Yksi syy miksi en laita kuvaani Suomi24:n treffi -ilmoitukseen on että:
mm. Google tallentaa välimuistiinsa suurimman osan treffit -ilmoituksista _kuvan kanssa_ !
Google haulla voi katsella jo poistettuja treffi profiileja kuvan kanssa kun klikkaa haussa löytyneen linkin "välimuistissa" kohtaa. Nämä treffi profiilit jäävät kuvien kanssa ikuisiksi ajoiksi nettiin ja näitä on mahdotonta enää poistaa. Myös muut hakukoneet voivat tallentaa profiileja arkistoihinsa.
Ehdotukseni on että: treffi-profiilien katseleminen rajoitettaisiin vain rekisteröityneisiin käyttäjiin tai edes niin, että profiilin kuva näkyisi vain sisäänkirjautuneille käyttäjille vaikka muu ilmoitus näkyisi.
mm. Google tallentaa välimuistiinsa suurimman osan treffit -ilmoituksista _kuvan kanssa_ !
Google haulla voi katsella jo poistettuja treffi profiileja kuvan kanssa kun klikkaa haussa löytyneen linkin "välimuistissa" kohtaa. Nämä treffi profiilit jäävät kuvien kanssa ikuisiksi ajoiksi nettiin ja näitä on mahdotonta enää poistaa. Myös muut hakukoneet voivat tallentaa profiileja arkistoihinsa.
Ehdotukseni on että: treffi-profiilien katseleminen rajoitettaisiin vain rekisteröityneisiin käyttäjiin tai edes niin, että profiilin kuva näkyisi vain sisäänkirjautuneille käyttäjille vaikka muu ilmoitus näkyisi.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.