on sairas ja henkisesti huonossa kunnossa kaiken kokemansa jälkeen sekä hänellä on huonot välit lapsiinsa. Lapset ovat vihaiset ja pettyneet, kun heidän sinisilmäinen äitinsä on tuhlannut heidän perintönsä taivaan tuuliin. Tämän lisäksi ystävättäreni ei koskaan pääse eroon dominikaanisesta ”perheestään”. Hänen lapsenlapsi on osa sitä samaa dominikaanista perhettä. Ystävättäreni tytär sai lapsen ”ihan miehen” serkun kanssa. Kyseinen ”ihanan miehen” serkku tuotiin myös Eurooppaan asumaan. Myös tyttären suhde ”ihan miehen” serkkuun on kariutunut.

Näin huonosti voi käydä jos ei ole varuillaan. Olen kyllä tietoinen että tämä sama ilmiö esiintyy muissa 3. maailman maissa ja turistikohteissa. Sanky pankyt/gigolot osaavat työnsä hyvin.

Yksi dominikaanisista tuttavistani työskentelee sanky pankyna/gigolona (omien sanojensa mukaan). Tutustuimme muutama vuosi sitten kun hän alle kakskymppisenä yritti iskeä minut. Siihen aikaan hän ei ollut taitava "työssään". Taisin olla yksi ensimmäisiä "uhreja". En voinut muuta kuin nauraa hänen kömpelölle yritykselle ja sanoa hänelle että vosin olla hänen äitinsä. Poikaparka luuli että naimissa oleva mamma on helppo nakki, mutta ei onnistunut yrityksessään. Sen jälken meistä on tullut hyviä tuttavia. Mamman kanssa on helppo hengailla kaupungilla, kun silloin ei tarvitse työskennellä. Riittää kun juttellee niitä näitä ja lähtee sitten etsimään "uhreja".

Y.m. kertomuksista huolimatta suosittelen edelleen kaikkia matkustamaan Dominikaaniseen Tasavaltaan lomalle. Se on ihana ja kaunis maa. Dominikaanit ovat ystävällisiä ja välittömiä, kunhan ymmärtää lähteä turistikeskuksien ulkopuolelle, tai ei ainakaan usko heidän nyyhkytarinoihín (kuten liian monet tuntuvat tekevän).

Saikkikselle vielä: Arvostan mielipidettäsi kommentistani toisessa keskustelussa.

2

574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarinalle

      on olemassa oma palsta: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/4112

      Mitä tällaisella tarinalla on tekemistä matkailun kanssa?
      No taitaahan se olla joidenkin naisten matkan tarkoitus tuolla suunnalla, että pääsee paneskelemaan noiden "sankki pankkien" kanssa.

      • ei ehkä ensimmäiseksi

        etsi tietoa ja neuvoja Monikulttuuriset suhteet -palstasta. Matkan jälkeen asia voi olla toisin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      263
      2583
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1652
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1434
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1159
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1022
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      729
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    Aihe