miten voi tehdä sopimuksen demoonin/ paholaisen kanssa???

ves``

eli miten voin solmia sopimuksen paholaisen kanssa tai demoonin kanssa?? tarviiko mun mennä t risteykseen ja kaivaa jokin kirstu keskelle sitä ja kirstun sillä on mun kuva ja hautuumaalta multaa ja verta? Vai miten??

20

4893

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LoomisS

   ihan samall tavalla kuin ihmistenkin kanssa, eli nimet paperiin ja asian tärkeydestä riippuen myös kahden todistajan allekirjoitukset. ei tarvita verta.

  • Doc Ruthless

   Ei taida OIKEASTI olla edes mahdollista.

   Ainoa mikä saattaisi olla mahdollista on ottaa niihin yhteyttä (jonkun manaajan tai ouija laudan kautta) mutta riippumatta siitä miten otat yhteyttä ET SAA NIILTÄ MUUTA KUIN ENEMMÄN ONGELMIA ELÄMÄÄSI.

  • ihan vaan asiallinen vastaus
  • Nefilim

   Ja tuomari ja kaksi todistajaa mukaan, nimet paperiin jne. Sitten saadaan sopimuksesta laillinen, kun on oikein valtiokin takana.

  • krikatti-tikka

   no ainakin joku tohtori oli manannut "paholaisen" esiin ja tehnyt sopimuksen:

   " "piru" tottelee tohtoria tietyn ajan ja kun aika on ohi, "piru" saa tohtorin sielun omakseen."

   näin on kirjoitettu mysterian kirjoihin! tai vaan yhteen kun niitä on vaan yks.... x)

  • ertewrtert

   Saatanan kanssa voi tehdä sopimuksen, mutta ei hän ilmeisesti ole millään tavalla paha vaan lähinnä kristittyjen mustamaalaama:
   http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SATANIC.html

  • 10+7

   voit myös ostaa mustan raamatun. Tehdä sinetin laittiaa ja kerätä tarvittavat tavarat kyseiseen rituaaliin mutta riippuu sinetistä kenet näet mutta mustaa ruhtinasta sieltä ei tule. Langennut enkeli jonka kanssa voit tehä diilin mutta älä luule jääväs voitolle. Langenneet ottaa aina omansa, siskon kuolema esim. auto onettomuus, äitilles syöpä, vaimolles neliraaja halvaus.... Kannattaa kyllä sit sopia jotain näitten arvoista!
   Ystäväni harrastaa wiccaa ja teki rahaloitsuja, no mummo kuoli viikon sisällä ja tuli perintöö! Sattumaako?

  • turha

   hah

   jos saatanaa edes on olemassa hän ottaa yhteyttä sinuun jos haluaa

   miksi niin voimakas olento antaisi joidenkin höpöhöpö juttujen/henkilöiden kutsua itsensä

  • RIP23

   Ainoa mitä paholainen sinusta haluaa on sielusi. Se hänellä on jo, ellet ole antanut elämääsi Jeesukselle. Joten häntä ei kiinnosta sopimukset kanssasi koska sinulla ei ole mitään tarjottavaa hänelle. Tosin on ehkä yksi poikkeus; jos hän näkee sinussa jotain itselleen mahdollisesti vaarallista tulevaisuudessa hän voi ollakin kiinnostunut. Vaarallista hänelle on siis otollista Jumalalle.

   • oppiaopinperää

    Mitä näitä höyrypäitä tulee?? Ja missä ovat tämän palstan auttajat, jotka vetäis ton nuoren aloittajan johonkin muualle, ja käskisivät hankkia elämän! Jeesuksesta puhujat tekevät itse itsensä vastenmielisiks kun ei heitä jaksa kukaan järkevä kuunnella. Samaa juttua jatkuvasti. Verratkaa islamilaisten koraanin toitottajiin. Ihmiskuntaa hallitsee sen oma mielikuvitus! Siihen kuuluvat kaikkien ihmisten mielenkiinnon kohteet, jotka ovat yhteydessä ihmisen luonteeseen.


   • Anonyymi
    oppiaopinperää kirjoitti:

    Mitä näitä höyrypäitä tulee?? Ja missä ovat tämän palstan auttajat, jotka vetäis ton nuoren aloittajan johonkin muualle, ja käskisivät hankkia elämän! Jeesuksesta puhujat tekevät itse itsensä vastenmielisiks kun ei heitä jaksa kukaan järkevä kuunnella. Samaa juttua jatkuvasti. Verratkaa islamilaisten koraanin toitottajiin. Ihmiskuntaa hallitsee sen oma mielikuvitus! Siihen kuuluvat kaikkien ihmisten mielenkiinnon kohteet, jotka ovat yhteydessä ihmisen luonteeseen.

    Niinpä miten tehdä sopimus saatanan tai jumalan kanssa,kun tuollaisia ei ole olemassakaan muualla kun satukirjassa. Yhtä hyvin voisi kuvitella tekevänsä sopimuksen vaikka Väinämöisen tai Pohjanakan kanssa.


  • Paskaelämä

   Mua itteenikin kiinnostais tehä paholaisen kanssa soppari. Esim et kun kuolen niin se muuttais mut vampyyriksi ja sais vastineeks mun edellisen elämän muistot ja muutaman ihmis sielun. Luulis et tolla diilillä mä ja paholainen oltais sujut

   • KasvukipujenKautta

    Elämässä on ylä ja alamäkiä. Nuorena kasvuvaiheessa on kaikista vaikeinta, mutta sitten helpottaa kun vähän vanhenee. Monia tietysti ahdistus yms. vie huonoihin kohteisiin ja jopa hautaan, mutta sinä tiedät nyt paremmin, ja osaat suhtautua niihin aikoihin kasvukipuina. Nuorella ihmisellä ei ole kiire minnekään, vaikka siltä tuntuukin alle 20v:nä. Oikeasti ei haittaa mitään vaikka pitäisi välivuoden tms. tauon, ja pyrkisi tuntemaan itseään ja selvittämään mitä haluaisi tehdä elämässään.


  • Dealer666

   Muutat ensin suomesta, koska sielusi on jo syntymästä saakka ollut verottajalla, ja ruumiisi on valtion ja kirkon omistuksessa (muista erota myös kirkosta).. Sitte vasta voi uutta diiliä miettimään. Eikä prosessi ole kauhean nopea...

  • Kulkijavaan

   Tee sopimus ennemmin Jumalan kanssa hän pitää sinusta huolen eikä valehtele niin kuin paholainen. Jeesus on kuollut meidän jokaisen tähden ristillä jotta pääsisimme taivaaseen. Tämän elämän aikana meidän kuuluu tehdä parannusta että kuoleman jälkeen pääsisimme Jeesuksen luokse. Jos tahdot tulla uskoon rukoile ja pyydä Jeesusta syntejäsi anteeksi ja pyydä häntä tulemaan elämäsi Herraksi. Siitä se oikean tien kulkeminen sitten alkaa kadotus tie muuttuu pelastustieksi.

  • häh

   Ettäs kysytkin, mene ja tee se levytyssopimus heti sen tuottajasi kanssa. Irti et enää pääse, se sitoo sinua yli ikuisuuksien ...

  • Anonyymi

   Valitettavasti kaikilla sopimuksilla on hintansa... tälläkin

  • Anonyymi

   Olet jo tehnty sopimuksen paholaisen kanssa, jos et ole kirkkaasti uskossa. Hänellä on valta elämäsi yli. Mene äkkiä turvaan Jeesuksen vapahtajan voiman alaisuuteen!

  • Anonyymi

   Minäkin olen kiinnostunut tehdä sopimus saatanan kanssa

  • Anonyymi

   Moottoritien risteyksessä ei taida ajatuksella olla mitään menestymisen mahdollisuuksia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   182
   11970
  2. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   4033
  3. Netta Kukkonen perustelee varkauksiaan sillä että

   hän on nuorenpana syyllistynyt rikoksii, viimeisimmät rikokset ovat vuodelta 2022. Onko hän vuodessa vanhentunut 20 vuot
   Maailman menoa
   15
   1670
  4. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   90
   1425
  5. Sanna Marinin kaunis keltainen asu sai tuulipuvut haukkomaan henkeä ihastuksesta!

   Syrjäseuduilla huokailtiin Sannan upeaa pukuvalintaa, kaunis keltainen asu sopi hienosti Sannalle ja erottui hyvin jouko
   Suomen Keskusta
   403
   1228
  6. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   112
   1215
  7. Jokim vigelius tanssi miehensä kanssa linnan juhlis

   Joo, alkaa tuntumaan siltä että lähes kaikki persumiehet on "niitä miehiä".
   Perussuomalaiset
   147
   1189
  8. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   11
   1166
  9. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   49
   1082
  10. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   88
   1058
  Aihe