Flamingo Albena

Yksmamma

Kokemuksia SunGarden Plus Flamingo.

Kuinka hotellissa toimii aamiainen/puolihoito?

Missä aamiais-/illallisravintola on?

Muitakin vinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan.

Kiitokset

6

1720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyty on

      Oltiin viime vuoden elokuussa. Oli perus hyvä hotelli,siivojat sit oikeasti saattaa tulla sisään vaikka tekisitte huoneessa mitä!!Siitä iso miinus,ne vaan änkee sisään. Hotellissa kiva allasalue,joka aina täynnä.Aamiainen hoituu hotellin omassa ravintolassa,sekin aina täynnä:) Hotellissa on viiden ja neljän tähden puoli,te ette edes pääse viiden tähden puolelle käymään,mutta neljänkin oikein viihtyisä.Huoneet siistit,mutta ei kannata ottaa huonetta maatasolta ja puutarhan puolelta jos mahdollista,aivan liian tylsät näkymät,kun lapset huutaa leikkipaikalla koko päivän.Minibaarin ne käy tarkastaa ihan joka päivä ja tosi tarkkaan. Albena tosi pieni paikka,siellä ei ole muuta hyvää kuin minijunalla meno ruokakauppaan tai LAIVA ravintolaan Albenan toiseen päähän. Me kävimme kerran viereisessä kaupungissa,kannattaa!Kerran Kultahietikolla,kannattaa ja kolme kertaa Varnassa,kaikki hoitu taksilla ja olimme siis viikon matkalla ja aika vähän albenassa oli tekemistä:( ollan toisaalta nuoria ja shoppailu kiinnostaa ja halvemmat kaupungit kuin Albena:)
      Hyvää matkaa!kyllä viihdytte jos pieni kaupunki kiinnostaa,hotelli on kuitenkin hyvä.

      • mazxc

        puolihoito tarjoillaan samassa ravintolassa missä 5 tähden granilaisillekin..ja jos ett ole erikseen ostanut tai varannut huoneistoa altaalle päin automaattisesti huoneesi on sisäpihalle lasen leikkipaikalle.....siis erillishinta mikä kyllä mielestäni kannattaa...samoin perushotellihuoneet tosi pieniä ......kaksiot ja yksiöt altaallepäin ok...


      • mrs.m

        Siisti ja kiva hotelli, huoneemme oli tilava ja ilmastointi pelas hyvin, oikein viihtyisä ja kiva allasalue vaikkakin tosin paljon väkeä aina. Huone siivottiin ja pedit pedattiin joka päivä - emme siivojia koskaan nähneet, kävivät aamupäivisin. Turvallinen ja helppo kohde.

        Meillä sattu huone päätyyn ja yläkertaan, ei kuulunut mitää lasten leikkapaikan mölinöitä ja ihan normihintaan, jopa osittainen merinäköalakin oli.

        Aamiainen oli erittäin runsas ja vaihteli viikon aikana. Keskipäivällä ei juuri tehnyt mieli paljon syödäkään (vain hedelmiä, jätskiä tms.) kun oli niin järjettömän kuuma - elokuun puolivälissä reissattiin toissa vuonna. Rantaan ihan ok iltakävelymatka pienempienkin lasten kanssa. Hotellin ruoka ei kiinnostanut meitä, rannan ja ostoskadun ravintoloissa kun oli tarjolla monenmoista erilaista ruokapaikkaa italialaisesta meksikolaistyyppiseen ja perinteisempään bulgarialaiseen - emmekä olleen albenassa edes joka ilta. Albenan ostos/torikatu on muutaman kerran kävelyllä nähty krääsäkatu. Illalla ilmestyi joitakin lasten viihdytysvempaimia jotka eivät kovin erikoisia olleet mutta torimeininkiin sopivia.

        Kannattaakin suunnata taksilla joku päivä Balchikiin, vaikka vain kävellä kujilla ja katsella paikallista asutusta ihanine viinirypälepihoineen, syödä rantaravintolassa ja käydä kasvitieteellisessä puutarhassa. Toisena päivänä voi käväistä busilla Varnassa ja olla siellä koko päivä, ottaa uimakamat rannalle mukaan ja käydä tsekkaamassa sea gardenin akvaario, delfinaario, eläintarha jne. ja käydä ostoksilla - tai mennä sinne kahtenakin eri päivänä. Me ei ostettu muuta kuin tuoreita hedelmiä ja "ilmaista" viiniä hotellihuoneelle, kovin oli halpaa. Sekä Varnan että Balchikin pikkuravintoloiden paikallisväestö puhui melko huonosti englantia, mutta onneksi ruokalistoissa on yleensä ruokalajien kuvat .( Varnassa söimme jonkun sivukadun turkkilaisessa ravintolassa, 4 aikuista ja 4 lasta, ruuat, 2 viinipulloa, pari olutta maksoivat reilut 20 euroa yhteensä.) Lähikaupunki-retkeily on siis ihan edullistakin - ja helppoa lastenkin kanssa, meillä oli mukana 2, 5, 8-vuotiaat.

        Mukavaan aikuisten illanviettopaikkaan pääsimme kysymällä jotain kivaa paikkaa hevoskärryjä ajavalta nuorelta pojalta. Hän vei meidät hevosellaan syrjemmälle, Albenan porttien ulkopuolelle jossa paikalliset vietti vapaa-aikaansa. Ihana ilta seurata paikallisten kansantanssia ja syödä hyvää ruokaa - turisteja emme huomanneet muita siellä. Minijuna-ajelu lasten kanssa antoi jotain kuvaa minkä kokoinen ja oloinen tämä Albena lomakylä on - kerran läpi ajettu, kerran nähty.

        Oikein suositeltava ja siisti hotelli ja tukikohta siis kuitenkin - ihana lämmin loma oli kun ei jäänyt vain sinne altaan ääreen ökkimään ihan koko viikoksi :).


    • ostoskadun

      Rihkamakadun varrella. Alas-alue täyden näkönen. Rannalle aika matka.

      • Yksmamma

        Kiitoksia vastanneille.

        Viikko altaidenpuoleisessa Flamingon yksiössä vietetty. Meillä oli yksiö, jossa kaksi parisänkyä, neljän hengen ruokapöytä, pieni sohva ja sohvapöytä, kylpyhuone vessan kera ja erillinen vessa sekä "keittiönurkkaus" tykötarpeineen. Riittävästi tilaa 2 aikuista ja 7v- ja 9v-lapset.

        Aamiainen 1. kerroksen Atrium-ravintolassa 7.30 - 10.30 ja illallinen 2. kerroksen ravintolassa, molemmat Flamingo Grandin puolella. Maistuvaa ruokaa molemissa, olimme todella tyytyväisiä, että otimme puolihoidon.

        Siivous erinomainen, uima-altaiden vesi viileähköä, merivesi lämmintä.

        Meteliä riittää noin klo 23.00 asti, ei tosin kuulu liian häiritsevästi sisälle, muksut nukkuivat yleensä
        klo 22.00.


      • mnjhbvg
        Yksmamma kirjoitti:

        Kiitoksia vastanneille.

        Viikko altaidenpuoleisessa Flamingon yksiössä vietetty. Meillä oli yksiö, jossa kaksi parisänkyä, neljän hengen ruokapöytä, pieni sohva ja sohvapöytä, kylpyhuone vessan kera ja erillinen vessa sekä "keittiönurkkaus" tykötarpeineen. Riittävästi tilaa 2 aikuista ja 7v- ja 9v-lapset.

        Aamiainen 1. kerroksen Atrium-ravintolassa 7.30 - 10.30 ja illallinen 2. kerroksen ravintolassa, molemmat Flamingo Grandin puolella. Maistuvaa ruokaa molemissa, olimme todella tyytyväisiä, että otimme puolihoidon.

        Siivous erinomainen, uima-altaiden vesi viileähköä, merivesi lämmintä.

        Meteliä riittää noin klo 23.00 asti, ei tosin kuulu liian häiritsevästi sisälle, muksut nukkuivat yleensä
        klo 22.00.

        ehdottomasti albenan paras ja tasokkain hotelli


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe