Onko tietoa tästä osoitteesta: [email protected]
Se yrittää lisätä minua mutta en tiedä onko se oikea henkilö vai joku virus tai vastaava sillä osoite on niin erikoinen että en oikein tiedä. Toivottavasti jollain on tietoa osoitteesta?
Hyväksynkö vai enkö?
Mese virus(ko)?
Mina.
3
442
Vastaukset
- osama bin ladenin
mese osote
- jokutällane
http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
Näyttäs olevan joku ihme 10min sähköpostiosoite, joku koittaa spammia, tunnustaa sulle rakkautensa ilman että tiedät kuka oot, kiusaa, vittuilee, stalkkaa, vammailee, rikkoo kotirauhaa tai jotain muuta vittumaista vastaavaa.- jokutällane
Siis ilman että sä tiedät kuka se on*
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kela tukee virallisesti Pride-liikettä
Iso kiitos Kansaneläkelaitokselle tuen osoittamisesta myös vähemmistöille. Näin toimii vastuullinen valtiollinen koko k1584866On tiedossa, että venäjämieliset diggaavat diktatuurista venäjää
jossa ei esim. ole sanan- ja lehdistönvapautta. Mutta keitä nämä venäjän palvojat sitten ovat, ei heitä toki paljon ole192129Vihreiden, SDP:n ja Vasemmistoliiton kannattajista selvästi alle puolet on miehiä
ja silti joku punafeministi valitti kokoomuksen naiskannattajien puutteesta, vaikka siellä on enemmän naisia kuin punavi352016- 1161913
Belfastissa käynnissä kunnon persuilu
Joku random mamu tekee rikoksen, niin sikäläiset naamiopersut kostavat tuhoamalla kantaävestön omaisuutta. Liekö siellä161889- 931688
Persujen kannatusromahdus tekee kesästä 2026 nautinnollisen
Satoi tai paistoi, niin Suomen kansalaisella on kuluvana kesänä syytä hymyyn. Niin upealta tuntuu persujen kannatusroma461337- 671232
- 1201176
Omasp hakenut Fincapia ja Gapconia konkurssiin perjantaina 5.6
Ilkka ei ole vielä ehtinyt uutisoida, mutta Omasp on jättänyt 5.6 konkurssihakemuksen Fincapia ja Gapconia koskien. Ilka301124