On todella surullista

Uusi-Ukki

Kun ajattelee tuota nykysuomen urheilutilannetta, nythän on niin, että ei yritetäkkään muuta kun jotenkin keplottelemalla, ja toisten urheilijan epäonnen myötä päästäisiin johonkin lajiin kilpailemaan.

Mertaranta kumppaneineen yrittää pitää Suomalaista urheilua jotenkin lietsomalla pystyssä. Ihmisille uskotellaan, jos pääsee karsinnan läpi, on melkein kuin mitalin olisi saanut.

Mihin ovat Suomalaiset tosi urheilijat joutuneet, kyllä muistan kaipauksella Haku Veikkoa, Eero Mäntyrantaa,Lasse Vireeniä, joka vielä kaaduttuaankin voittaa kilpailun, siinä nähtiin silloin pilkahdus Suomalaisesta sisusta.

Muistan myöskin monia muita urheilijoita, jotka eivät lähteneet pistesijoja metsästämään, he läksivät silloin metsästämään mitaleita. Tuo Olli -Pekka Karjalainen on kanssa yksi "Vätys", pyörähdykset ovat kuin vanhan miehen kusireissuja, on sellainen saapa nähdä meininki.

Jumakauta kun katsoo paljon "mahakkaampia", ja lihavampia Puolalaisheittäjiä, niin pyörähdykset ovat kuin salaman iskuja, niissä on kyllä tekemisen meininki.

Olli pekka on tuon Mikaeli Limperin kanssa samaa luokkaa kunhan vaan päästään sinne porukkaan. Tosin Suomen aikakauslehdet, aina tekevät näistä "lällyistä" jo ennen kisoja aina välmiita mitalimiehiä.

Minua raistelee se, kun Suomessa on ehkä maailman kallein valmentajajärjestelmä, jokaisella "kyläkilpailunkin" voittajalla on Urheiluliiton palkattu valmentaja. Kuitenkin tulokset ovat meidän kaikkien nähtävissä.

Kyllä näitä Evilöitä, on Suomen urheiluporukka täynnään, järjestelmässä täytyy olla jotakin pahasti pielessä. Miksi Suomalainen Mies, taikka nainen olisi noin paljon huonompi muitten maiden urheilijoita.?

No sitähän ne hokee, että suurissa väkirikkaissa maissa on massaa mistä valita, kyllä ne muutamat huiput myöskin Suomesta löytyisivät, oikealla valmennuksella. Siellä valmennuksessa sen vian täytyy piillä.

Oletteko muuten huomanneet, että sen 75-metrin Limperin on aina päästävä joka naisten keihäänheitto pilaamaan, siitä pitää Tapio Korjus huolen. Uusitaan ja uusitaan koeheittoja, niin kauvan että Limperi karsintarajan vaivoin ylittää, olen aina seurannut tuota Korjuksen souta näissäkin Naisvalinnoissa.?

2

594

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Uusi-Ukki

   Piti olla 57-metrin Limperi, eikä suinkaan 75-n metrin, kuten erehdyksissäni kirjoitin. 75-metriä olisi Limperille sula mahdottomuus, koska 60-nen ei enää ole vuosiin mennyt rikki.

  • Valmentajina ovat

   yleensä ammattitaidottomat sukulaiset. Ovat kielitaidottomia ja yhteistyökyvyttömiä.
   Ei ole mitään yhteistyötä muun maailman valmentajien kanssa. Pääasia on saavuttaa tarvittava tulos ennen kisoja. Sinne ajoitetaan huippukunto.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   4869
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   3949
  3. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   2924
  4. Tohtori Jussi Halla-aho sairaslomalla

   Viikon ikävin uutinen oli Suomen suosituimman poliitikon, äänikuningas tohtori Halla-ahon joutuminen sairaslomalle. Peukut pystyyn, että Suomen ykkösp
   Maailman menoa
   81
   2144
  5. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1254
  6. Semmonen rakas kuin sinä

   Mistähän sellaisen saisi? :)
   Ikävä
   58
   763
  7. Uskomattomia törkykommentteja

   Miten ihmeessä ihmisistä saa kirjoitella näin järkyttäviä kommentteja? Miltä tuntuisi kirjoittajasta, jos häntä jatkuvasti solvattaisiin samalla taval
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   750
  8. Martinan live, ääää, öööööö

   Kuka pystyi katsomaan loppuun, ihan kamalaa kuunneltavaa, ja toi ylimielisen ällöttävä olemus. Mulle riitti siihen saakka, kun sanoi, "on vielä muutam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   708
  9. Romanit osoitteli pistoolilla nuoria La iltana

   Nonii. 15-16v poikia oli osoiteltu pistoolilla ohiajavasta sinisestä Fordista? Onneksi pojat olivat yhdessä soittaneet poliisille ja ilmoittaneet r
   Kannus
   22
   703
  Aihe