Las Vegas

2 x juhlavuosi

Ensi keväänä tulee täyteen 40v avioliitossa, samalla itselle 60v.
Olen lähdössä vaimon kanssa juhlistamaan yhteistä taivalta Las Vegasiin. Tarkoitus olisi oleskella sillä kulmilla pari viikkoa. Kaupungin hotelleista löytyy paljon tietoa, valinnanvaraa laidasta laitaan.
Nyt tarvitsisin kylää tuntevien apua. Trump Hotel Las Vegas 5*
on vahvasti mukana hotellia valitessa. Kuvista päätellen hotelli näyttää ihan hyvältä ja sijaintikin lienee OK. Menemmekö pahasti metsään valitesamme tämän hotellin?
Yhden viikon vietämme Las Vegasissa ja toisen vuokra-autolla
kierrellen lähiseutuja. Missä kannattaa käydä, viikosssahan ei kovin pitkää kiertomatkaa ehdi tekemään.
Kaikki asialliset vinkit otetaan kiitollisina vastaan.

11

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskon näin

      5 tähden hotellissa muutaman yön nuku jos ei tule potkuja kuten näissä Trumpin jutuissa tulee... Voi käydä Disneylandissa ja Losissa. Ja vaikka sitten Nevadassa ja San Dieossa jne. Ei sitä viikossa kovin moneen ehdi sillä etäisyydet on todella pitkiä ja ei kai sitä lomalla nyt 1000 km ala ajelee päivässä?

    • transatlantic

      Kay ehdottomasti Hoover Damilla, joka on ihan lahella ja Grand Canyonilla, jonne on muutaman tunnin matka ja siella voi viettaa helposti pari kolmekin paivaa, jos on vahankin luontoihminen.

      Kaliforniassa kaynti olisi tietysti kivaa, mutta siella on niin paljon nakemista ja tekemista, etta siita voisi tehda oman reissunsa tulevaisuudessa.

    • _roadrunner_

      Hei!

      Viikon autoreissulla ehtii nähdä hyvin esim. Death Valleyn ja Kaliforniaa.

      Yksi vaihtoehto on myös Grand Canyonin kierto, ts. eteläpuolta Grand Canyonin kylään ja pohjoisen kautta takaisin (tai päinvastoin). esim. Hoover Dam - Grand Canyon - Page - Bryce Canyon - Zion Canyon - Valley of Fire - Las Vegas.
      Jos aikaa ja intoa riittää, esim. Sedonan kautta voi ajella, ja jos vielä pitemmän kierroksen haluaa tehdä, idempänä ovat sitten Canyon de Chelly, Monument Valley, Canyonlands ja Arches National park. Maisemat ovat uskomattoman hienoja! Kansallispuisto-organisaation www.nps.gov -sivuilta löytyy useimmista em. kohteista lisätietoa, ja tietenkin googlaten lisää.

      Näissä matkailukeskusteluissakin on vinkkejä.

      Ja Las Vegasissa Bellagion lammen vesishow kannattaa mennä katsomaan joku ilta! Sen näkee Stripin varresta tai lammen ympäri menevältä kävelytieltä.

      Hauskaa matkan suunnittelua ja onnittelut jo etukäteen!

    • wysig

      Lennä koneen vaihdolla Euroopassa San Franciscoon tai Los Angelesiin ja palaa toisesta.

      Suosittelen aloittamaan Friscosta, koska siellä selviää ilman autoa. Samalla voit suorittaa jet lagin poistoa.
      Parin päivän päästä aja Vegasiin. Ota helikopteriturnee Grand Canyonille. Vietä Vegasissa aikaa kuten haluat.
      Trump on varmaan ok. Itse olin Caesars'ssa. Sopivan keskeisellä paikalla Stripillä.
      Poistu kaupungista Damin kautta (30 mailia) ja jatka Losiin.
      Lennä Suomeen.

      • matkailija-x

        Kyllä nuo viiden tähden hotellit ovat yleensä kaikki erittäin hyviä. Toisaalta Las Vegasissa moni 3-4* hotelli hyvällä paikalla on yhtä hyvä vaihtoehto, jos on paljon liikkeellä eikä käytä hotellin palveluja paljoakaan; Las Vegasissa uima-altaat ovat vain hotellien omien asiakkaiden käytössä, kasinot, ravintolat, hoitolat, kauppakeskukset ovat vapaasti muidenkin käytössä. Alla olevassa linkissä asiakkaiden omia kuvia ja arvioita hotellista.

        http://las-vegas-hotels.tripadvisor.com/Hotel_Review-g45963-d1022061-Reviews-Trump_International_Hotel_Tower_Las_Vegas-Las_Vegas_Nevada.html

        Hintaa kannattaa vertailla useammasta paikasta; hotellin omilta sivuilta, Expedia.comista, Quickbook.comista, Kayak.comista jne. , hinnoissa voi olla eroja. Jos ajankohta ei ole tarkka, kannattaa myös vertailla hintoja muutaman päivän heitolla, erilaiset konferenssit, messut ja muut tapahtumat täyttävät hotellit ja niiden aikana on yöpyminen kalliimpaa.

        Viimeksi, muutama vuosi sitten, kävin Las Vegasista "sivumatkalla" San Franciscosta, varasin America Westin sivuilta Las Vegasin-paketin, lennot ja yöpyminen tulivat pakettina edullisemmaksi kuin erilliset varaukset, vertailin monen lentooyhtiön sivuilta lentoja ja paketeja ja hotellien sivuilta ja hotellivarauspalveluista hotellien hintoja. San Franciscon lennot ja hotellit varasin erikseen eri paikoista; aika palapeli, mutta tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin ostaa kaikki yhdestä paikasta.

        Kummassakaan kaupungissa emme autoa tarvinneet, ainoastaan San Franciscosta vuokrasimme kahdeksi päiväksi auton Napan ja Sonoman viinitilareissua varten. Kahdessa viikossa ehtii hyvin Las Vegasin, San Franciscon ja viinilaaksot, tosin Vegasissa olisin 5 päivää, San Franciscossa viikon ja viinitiloilla kaksi päivää.

        Olimme *** Bally's-hotellissa, Stripin (=Las Vegas Boulevard) puolivälissä, vinottain Ceasar's Palacea vastapäätä, valittavana oli sisäänkirjautuessa remontoimaton huone Strip-näköalalla tai remontoitu huone lähiö/autiomaa/moottoritienäköalalla. Otimme remontoimattoman huoneen, ikkunasta näkyi Bellagion vesilähteet ja suoraan edessä Eiffeltorni-kopio. Huone oli iso ja siisti, vähän vanhahtavat kalusteet, mutta muuten erittäin ok. Nyt varmaan kaikki huoneet on remontoitu.

        Edellisellä kerralla olin vuosia sitten telttailureissulla läpi mantereen, tulimme Grand Canyonilta, kävimme Hoover Damilla ja jatkoimme Las Vegasista Los Angelesiin. Mielenkiintoisia paikkoja olivat nuokin, tosin San Franciscosta pidän enemmän kuin Los Angelesista.


    • ...vanhempana ja silläkin alueella muutaman kerran käyneenä, olen samaa mieltä nimimerkin "roadrunner":in kanssa. Olet niin lähellä upeita kanjoneita ja todella mahtavia luonnonnähtävyyksiä, että panosta niihin.
      Itse ottaisin auton alle jo Vegasin viikonkin aikana ja kävisin ihan lähiympäristössä vaikka iltapäiväretkellä. Red Rock Canyon oli ainakin meistä näkemisen arvoinen ja ihan Vegasin kyljessä länsipuolella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yhdysvaltain kansalaisia "loisia ja parasiittejä" kehotetaan viipymättä poistumaan suomesta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      66
      822
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe