Aruba: eagle beach vai palm beach??

aruballe

Olemme lähdössä ensi talvena Aruballe, mutta nyt pitäisi vielä päättää lähteäkö eagle beachille vai palm beachille. Eagle beachillä hotellina olisi Divi Aruba ja palm beachillä taas Riu palace aruba. Mikä näiden rantojen ero on käytännössä, kumpi on parempi? Ja jos joku osaisi kertoa noista hotelleistakin, niin tietoja otetaan mielellään vastaan :-).

5

1042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viihtyneet

      Hei!
      Viime syksynä majailimme Divi Arubassa (jossa todella viihdyimme!), ja paikan päällä jäin käsitykseen, että Divi olisi oikeastaan Druifbeach:llä, mutta hiuksia halkomatta:
      Eagle- ja Palmbeach ovat "periaatteessa samaa pitkää rantaa; Eaglebeach on ns. low-rice-aluetta, eli hotellit matalahkoja ja rannoilla väljempää, ja lähempänä keskustaa, kun taas Palmbeach
      on high-rice-aluetta, eli hotellit korkeita "turistihelvettejä" ja rantojen tunku sen mukaista. Eli jos hiukan väljemmin tykkäät lököillä, on Eaglebeach parempi ranta (mahtavaa, puuterin pehmeää valkoista korallihiekkaa, kirkas, lämmin, turkoosi vesi, ranta jatkuu tosi pitkään kahlailusyvyisenä...) Nyt tuli kova ikävä takaisin...
      ompa päätöksenne mikä hyvänsä, ihanaa matkaa!

    • Stargazer737

      Jos haluatte enemmän menoa niin Palm Beachille,joka on todellinen turistirysä.Mutta pääseehän sieltä bussilla kaupungille helposti.Iltaelämä loppuu aika varhain verrattuna keskustan discoihin.
      Kaupungin ja Palm Beachin välissä olevat rannat ovat rauhallisempia.
      Mutta joka tapauksessa Aruballahan ei ole tasan mitään,jos ei merta lasketa.Ja jenkkituristeja.

    • anjax

      hei! me oltiin aruballa syyskuussa 2009. meillä hotellina oli amsterdam manor, joka sijaitsi eagle beachilla. eagle beach on niinkuin aiemmin on jo mainittu todella rauhallinen ranta ja ihmisiäkin paljon vähemmin kuin palm beachilla... useimmat retket tehdään palm beachilta käsin elikkä mekin mentiin snorklaamaan ja mieheni kävi sukellusretkillä niin molemmat lähti palmilta... tosin sinne sai kyydin :) meillä mukana oli 1-vuotias ja sen puoleen olin oikein tyytyväinen, kun olimme eagle beachilla. jos lähtisin mieheni kanssa kahden, valitsisin palm beachin, siellä on enemmin ruokapaikkoja sekä myös ostettavaa. molemmilta rannoilta pääsee kätevästi bussilla oranjestadiin. palm taitaa olla jenkkien suosima erityisesti... mutta ootte valinneet kummin vaan niin ihanat rannat ovat molemmissa ja lämpöä varmasti piisaa. meillä oli joka päivä 35-39 astetta ja merivesi oli noin 29 asteista, yhtenä päivänä satoi ja ukosti; oli muuten elämäni kovin ukonilma! oikein mukavaa matkaa!

      • Ei ihan vielä...

        Hei,

        Meidän olisi tarkoitus suunnata 2011 häämatkalle Aruballe :) Miten matkan järjestäminen olisi kätevintä? oletteko olleet valmis- vai omatoimimatkalla? Suositelkaa hyviä hotelleja ja lentoja?

        Lisäksi olisi ihana lukea Arubassa käynneiden matkakertomuksia:)


      • anjax
        Ei ihan vielä... kirjoitti:

        Hei,

        Meidän olisi tarkoitus suunnata 2011 häämatkalle Aruballe :) Miten matkan järjestäminen olisi kätevintä? oletteko olleet valmis- vai omatoimimatkalla? Suositelkaa hyviä hotelleja ja lentoja?

        Lisäksi olisi ihana lukea Arubassa käynneiden matkakertomuksia:)

        oli matkatoimistona Helin matkat ja räätälöity paketti... lensimme suomesta ensin new yorkiin muutamaksi päiväksi ja nykistä sitten aruballe rentoutumaan kaupungin vilskeen vastapainoksi. Meillä oli myös häämatka, mutta emme ottaneet all inclusivea Aruballe... jos oikein helpon loman haluaa, niin se kannattaa ottaa (tosin joistain se on tysäkin, kun syö samantapaisia ruokia päivästä toiseen). Matkailimme kaksi viikkoa. Aruballa yhtenä päivänä vuokrasimme auton ja kiersimme saaren; yksi päivä riittää siihen mainiosti... Mieheni sukelsi yhden päivän ja minä lekottelin silloin rannalla pojan kanssa... vastaavasti hän oli sitten yllätykseksi varannut minulle hierontaan ja "altaille" ajan jonnekin golf-hotellille (en muista nimeä) ja menin sinne taksilla (raahasin miehen ja pojan kyllä matkaan), taksilla menimme sieltä sitten palm beachille ja sieltä hiljalleen illalla kävelimme eagleen ja kuvailimme merta matkalla... väliä noilla rannoilla on noin 2km... päivällä en olisi siellä jaksanut kävellä. Hmm...jonain päivänä shoppailimme Oranjestadissa, jonne huristimme bussilla...siellä oli saaren kokoon nähden hyvä ostosvalikoima, tosin hinnat ei mitään kovin edullisia ja yhtenä päivänä kävimme snorklausretkellä koko porukka! Ruoat olivat tuhteja ja hyviä. Me söimme ulkona, vaikka hotellihuoneessa olisi ollut keittomahdollisuus... Ilta/yöelämään ei pystytty tutustumaan, kun oli napero mukana, mutta ainakaan eagle beachilla ei sellaista kuulunut olevankaan... luulisin että palm beachillä ja oranjestadissa taas on mainiot biletyspaikat :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2309
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      165
      1489
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1335
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      214
      955
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      689
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe