avovaimon isosisko villinä 2 part2

fantasywriter

Enää en malttanut katsella, vaan siirryin hänen eteensä, otin hänen sormensa pois sisältä ja laitoin omani hänen lämpimään ja kosteaan pilluun. Kyyristyin kohti pillua ja aloitin nuolemisen. Nuolin ympäriinsä häpyhuulia, välillä otin klitoriksen huulien väliin venyttäen sitä, nuolin sisäreisiä ja kaivauduin kielellä syvälle Marin sisään. Sormieni rytmikäs tahti sai Marin liikkumaan kiihkeämmin ja pyörittämään lantioitaan ja tiesin hänen kohta saavan. Neljällä sormella, lätinän säestyksellä Mari tuli kohti huippua ja jäykisti vartalonsa, kiljahdusten sarjan täyttäessä saunan hiljaisuuden.

Rauhallisesti hengittäen, Mari koukisti jalkansa ja painoi ne yhteen käteni ollessa vielä hänen sisällään. Istuin hänen viereen lauteille ja aloin suudella rintoja pyörittäen kieltä nännien ympärillä. En saanut hänestä tarpeekseni, joten aloin taas hyväillä hänen pilluaan, jolloin Mari avasi haaransa kostean nesteen valuessa sormiani pitkin pois vaginasta. Marin käsi hakeutui kyrpääni ja hänen saatuaan se taas kovaksi, asetuin selin makuulle ylälauteille, jotka oli tehty onneksi normaalia leveämmäksi.

Mari ohjasi kyrvän sisäänsä ja istui sen päälle aivan pohjaan asti, selkä minuun päin. Alkoi kova ratsastus ja Marin nojatessa eteenpäin, eteeni avautui mahtavat näkymät siitä miten kaluni upposi syvälle pilluun ja miten vaalean ruskea ryppyinen pyllyreikä avautui aina Marin istahtaessa aina tappiin asti. Kauaa en menoa kestänyt, joten vedin Marin vartaloani vasten. Viime hetkillä otin kyrpäni pois Marista ja parin vemputuksen jälkeen spermani lensi paineella Marin vatsalle ja rinnuksille. Viimeiset tipat pyyhin häpykummulle, josta Mari levitteli ne karvoitukselleen.

Maattuamme hetken hengästyneenä hiljaa, nousimme lauteilta ja siirryimme pesemään itsemme. Pestyämme itsemme ja toisemme, siirryimme juomaan kahvia keittiöön kylpytakeissa, jollaisen Mari oli lainannut minulle. Kävimme kumpikin kokoajan jotenkin kierroksilla ja puhuimme likaisia asioita keskenämme.

Mari kertoi olleensa hieman pettynyt, ettemme edennyt peppuseksiin asti, koska oli viimekerralla nauttinut siitä kanssani, eikä hänen miehensä oikein halua sitä harrastaa. Niinpä hän tuli luokseni, avasi kylpytakkini narun ja levitti takin auki ottaen jo normaalikokoisen kyrpäni käteensä alkaen liikuttaa esinahkaa edestakaisin. ”Tule”, Mari sanoi käskevästi ja käveli makuuhuoneeseen riisuen takkinsa.

Mari meni vatsalleen sängylle ja asetteli tyynyn vyötärönsä alle.”Ylälaatikossa on liukastevoidetta”, hän sanoi. Enempää ei tarvinnut sanoa. Otin voiteen laatikosta ja asetuin hänen haaraväliin. Puristin reilun nökäreen pyllyreiän alueelle ja aloin hieroa voiteella tiukkaa reikää. Sormeni menivät kerta kerran jälkeen syvemmälle ja syvemmälle anaaliin ja kun sain etu- ja keskisormeni kokonaan reikään, asetuin Marin päälle punnerrusasentoon ja ohjasin kädellä kyrpäni pyllyreiän päälle ja upotin sen varovasti kokonaan Mariin.

Mari puristi lakanoita ja painoi kädellään lantiotani hidastaen liikettä pyllyssään. Pohjaan päästyäni, aloin tehdä koko kyrpäni mittaista liikettä välillä ottaen kyrvän kokonaan pois ja upottaen sen takaisin sisään. Lisäsin voidetta ja kiihdytin tahtia Marin hieroessa klitoristaan ja voihkien nautinnosta. Tiukan reiän aiheuttaman nautinnon takia, rupesin taas laukeamaan uudestaan. Kiihdytin tahtia ja taas tulin, nyt koko lastini meni syvälle Marin pyllyyn.

Rojahdin Marin selän päälle ja hengittelimme rauhallisina, hikisten vartaloidemme kosketuksissa. Otin rauhallisesti, veltostuneet kaluni pois pyllystä ja siirryin makaamaan Marin viereen.

Nyt emme oikeastaan enää jutelleet, vaan puimme päällemme ja emme luvanneet enää mitään. Mari jatkoi vapaapäivänsä viettoa ja itse palasin takaisin töihin, kiihkeän ja antoisan päiväkahvin jälkeen.

2

27417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • o tempora o mores

      No ei susta kyllä novellistia tule. Älä lopeta päivätyötäs :D

      Kamalaa luettavaa! Lintsasitko kaikki äikäntunnit peruskoulussa? Vai oletko siellä vieläkin?

    • håtbeib

      Tuo teksti sai mut kyllä kosteaksi. Kirjoita lisää?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe