Hääpaikan merkitys

Tyhmäkö?

Hei,

Miten paljon teille merkitsee se, minkälaisessa juhlapaikassa häät vietetään? Minulle itselleni aika paljon, tahtoisin että paikka olisi suht kaunis ja viihtyisä, ei liian ahdas, sateelta suojassa ja keittiötilat saisi olla (helpottaisi ruokailun järjestämistä).

Meillä on tulevan mieheni kanssa nyt ongelma. Mies sanoo, että hänelle on lähes sama, missä häät vietetään eikä suostu tulemaan minun kanssani katsomaan potentiaalisia paikkoja. ei kuulemma jaksa. Hän ei salli minun soitella minnekään, vaan sanoo että lopeta hössötys, se ahdistaa. Häihin on n. 9 kk emmekä ole miehen vastustelujen takia tehneet kirkon varauksen jälkeen minkäänlaisia valmisteluja. Vieraita on tulossa n. 200 ja minua alkaa jo stressata. Mies perustelee vastahakoisuuttaan sillä, ettei ole mitään kiirettä. Minusta tuo juhlapaikka olisi jo pitänyt varata?! En minäkään välttämättä vielä muita valmisteluja niin kiireellisinä pidä.

Miehen sukulaisilla on iso teollisuusalan yritys, ja jos ei hääpaikkaa saada, on viimeinen mahdollisuus pitää häät yhdessä isossa varastohallissa. Mies sanoo että ei jaksa nähdä vaivaa, pidetään siellä hallissa vaan. Ihanan romanttinen asvalttipiha täynnä rautaromua, trukkeja, lietealtaita, öljyvalumia, työkaluja ja teollisuusrakennuksia. Halli ei ole lämmin, vaan pelkkä pressu pingotettuna kehikon päälle, ilman suljettavia ovia. Alue on keskellä isoa teollisusaluetta ja lähin asutus muutaman kilometrin päässä. Wc-ja keittiötiloja ei luonnollisesti ole kuin tehtaan työntekijöiden taukokämpässä, joka on sotkuinen pikku tönö 300 m päässä hallista, 1 avo-wc ja mikro. En minä tahtoisi häitä tuommosessa paikassa viettää!

Sanokaas miten saan ukon kiinnostumaan hääjärjestelyistä? en halua ruveta päättämään yksin/kaason/bestmanin kanssa noista asioista, koska mieheni on kuitenkin avainhenkilö ja hänen mielipiteensä on minulle tärkein.

5

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ett

      Sanot vaa ett nyt ois aika toimia, jos meinaa kansas naimisiin..
      Ja kai seki tajuaa ettei häitä voi pitää sellaisessa paikassa...

    • koko ajan

      Kai sun miehesi on töissä siellä perheyrityksessä? Hän ei varmasti ehdi vahtia sinua koko ajan.

      Tutkaile vaihtoehdot ja tee alustava varaus. Vie mies sinne ja kerro, että olet alustavasti varannut tämän koska...

      Mies sitten sanoo joo tai ei.

    • enää 2vko neitinä

      siis, Ei herran jestas mitään teollisuuushallia. Onko tuleva miehesi ikinä ollut häissä? Pelotteleppa nyt oikein kunnolla miestäsi siitä, mitä kaikki teidän kaverinnekin ajattelisivat, jos juhlanne olisi siellä....Ehkä hän ymmärtää jossain vaiheessa.

      Tosiaan paikan varauksen suhteen saattaa alkaa olemaan jo kiire. Itse varasin meidän juhlapaikan 1,5 vuotta etukäteen ja silti ei ollut tilaa enää haluamallemme päivälle, joten jouduimme vaihtamaan kirkkovarauksemmekin päivämäärää....

      mutta onnea ja tsemppiä järjestelyihin.

    • nyt...

      Hoidat asian itse, mitä siihen miestä tarvit. Jos miestä ei ton enempää kiinnosta niin miettisin haluaako edes vihille. Kyllä meillä mies kiersi katsastamassa hääpaikat yli vuosi aikaisemmin ja silti oli jo paikat varattu niin, että meidän piti siirtää hääpäivää ja tehdä uusi kirkkovaraus, että saatiin paikka mikä haluttiin.

      Että kyllä sinulla alkaa olla hääpaikan varaamisessa kiire... jotkut varaavat jo kaksi vuotta aikaisemmin... nyt vaan puhelin käteen ja soittelemaan!

      • Tyhmäkö?

        Joo, no teidän kommenteista rohkaistuneena pistin äijän väkisin autoon ja lähdin ajamaan yhteen paikkaan, jota aiemmin onnistuin häneltä salaa tiedustelemaan. Kyllä se siellä paikan päällä oli hyvinkin kiinnostunut ja innostunut. Alkoi oikein suunnitella jo ruokapöytien ja hääparin paikkoja salissa ym. ja valokuvasi ihan hulluna. Kyllä se häät haluaa mutta on vaan niin saakelin laiska järjestelijä, olettaa että kaikki hoituu itsestään. Onneksi sain hänen veljensä (bestman) tueksi nyt, ja ollaan nyt kaikki kolme soiteltu juhlapaikkoja läpi. Homma on vaan niin, että joudumme kyllä siirtämään kirkkovarausta koska mikään paikka ei tunnu olevan sinä päivänä vapaa. Nyt miehenikin tajuaa selvästi, että asialla olisi pitänyt olla aikisemmin.

        Kiitos kaikille rohkaisusta, sainpas sen ukon kiinnostumaan asioista! :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      753
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      730
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe