Läski-Pekka osa 2

tsouk

Ei siinä kauaa kestäny ku sen kyrpä jölläs taas täysillä. Se huohotti. Mä kutitin sormilla sen kasseja. Ne meni kasaan ja Läski-Pekka alko voihkiin.

--Nuole mun kiveksiä.

Se sano sen niin anelevalla äänellä etten mä voinu kieltäytyä. Mä otin siltä kummatkin pallot suuhuni ja runkkasin toisella kädellä sen jäykkää kyrpää. Jos joku ois ollu oventakana, niin olis taatusti kuullu kuinka Läski-Pekka ähki.

Mä nousin ylös ja irrotin rintsikan hakaset. Ne oli edessä ja mä jätin rintsikat kannattimista olkapäille roikkuun. Mä napitin farkut auki.

Läski-Pekka runkka munaansa. Sen paksu maha oli ihan hiessä ja hiki valu napaan. Mä riisin pikkuhousut ja paljastin sille mun tuuheen karvatupsun. Läski-Pekka tuijotti sitä suu auki aivan ku ei olis aikasemmin nähny vastaavaa. Ja niinhän se oikeesti olikin.

--Nyt saat runkkari oiken kunnon karvasta pillua.

Mä istuin kahareisin sen päälle ja aloin hieroo klitoristani sen kyrpää vasten. Litisi ja lotisi. Tuntu siltä ku mulla olis valunu enemmän ja enemmän koko ajan. Mä työnsin rintani Läski-Pekan naamaan ja se alko imeen niitä kuola suupielestä valuen. Välillä se veti kasvojaan pois haukkoen henkee. Mä painon tissini jälleen vasten sen kasvoja. Kiedoin käteni sen niskan taakse ja painoin tiukasti itseeni vasten. Läski-Pekan suusta kuulu voimakasta ininää.

Mulkku lipsahti pilluun ja mä aloin ratsastaa sen päältä. Yhtäkkiä hävis aika ja paikka ja mä ratsastin yhä kovempaa ja kovempaa. Mä en välittäny mistään vaan huusin niin kovaa ku kitusista lähti irti. Mä en ees kuullu ku Läski-Pekan ininä lakkas.

Orgasmi heitti mut melkein selälleen lattialle. Läski-Pekka makas liikkumattomana mun alla. Mä huohotin, annoin hengityksen tasaantua.

Kun mä nousin ylös ja aloin kiinnittää rintojani, niin mä näin sen. Läski-Pekka röhnötti tuolilla silmät auki, kieli suusta ulkona, flanellipaina napitettuna auki ja paskaset kalsarit kintuissa. Sen kyrpä jölläs vielä ja munankarvat loisti hikipisaroista. Spermanorot valu alas sen isoo mahaa pitkin.

Lääkäri totes myöhemmin, että se oli kuollut tukehtumalla. Sen pää uppos ehkä liian helposti mun isojen rintojen väliin. Mä sain koko jutusta viis vuotta. Jos se ihrakasa ei olis ehtiny täyttää kuuttatoista, niin olisin saanu vielä lisää alaikäseen sekaantumisesta. Aina se joku onni on onnettomuudessakin.

4

5128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...

   Mielenkiintosta. Lisää tällästä

   • vekseli66

    ..mutta pakko se oli kokonaan lukea ;)


  • setäviiskytviis

   oliko mikä tunti yläasteella?

  • jjsjjjjkLLbb

   Mielenkiintonen novelli.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   125
   3004
  2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   267
   1245
  3. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   101
   1231
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   79
   1041
  5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   63
   1013
  6. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   12
   990
  7. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   30
   946
  8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   48
   911
  9. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   42
   894
  10. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   44
   806
  Aihe