ÄLÄ OSTA ELECTROLUXIN TUOTTEITA.

......................

OVAT TOSI HUONOJA,KESTOIKÄ KESKIM.3VUOTTA.
ROSENLEW,ZANUSSI,AEG,ELECTROLUX,ELECTROHELIOS,HUSGVARNA.
ITÄBLOKIN TUOTTEITA,EI ENÄÄ VALMISTETA SUOMESSA,TUNTEE JO PAINOSTAKIN TOSI KÖYKÄSESTI TEHTYJÄ.

29

9040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vassukka

      meillä on Zanussin halpa pesukone, mutta hyvin on kestänyt yli viisi vuotta. Tosiasiassa olen hieman yllättynytkin, mutta toisaalta olen jo monta vuotta käyttänyt zeoliititonta pesuainetta joka säästää konetta. Mun käsittääkseni esim Electrolux ja AEG on hyviä, kuulin just että osa merkeistä valmistetaan samoilla tehtailla, vain logo vaihtuu. Että ota niistä selvää sitten.

      • Boshkhi

        AEG; Electrolux, Rosenlew, Husqvarna ja Zanussi tulevat samalta tehtaalta. AEG, ELUX, Rosenlew suomessa samoja ainakin päältä täytettävissä.


      • Anonyymi

        yepyepyep täällä Zanussin halpis pesukone toiminut vuodesta 2006 ongelmitta pelkkää käyttöä ja tasaista täyttöä...


    • Lueppa tutkimuksia

      Kerroppa mistä löysit tuon tutkimuksen?


      Tässä vain esimerkit viime kuluttajalehden tutkimuksista


      1. EEW14791W (ELUX)
      2. EWW16489 (ElUX)
      3. AWZ512 (Whirlpool)
      4. WDi1442EU (Siemens)
      5. CMD146 (Candy)
      6. WND24520 (Bosch)
      7. AQGMD149

      Seuraavaa tutkimusta ei jaksa naputella, mutta

      1. Ultra one Z8820

      ja lainaus:

      "Yksi hyvä vaihtoehto on Electroluxin Ultrasilencer. Siinä on pitkä johto ja pestävä Hepa-suodatin. Se imuroi hyvin sekä pölyä että lemmikinkarvoja, eikä se pidä ihan tolkutonta mölyä. Ja mikä parasta, se parhaiden imureiden halvin"

      Ai miksi kehun tuota. No itsellä tuosta ZUS3385P (UltraSilencer) vanhempi malli ja
      todella tyytyväinen. Muutoinkin kaikki laitteet Elux/Aeg.

      Tilatkaa Kuluttajalehti. Se maksaa vain 26€/v/8num. http://www.kuluttaja.fi/

      Tältä palstalta saa vain mainostajien yksipuolista tietoa tai kuluttajien subjektiivista tietoa.

      ps. Suomessa ei valmisteta enään kuin uuneja Lahden tehtaalla (UPO).
      Kaikki valmistajat ovat vähitellen siirtäneet tuotantoaan halvemman työvoiman maihin.

      Seuraavaksi varmaan Kiinaan. Surullista mutta totta

    • Ei enää AEGn tuotteita

      Huippukallis AEG-Micromat hajosi alle viiden vuoden. Luulisi tämän hintaluokan kodinkoneen kestävän enemmän kuin 5-vuotta, mutta eipä kestä. Maahantuojan kommentti - "Valitettavasti maahantuoja ei osallistu enää tämänikäisen kodinkoneen korjauskustannuksiin" tuntuu lähinnä vastuunpakoilulta. Ymmärrän toki jos viidenkympin tarjousmikro ei kestä - mutta satoja euroja maksavan "laatutuotteen" kohdalla alle viiden vuoden kestoikä on ala-arvoista.

      • sisäinen sulake

        on luultavimmin kärähtänyt, kun ovea on auottu kesken lämmityksen. Osa töineen n.50 euroa.


    • jääkaappi kysymysmerkki

      Meillä Electroluxin jääkaappipakastin kestänyt 6 vuotta. Toivottavasti kestää sen 10 vuotta, minkä pidän vähimmäisvaatimuksena. Jokainen vuosi sen jälkeen plussaa merkille.
      Electroluxin astianpesukone petti pahemman kerran. Teki tenän jo alle viiden vuoden, eikä kannattanut enää korjata. Oli vielä se kalliimpi malli, jossa näkyi punaisilla digitaalinumeroilla jäljellä oleva pesuaika. No, pesukoneen merkki vaihtui. Saa nähdä miten käy jääkaappipakastimen kanssa.

      • ------------------------

        Niin meilläkin zanussin jälkeen kesti 3vuotta jenkkikaappi, vaihtui mieleen jääkaapin ja imurin osalta.
        whirlopool on astia ja pyykkikone jo 5 vuotta vanhoja.


    • Tyytyväinen käyttäjä

      Meillä Electroluxin iso jääkaappi ja pakastin kestäneet hyvin jo 12v. Ei ole tarvinnut huoltomiestä kertaakaan. EHelioksen mikrokin ollut jo monta vuotta (vähint.5v.).
      Sukulaisella oli AEGn sivulta täytettävä pyykinpesukone ainakin 20v. ja hyvässä kunnossa. Harmikseen joutui jättämään sen muutossa vanhaan asuntoon, kun ei uuteen mahtunut.

      • ensiostaja -83

        Harkitsen Electroluxin pöytätiskaria ESF2440, eli se uudempi (kait) malli, jossa on ledinäyttö ja kertoo mm. jäljelläolevan pesuajan.

        Jännittää justiin se, että saisi kestävän koneen, joka olisi hyvä käyttää. Siitä mielellään maksaisikin, kunhan tietäisi vaan mitä ostaa..


    • jj

      Electroluxin pöytätiskaria syvemmältä olevaa tiskarin näköistä laatikkoa ei universumista löydy.
      Kun parikymmentä vuotta erimerkkisiä romuja korjailee, voi ihan rehellisesti kertoa mikä on scheisse, merde, shit, paska.
      Ne ovat juurikin E-Lux konserniin kuuluvat Zanussi, AEG, Electrolux, Elektro-Helios. Jos hiukan syvemmälle halutaan; Upo, Rosenlew, Merloni,Zanussi, Candy-Hoover.
      Tosin Ceehoolla on kylmälaitepuolella jopa jotain hyviäkin.
      Mitä jää jäljelle; Smeg, Miele, Bosch-Siemens, eikä näilläkään kaikki priimaa...
      Suurimmalla todennäköisyydellä -80-luvun Upo kestää 5 vuotta pidempään kuin yksikään uusista.
      Philips-Whirlpool-Ignis jätteistä en viitsi edes puhua.

      • Terästä ja laatua

        Etpäs huomannut eritellä, että Ruotsissa valmistettu Upo/Asko ovat laatukoneiden eliittiä, samoin Miele, siinä kestävällä rakenteella tehdyt tiskarit ja pesukoneet.


    • Harmistunut

      Uusi Electrolux Aeg ollut pettymys. Laseille ei ole tarpeeksi tilaa, kun keikkuvat yhdeltä reunalta, kun vasen taso on niin kalteva ja seinämä ottaa vastaan, lasit ei tule kestämään tuollaista yhden reunan kuormitusta. Korit ovat lyhyempiä kuin aiemmin, ei mahdu samaa määrää astioita kuin ennen. Säästää vettä, eli ei käytä vettä riittävästi! Ei pese yläkorin tasolle laitettuja astioita, veitsiä yms. Kova vinkuva ääni loppupesun aikana. Ei mitään positiivista sanomista :(

    • Kyrsii!!!!!

      Joo ihan persestä. Suunaton vitutus kun menee rahat ihan perseeseen.Älkää kukaan ikinä ostako näitä paskatuotteita.

      • kaikkea kuuleekin

        Jos pesukoneista puhutaan, on selvää, että kun ne ovat esim. lapsiperheissä päivittäisessä käytössä ja kierrosnopeudet ovat suuria (esim. linkous 1300 rpm) , moottorin hiilet kuluvat loppuun jo kolmessa vuodessa. Ne on kuitenkin helppo vaihtaa, kun koneista saa sivulevyn irti ruuvaamalla takaa muutaman ruuvin pois. En pitäisi sitä varsinaisena ongelmana. Onko ihmisistä tullut uusavuttomia, kun miesväkeä on kuitenkin miltei joka taloudessa?


    • korjooja

      jep pesukoneen käyttöikää arvioitaessa muisteetava että se lasketaan yksi pesu per päivä. joten kahdesti päivässä pesevän ja kahdesti viikossa pesevän käyttöikä on eri

    • 3465654

      Meillä on muutamia vuosia vanha electroluxin rosterinen kiertoilma uuni ja keraaminen liesi. Uuni ei toimi kuin "normaali" uunina ja jos sen laittaa yli 200c lämpeämään tai kiertoilman niin katkeaa virrat uunista kunhan on lämmennyt. Romu mikä romu.

      Myös rosterinen electrolux kahvinkeitin kävi vuotamaan vedet pöydälle vuoden jälkeen. Vanhemmillani oli samanlainen ja sama juttu. Meillä on electroluxin jääkaappipakastin josta on kulunut joku ihmeen muovikalvo "rosteri" pinnan päältä ja näyttää todella rumalta.

      Aivan paska merkki ja tuotteet ovat romuja jotka hajoavat.

    • puutarhassa

      Electroluxin tuotemerkkejä ovat tai ovat olleet muun muassa Electrolux, Elektro-Helios, Eureka, AEG, Frigidaire, Husqvarna, Rosenlew, Volta ja Zanussi.

      Husqvarna on sittemmin vetänyt oma tuotemerkkinsä pois Electroluxista. Ilmeisesti brändin maineen huononemisen takia ja keskittynyt enempi laatutuotteisiin puutarhassa ja ....

    • Ex.elextrolux

      Yleiskone joka oli 3 v vanha hajosi ,eikä maahantuoja korjaa sitä kun takuu aika mennyt ohi. Yleeensä koneet kestää kauemmin(muut merkit) kuin 3v. Ei enää koskaan Elextroluxia.

    • milloin_mitenkin

      Ystävälläni oli Bosch-merkkinen pesukone, joka kesti 38 vuotta. Itselläni oli Rosenlew-merkkinen pakastin ja jääkaappi, jotka poistin kunnossa olevina käytöstä 21 vuoden ikäisinä ihan vain varmuuden vuoksi. Olen nimittäin usein pitkillä ulkomaan matkoilla, enkä halunnut pakastimen hajoavan matkani aikana.

      Tilalle hankkimani Miele-pakastin lakkasi pakastamasta 8 vuoden ikäisenä. Maahantuojan kommentti: "Sellaista sattuu." Miele-jääkaapii toimii yhä 11 vuoden ikäisenä.

      Westinghouse-pesukoneeni kesti 21 vuotta, ja silloinkin vain sen poistoveden letku halkesi vanhuuttaan. Tilalle hankittu Electrolux kesti 5 vuotta ja sen tilalle hankittu Husqvarna neljä.

      Philips-kahvinkeittimeni toimii yhä hyvin 43 vuoden ikäisenä, samoin Philips-televisioni 9 vuoden ikäisenä. Keittiössäni on Rosenlewin sähköliesi, ikä 31 vuotta.

    • kllrkgyyyysgh

      Electroluxin laatu todella heikkoa. Esim. edellinen pyykkikone Whirlpool kesti 18 vuotta pesten mm. lasten pyykit. Uusi Electrolux kesti 4 v. paljon vähemmällä käytöllä. Electrolux-pölynimurin suutin kesti vuoden ja kone kaksi vuotta. Jääkaapista alkoi halkeilla kirkkaasta muovista tehdyt hyllyt heti uutena... Elecrolux on nykyään tässä taloudessa mustalla listalla, mikä tuottaa ongelmia kun sillä tuntuu olevan jonkinlainen monopoliasema tämän maan kodinkonemyynnissä. Vaikea on muuta löytää.

    • Urpoko

      Minulla on kolme vuotta vanha zanussi liesi keraamisella tasolla .Nyt siitä hajosi uuni (polttaa sulakkeen.kun laittaa päälle)Entinen Bosh kesti 27 vuotta.Zanussia ei kannata korjata.koska se maksaa yli 200....

    • Anonyymi

      Parin erittäin huonon kokemuksen jälkeen päätyi Electrolux ja kaikki sen alibrändit myös minun boikottiini.

      Ultraone-testivoittajaimuri. Käyttöominaisuuksiltaan oikein hyvä, mikä selittänee testivoiton. Kestävyydestä ei valitettavasti tuo voitettu testi kertonut yhtään mitään. Ensimmäinen lattiasuulake meni muistaakseni puolen vuoden kohdalla, sentään takuuseen. Pari kertaa vaihdettiin omaan piikkiin, takuu kun tuolla osalla oli vain yksi vuosi. Muitakin muoviosia siitä alkoi hajoilla. Olisko ollut 2,5 - 3 vuoden iässä kun se sitten vaan lakkasi toimimasta.

      Tiskikone. Maksoi vuonna 2010 699 euroa. Ei siis kallis, muttei aivan halvinkaan. Jotenkin muovisen tuntuinen. Juuri takuun umpeuduttua alkoi sellainen sähkövika, että laitteen elektroninen näyttö vain vilkahteli, eikä pesuohjelmaa tahtonut saada käyntiin. Usean virtakatkon jälkeen usein onnistui. Minkäänlaista vastaantuloa ei Electroluxin puolelta luvattu.
      Lopulta suutuksissani potkaisin kerran laitetta, mikä yllättäen auttoi. Ja auttoi tähän ongelmaan joka kerta. Ilmeisesti joku kosketushäiriö. Ilmeni useimmiten elokuun kosteilla ilmoilla. Kuuden vuoden iässä hajosi lopullisesti.

      Molempien laitteiden tilalle on tullut Mielen koneet. Toimivat edelleen ilman ongelmia. Imurista tosin on hajonnut teleskooppiputken pituudensäätöosa. Tiskikone on uskomattoman laadukkaan oloinen vielä neljän vuoden iässäkin, ei pienintäkään ongelmaa. Pesutulos aivan toista luokkaa kuin edellä mainitussa Electroluxissa.

      Vaikka itse suosinkin nykyään Mieleä, varmasti muiltakin merkeiltä löytyy laadukkaita malleja. Electroluxin missio taitaa sen sijaan olla tehdä pikavoittoja asiakkaista välittämättä. Lyhytnäköistä toimintaa, sanoisin. Suosittelen karttamaan, myös kaikkia Electroluxin haalimia muita brändejä.

      • Anonyymi

        "Vaikka itse suosinkin nykyään Mieleä,"

        Miele-pakastimeni lakkasi pakastamasta kahdeksan vuoden ikäisenä. Rosenlew, jonka tilalle se olil tullut, oli toiminut vielä 20-vuotiaanakin, mutta pelkäsin sen hajoavan monien pitkien ulkomaanmatkojeni aikana vanhuuttaan. Mielen asiakaspalvelun kommen tti: "Sellaista sattuu."

        Miele-jääkaapista hajosi mekaanisesti tomiva kahva muutaman vuoden ikäisenä. Uuden saisi Mielen huollosta, mutta se tietysti olisi yhtä lyhytikäinen kuin alkuperäinenkin. Suunnitteluvika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vaikka itse suosinkin nykyään Mieleä,"

        Miele-pakastimeni lakkasi pakastamasta kahdeksan vuoden ikäisenä. Rosenlew, jonka tilalle se olil tullut, oli toiminut vielä 20-vuotiaanakin, mutta pelkäsin sen hajoavan monien pitkien ulkomaanmatkojeni aikana vanhuuttaan. Mielen asiakaspalvelun kommen tti: "Sellaista sattuu."

        Miele-jääkaapista hajosi mekaanisesti tomiva kahva muutaman vuoden ikäisenä. Uuden saisi Mielen huollosta, mutta se tietysti olisi yhtä lyhytikäinen kuin alkuperäinenkin. Suunnitteluvika.

        Vaihdoin itsekin juuri arviolta 15-20 vuotta vanhat Rosenlewin edelleen täysin toimineet kylmälaitteet varmuuden vuoksi Mieleen. Kestävyydestä en voi vielä sanoa mitään.

        Vipukahvat ovat miellyttävät käyttää, mutta on totta, etteivät ne varmasti kestä samalla tavalla kun tavalliset kiinteät kahvat. Kuitenkin Mielen/Liebherrin kylmälaitteiden vipukahvat ovat huomattavasti jämäkämmän oloisia kuin kilpailijoiden kuten Samsung, LG tai Gorenje. Kaikilla valmistajilla ei näitä vipukahvoja ole tarjollakaan.

        Kahdeksan vuotta ei tosiaan ole pitkä ikä pakastimelle ja toivonkin, että omani kestäisi kauemmin. Mutta kyllähän noita sattuu tosiaan - vaikka asiakaspalvelukin olisi voinut varmasti sanansa paremmin valita.


    • Anonyymi

      Electrolux on sikahuono laite nykyään! Älkää ostatko Electroluxia! Älkääkä varsinkaan Verkkokaupasta! Minun puoli vuotta vanhan Electrolux Silencer -imurini kansi meni rikki. Lähetin sen huoltoon Verkkokaupasta puhelimitse saatujen ohjeiden mukaan. Laite palautettiin saman vian ja 72 €:n laskun kanssa!!!! Kuulemma Verkkokaupan mukaan aiheeton huotoonlähetys! Sama vika yhä laitteessa! Olen valittanut. Heidän mukaansa vika johtuu pölypussista, joka oli imurin sisällä. Pölypussinlipare ei riko kantta! Lähetin heille videon, josta näkyy ettei kansi menee kiinni. Ei auta. Pakottavat maksamaan, vaikka hlvtin imuri on yhä viallinen. Kertaan: Älä osta Electroluxia, äläkä osta sähkölaitteita Verkkokaupasta. Kahden vuoden takuu ei pidä, joudut maksamaan huollon itse, eikä vikaa korjata!!! Prkl!

    • Anonyymi

      Tuotteet on huonoja ja vaikka takuu on olemassa niin takuu on vain esim. Vuosi vaikka samat viat jatkuu takuu ajan päätyttyä. Jotenn en osta enää mitään missä lukee electrolux.

    • Anonyymi

      Samoin täällä kesti tasan 3,7 v. EI ENÄÄ ELEKROLUX MERKKIÄ.

    • Anonyymi

      Missä maissa Elektroluxin tuotteita valmistetaan.Valmistetaanko paljon Kiinassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe