Reppureissaaminen

hatrei

Kokemuksia vinkkejä kiitos! Jos lähden dommareihin 1-2vk reppureissaamaan tarkoituksena nähdä mahdollisimman paljon ja halvalla niin mitä suosittelisitte? Ilmasto helmi-maaliskuussa yleensä? Halvinta yöpyä/siirtyä paikasta toiseen? Haluisin nähdä sitä oikeaa elämääkin enkä vain Hotellli-aluetta! Onko maa kuinka turvallinen,tiedän että tietenkin tilanne tekee varkaan varsinkin köyhässä maassa mutta yleisesti ottaen?Eli uskaltaako vaikka nukkua rantsussa jossain bungalovissa vai onko se hotellihuone ainoa vaihtoehto?millä halpalentoyhtiöllä pääsee edullisimmin?KIITOS ASIALLISISTA VASTAUKSISTA JO ETUKÄTEEN

2

619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dominicana

      ei ole omakohtaisia kokemuksia. Joskus siellä kyllä näkee reppureissaajia. Reppureissaamiseen siellä kannattaa varmasti varata vähintään 2 vk aikaa (ehkä enemmänkin). Ajattelin kuitenkin vastata muutamiin kysymyksiisi, koska vastaukset ovat kuitenkin samat riippumatta matkailutavasta.

      Ilmasto helmi-maaliskuussa on yleensä hyvä. Säätilastoja voit tarkistaa täältä: Worl Weather Information Service http://www.worldweather.org/132/m132.htm .Jos valaita haluaa nähdä pitää lähteä helmikuussa.

      Paikasta toiseen siirtymiseen on edullisinta ja parasta käyttää Caribe Toursin tai Metro Toursin busseja. Lyhyemmille matkoille voi käyttää kimppataksia (Carro Publico) tai gua-gua (paikallinen pakettiautobussi), jos ei pelkää istua ahtaasti. Kimppataksin saa myös hyvin edullisesti kokonaan itselleen, jos ei huoli kanssamatkustajia. Kaupunkien sisällä voi käyttää motoconchoja (moottoripyörätaksi).

      Paikalliset hotellit maksavat n. 1000-1500 DOP/huone. Hinnasta voi neuvotella. Espanjan taitoja pitää olla. Näitten hotellien taso on kaukana AI-hotellien ja muitten turistihotellien tasosta. Pääseehän silloin näkemään miten dominikaanit asuvat kun he matkustavat, eli "sitä oikeaa elämää". Olen itse käyttänyt tälläisia hotelleja monta kertaa ja niissä voi ihan hyvin yöpyä.

      Sanotaan että maa on Karibian turvallisin, tietenkin tilanne tekee varkaan. Käytä tervettä maalaisjärkeä ja käyttäydy kunnolla, niin ei mitään tapahdu.

      Rannalla tai missään muualla ulkosalla ei ole viisasta eikä turvallista nukkua. Hotellihuone on kyllä ainoa vaihtoehto.

      Mahdoton sanoa mikä halpalentoyhtiö on edullisin, niin paljon kuin hinnat vaihtelevat ja muuttuvat koko ajan. Voit tarkistaa esim. AirBerlin, Martinair, JetAir. Muitakin löytyy. Kannattaa myös tarkistaa mitä maksaa jos lentää USAn kautta.

      • Perdone

        Mutta noin paljon en ole koskaan maksanut ihan siedettävistä majapaikoista.
        Ja telttaa olen käyttänyt hyvin monella alueella. En kuitenkaan ala sitä julkisesti näkyvälle paikalle pystyttämään. Enkä ihan joka iikan nähtäville vahingossakaan. Eikä suurmaanomistajan tontille, siellä kun on ne vahdit ratsain ja saattavat ampua tunkeutujan ihan vanhan käytännön mukaan. Mutta kun osaa, voi yöpyä vaikka teltassa.
        Ja sitten kun luvan perästä majoittuu niin ei ole niinkään ongelmia, kun tietää keneltä sitä lupaa utelee! Kuitenkin äkkinäiselle on viisasta ottaa se lukollinen kämppä kun niitä löytyy joka kylältä. Ja ehdottomasti aina kannattaa tutustua muutamaan kyläläiseen unohtaen sen suomalaiselle tyypillisen ylimielisyyden, niin johan pärjää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe