Näyttöongelmia.

asd..

Tiedän että tälläisiä tismalleen samanlaisia kysymyksiä on Suomi24 pullollaan. Mutta näyttö vilkkuu, eikä se auta että asennan simssit uudelleen, lataan Direct 9.0c tai DirectX 3D. Sama ongelma on pariin ootteeseen ratkaissut ongelman, muttaa ei nyt. Mitä neuvoksi?

Minulla on Windows XP Home Edition, näytönohjaimeni on SiS M760GX. (Tavallista ja RAM) muistiakin on tarpeeksi, kone ei muuten bugita. Muutkaan tietokonepelit eivät toimi koneella heikon näkyvyyden takia kunnolla.

Tietokone on aika vanha, ja joskus oli näyttömuistiongelma, mutta mistä saan näyttömuistia lisää? Voiko sitä ladata internetistä, vai pitääkö se ostaa?

8

833

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Chihiro--

   Itsellä on litteä näyttö.. makso jtn. päälle 100e eli ei paljoa ja simssit toimii hyvin. Kannattaisiko ostaa uusi näyttö, jos ongelmat on kerta siinä?

   • dsdsdsdsdsd

    Turha näyttöä on ostaa jos näytönohjain on paska, koska tässä nimenomaan ongelmana on näytönohjain selvästi, ja se sisältyy koneeseen, ei näyttöön. Eli osta parempi näytönohjain, jostain tietokonekaupoista saa.


   • sdsdsdsdsd
    dsdsdsdsdsd kirjoitti:

    Turha näyttöä on ostaa jos näytönohjain on paska, koska tässä nimenomaan ongelmana on näytönohjain selvästi, ja se sisältyy koneeseen, ei näyttöön. Eli osta parempi näytönohjain, jostain tietokonekaupoista saa.

    Mutta jos näyttökin on huono, voit ostaa tietysti myös senkin, vaikka näyttöhän ei sinänsä vaikuta näytönohjaimeen tai näyttömuistiin, jotka pitää ostaa erikseen ja jotka on koneessa, ei näytössä.


   • ei ole

    mitään vaikutusta koneen/pelin toimivuuteen. Ihan sama vaikka pelaisit iankaikkisen vanhalla putkinäytöllä. Värit saattaa olla aika heikot,mutta tehoihin näyttö ei vaikuta ollenkaan.


  • ........

   Ihan ensiksi kannattaa kokeilla päivittää kaikki ajurit. Jos se ei saa peliä toimimaan kannattaa viellä tarkistaa kaikki järjestelmävaatimukset ja sen että täyttääkö koneesi kaikki vaatimuskohdat (prossun tehot, äänikortti). Seuraava vaihe olisi sitten tietokoneen osien päivitys.

   • asd..

    On kannettava, niin olisi melko vaikeaa ostaa uutta näyttöä, kiitos neuvoista kaikille, yritän nyt ainakin ensiksi ladata jotain näyttöongelmia korjaavia päivityksiä EA:n sivuilta, päivittelen ajureita, laitteistoaatimuksetkin voisin (taas) katsoa vielä kertaalleen.

    Mukavia pelihetkiä kaikille auttaville ihmisille! :-)


  • Anonyymi

   Hei! Kun avaan Sims 4 näyttö on vain valkoinen ja sen saa pois vain sillä että uudellenkäynnistää koneen! Minulla on ollut joskus sama ongelma enkä muista miten hoidin asia enkä voi Originin kautta korjata sitä.

   • Anonyymi

    Ketju on niin vanha että kannattaa tehdä uusi uuteen ongelmaan. Mullakin on joskus ollut näyttöongelmia ja siitä tilasta pääsi pois vain sulkemalla koneen. Parin viime päivityksen jälkeen kävi niin että rupesi lataamaan mutta jämäytti sinisen ruudun tai pienentyi pikkulaatikoksi keskelle ruutua. EA tuki ei osannut auttaa,jatkoin vain pelin korjaamista ja yhtäkkiä alkoi taas toimimaan normaalisti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   516
   4885
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2323
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   2051
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1294
  5. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   66
   1134
  6. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   1055
  7. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   978
  8. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   916
  9. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   71
   836
  Aihe