Millaiset vaatteet sopisivat mulle? ;'/

hoikka, leveäharteinen

Millaset vaatteet mulle sopis? Olen 18-vuotias tyttö.

- Isohko (ruma!) pää
- Leveät hartiat
- Kapea lantio
- N. 173 cm, huonohko ryhti, pömppömaha
- Oon hoikka, mutta siis hartiat on ällöttävän leveät
- Näytän mieheltä...

On siis paljon peitettävää, mille ei tosin taida olla paljoa tehtävissä... Oisko kuitenkin jotain tietynlaista vaatetta, mikä mulle sopis? Usein ylävartalo näyttää pitkältä ja hartiat leveeltä, jalat lyhyemmiltä ja pää isolta. Ei siis kovin naisellisen tai muutenkaan siedettävän näköinen kokonaisuus... Että oisko jotain vinkkiä, miten sais vähän järkevämmän näköiseksi tätä kuvottavaa ruumista? Kiitos, jos jaksoit lukea.

6

1407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noniin eli

      Aluksi olisi ehkä hyvä aloittaa kengistä. Sanoit että jalkasi ovat lyhyehköt eli suosittelen sinulle korkokenkiä.... Ei välttämättä mitään korkeita korkoja vaan pienetkin käy. Ne saavat jalkasi näyttämään pitemmiltä ja sääresi seksikkäämmiltä ja naisellisemmilta.Jalkojen pituuden piilottamiseen auttaa myös hieman lyhyemmät housut. Esim minihame tai minishortsit. Ne ovat myös hyvin naiselllisia . voit toki käyttää myös pilli farkkuja.Jos olet hoikka sinulle on myös helppo löytää erittäin nätti toppi/hihaton. Älä kuitenkaan osta pitkää toppia koska se saa ylävartalosi näyttämään vielä pidemmältä.Sitten voisit laittaa hihattoman/topin päälle jonkillaisen päälipaidan. Kun kerran sanoit että ylävartalosi on pitkähkö suosittelisin söpöä ja naisellista lyhythihaista kaulus paitaa joka on solmoittu rintojen alle joka saa hartiasi näyttämään pienemmiltä ja rintojesi suuremmilta.PPituus taaas saa vatsa alueesi näyttämään normaalipituiselta.Kasvoissasi ei varmasti ole mitään vikaa mutta voit laittaa meikkiä joka sopii vaatteidesi sävyihin!

      • Öhhöö :D

        Kiitos vastauksestasi! Olihan tuossa noita vinkkejä. Korkokenkiä en mielelläni käytä, koska vihaan pituuttani, joten käytän aina lättäniä kenkiä. En myöskään käytä koskaan julkisesti vaatteita, jotka tuo esiin (rumat) käsivarret tai jalat (enkä jaksa ajaa runsaita karvoja, jotta voisin pitää sellaisia vaatteita :D). Pillifarkkuja varmaan voisikin käyttää... En ymmärtänyt kunnolla, millaista paitaa meinasit, mutta häpeän suuresti pitää vaatteita, joissa on jotain selkeästi rintoja esille tuovaa. Enhän halua kuitenkaan näyttää mieheltä, joka pukeutuu naiseksi. Jostain kumman syystä tunnen itseni naisellisemmaksi pukeutuessani isoon löysään paitaan ja housuihin, mutta sellaisissa vaatteissa näytän kamalalta enkä kehtaa pitää. Ömm... Kattoo nyt sitte, millasta sopivaa sattuis jostain löytämään. :D


      • näyttää...
        Öhhöö :D kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi! Olihan tuossa noita vinkkejä. Korkokenkiä en mielelläni käytä, koska vihaan pituuttani, joten käytän aina lättäniä kenkiä. En myöskään käytä koskaan julkisesti vaatteita, jotka tuo esiin (rumat) käsivarret tai jalat (enkä jaksa ajaa runsaita karvoja, jotta voisin pitää sellaisia vaatteita :D). Pillifarkkuja varmaan voisikin käyttää... En ymmärtänyt kunnolla, millaista paitaa meinasit, mutta häpeän suuresti pitää vaatteita, joissa on jotain selkeästi rintoja esille tuovaa. Enhän halua kuitenkaan näyttää mieheltä, joka pukeutuu naiseksi. Jostain kumman syystä tunnen itseni naisellisemmaksi pukeutuessani isoon löysään paitaan ja housuihin, mutta sellaisissa vaatteissa näytän kamalalta enkä kehtaa pitää. Ömm... Kattoo nyt sitte, millasta sopivaa sattuis jostain löytämään. :D

        ...naisellisemmalta, niin korkokengät ovat ihan ehdottomat. Siinä, oletko kenkien kanssa 173,5cm pitkä vai 177cm pitkä ei ole loppujen lopuksi suurtakaan eroa, joten mikset ainakin kokeilisi 5cm korolla varustettuja siroja naisellisia kenkiä tai saappaita? Ei ole mikään häpeä olla pitkä!

        Jos et halua paljastaa käsivarsiasi, niin voit aina laittaa alle pitkähihaisen ihonmyötäisen paidan, ja siihen päälle sitten haluamasi yläosan, vaikka lyhythihaisenkin. Suosi yläosia, joissa ei ole hartioiden kohdalla ylimääräisiä rypytyksiä tai koristeita, ja joissa on yksinkertainen pääntie, esimerkiksi v-aukkoinen pääntie. Jos lantiosi on hartioihin verrattuna kapea, niin lantioon voi siirtää painopistettä esim. leveällä lantion päälle laskeutuvalla vyöllä. Lyhyet hameet tai shortsit luovat mielikuvan pidemmistä jaloista, ja koska jalkasi ovat ilmeisesti hoikat, niin miksei niitä kelpaisi esitellä? Varsinkin syksyllä ja talvella paksut sukkahousut peittävät sääret, jos et jaksa olla niitä koko aikaa sheivaamassa. Sukkahousujen on hyvä olla samaa tummuusastetta kenkien/saappaiden kanssa, jotteivät poikittaiset "raidat" (eli värien vaihtumakohdat) katkaise jalkojen yhtenäistä linjaa.

        Unohda siis isot löysät vaatteet, ja koita ennemminkin etsiä itsellesi hyvin istuvia vaatteita, jotka sopivat vartalotyypillesi! Useissa kaupoissa (esim. Stockmann) voi varata ilmaiseksi ajan pukeutumisneuvojalle. Näitä palveluja kannattaa todellakin hyödyntää, mikäli ei ole varma siitä, mikä itselle sopisi. Ostopakkoa ei ole, joten jos pukeutumisneuvojan neuvot eivät jostain syystä vakuuta, niin ei kokeilemisesta ainakaan mitään haittaakaan ole!

        Ei myöskään kannata heti muuttaa tyyliään kertarysäyksellä, vaikka sellainen saattaakin houkuttaa. Tyyliään kannattaa muuttaa vähitellen oikeaan suuntaan hankkimalla muutaman vaatekappaleen kerrallaan ja totuttelemalla niihin ennen seuraavaa shoppailukertaa. Näin muutoksiin ehtii tottua, ja tuntee olonsa mukavaksi uudessa tyylissään.


    • Pulmaasi

      Katseleppas Yhteishyvä.fi Naisten pukeutumisohjeet.Sieltä löydät hyviä vinkkejä ja oman vartalotyyppisi. Itse olen vartalotyyppiä "suorakaide ja kärkikolmio sekotus".Olen tutustunut muihinkin ohjeisiin ja kirjoihin . Pukeutuminen auttaa paljon , kun vain hoksaa oman tyylinsä.

    • musta jakku

      ja muunväriset suorat housut. Tyylikäs hattu, lierit v:n muotoiset taaksepäin kapenevat. Kysy kampaajalta, mikä hiustyyli sopisi.

    • jupeloinen

      Hei! Nyt alat tietoisesti ensimmäisenä parantamaan omaa ryhtiäsi. Opettele kävelemään ryhdikkäästi ja pää pystyssä.. =D kun ryhti on hyvä, niin silloin päällä olevat vaatteetkin näyttävät paremmilta..

      Omaa pituuttasi sinun ei tarvitse hävetä! Itse olen myös 173 cm pitkä ja käytän muualla kuin kotona ollessani vähintään 7 cm korkoja.. on minulla yhdet baarikorkkarit 15 cm korkoiset.. enkä häpeä yhtään käyttää niitä! Mieheni on 2 cm pidempi kuin minä, mutta ei häntä haittaa, vaikka vähän korkeampia korkoja käytänkin. On minua baarissa oikein korkeilla korkkareilla kävellessäni sanottu hirveksi/amatsoniksi, mutta se ei ole haitannut eikä minun miehen saantia haitannut sinkkuaikoinani. =D

      Minullakin selkä on hieman pidempi kuin jalat, mutta korkkarit jalkaan laitettuani kaverit ovat antaneet lempinimekseni "The Leg"..

      Minulla on kaveri, joka on leveäharteinen, mutta ei peittele sitä asiaa.. ja näyttää hemmetin hyvältä oikeissa vaatteissa! Jos sinusta tuntuu, ettet itse löydä naisellisia vaatteita, niin useissa kaupoissa on pukeutumisneuvojia, jotka voivat neuvoa sinua eteenpäin. Myös kirjastosta löydät varmasti ohjelmasarjaan perustuvan kirjan "Tyyliä vai ei" ..siitä löydät hyviä vinkkejä omalle vartalollesi sopivista ylä- ja alaosista.

      Kyllä me jaksetaan lukea sinun tekstejäsi. Sinulle varmaan tekisi hyvää ruveta katsomaan itseäsi positiivisemmassa valossa.. silloin sinun itsetuntosikin kohoaisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      305
      3080
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      218
      1941
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1380
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1261
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      268
      1191
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      847
    Aihe