Pariisiin lokakuussa

¨¨¨¨

Millaiset kelit lokakuun puolen välin paikkeilla yleensä Pariisissa on, sataako paljon? Miltä alueelta hotelli kannattaa valita, kun tarkoituksena olisi kierrellä ainakin ne kuuluisimmat nähtävyydet. Onko hotellisuosituksia, 2-3-tähden hotellit lähinnä? Joutuuko edullisia ruokapaikkoja erityisesti hakemaan vai onko niitä ylipäätänsä Pariisissa? Entäs kahvilat, millä hinnalla kahvikupin, limsan tai olutlasin yleensä saa? Kaikkea mahdollista tietoa kaivattaisi nyt!

4

2837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkks

      Kelit vaihtelevat Pariisissa niin kuin monessa muussakin paikassa. Hyvällä säkällä ilmat ovat hyvät, mutta totta kai sateeseen pitää varautua. Metroverkosto on hyvä, joten nähtävyyksiä ajatellen melkein mikä tahansa alue on hyvä. Lentokenttäbussi tulee Oopperalle ja sen vieressä ovat suuret tavaratalot Lafayette ja Printemps, joten nämä voisivat olla kriteerejä etsiä hotelli sieltä päin.

      Kyllä Pariisissa voi ihan kohtuuhinnalla syödä. Oluesta en tiedä, mutta ainakin viini on ravintoloissa selvästi halvempaa kuin Suomessa. Huippukahviloissa voi kupillisesta joutua pulittamaan yli 5 euroa, mutta ihan "normaalihintaisiakin" löytyy varmasti.

      • tuolla

        Tuossa napakka sivusto jonka avulla maksat aina halvimman hinnan. Vertailee yli 30 hotellisivustoa kerralla. http://www.hotelicia.net.


    • Pariisin matkaaja

      Itse pidän vitosta parempana alueena hotellialueeksi kuin perinteisiä turistialueita ysissä ja kympissä. Hyvä hakupaikka hotellin hakemiseksi on www.viamichelin.com Sieltä ottaa maps ja hakuun 75005, joka on Pariisin viidennen kaupunginosan postinumero ja France.

      Edullisia ruokapaikkoja kaupunki on pullollaan. Hyviä ja edullisia joutuu vähän hakemaan. Micheinin punaisessa Pariisin oppaassa on nykyään oma symboli edulliisille ravintoloille.

    • kokemuksella

      Hei!
      Oma kokemuksena on ollut lokakuussa aurinkoinen sää - aamulla tosin kylmä. Hyvä aika tutustua kaupunkiin, kun turisteja siedettävä määrä ja kaupunki elää omaa arkeaan.

      Kokemuksena, kun matkaseuralla on pituutta 1,85. Matkatoimiston kautta hankkimamme pienen hotellin sänky sopiva 1,60 cm:lle. Toinen koki lattian sopivammaksi vaihtoehdoksi. Se olikin viimeinen ei itse hankittu hotelli ja kokemuksesta oppi tarkistamaan sängyn pituuden. Suihkun laatu on myös hyvä tarkistaa, koska monen pienen hotellin putkiin ja suihkuihin ei ole koskettu sitten 20-luvun. Toisaalta onhan lapset saaneet siitä ihmeteltävää.

      Ei ravintolahinnat suomalaiselle kohtuuttomia ole. Valitettavasti kokemusta on siitä, että ikkunan menu ja sitten tarjolla oleva ei vastaa toisiaan ja myös ranskalaiset ovat alkaneet työntää ranskanperunoita mm. pihvien kera.

      Jos kahvia haluat nautiskella perinteisissä katukahviloissa, maksat enemmänkin paikasta kuin kahvista. Itse poikkean kahvilla Macissä, jossa hinta on sopiva.

      Jos valitset hotellin alueelta, jossa muitakin kuin turisteja, paikalliset ruokakaupat tarjoavat kaikkea tarvitsemaasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe