Seuraa, hoivaa, kevyehköjä kotitöitä

susa9999

Olen 35-v eronnut nainen, ja tällä hetkellä virallisesti asunnoton ja työtön. Olen tehnyt hoitotyötä ja teollista tuotantotyötä aiemmin. Olen savuton, raitis, kohtuullisen sisäsiisti (en pedantikko), seurustelutaitoinen, mutta perusluonteeltani varsin hiljainen ja rauhallinen.

Jos joku kaipaa seuraa ja apua kevyehköihin normaaleihin kotitöihin ja vastaaviin, niin majoitusta vastaan voin tulla. Se on itselleni hermolepoa, koska asuinjärjestelyni ovat tällä hetkellä kovin monenkirjavia. Olen aika hentorakenteinen, joten talven polttopuita tuskin pystyn kellekkään tekemään, mutta liiteriin voin niitäkin pinota, jos valmiina tulevat.

Ehdottaa voi vaikka tilapäisiä omaishoitajatyyppisiä tehtäviä, jos seurattava ja hoidettava ihminen ei ole liian vaativa. Siis virallista tai pitkäaikaisesti sitovaa hoitotyötä en halua ja jaksa tässä elämäntilanteessa tehdä, mutta jokin tilapäinen vapaaehtoistyyppinen projekti käy hyvin.

Olen allerginen kissoille ja koirille. Ainakaan kissan kanssa en pysty olemaan samassa asunnossa. Kotityöt ovat mieleisempiä kuin ruuanlaitto, itse olen kasvissyöjä, ja siltä osin rajoittunut. Virallisesti asun Helsingissä, mutta liikun paljon Savon suunnalla. Voin tulla melkein mihin päin Suomea tahansa.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse susa9999@gmail.com.

6

826

Vastaukset

 • Hei!
  Olen 60-vuotias eläkeläismies Lahdesta. Olen ehdottoman kunnollinen, rehellinen ja hienotunteinen. Liikun tällä hetkellä huonosti, paitsi autolla. Eläkkeellä olen ammatistani johtuen, en vaivoistani. Odotan leikkaukseen pääsyä , jossa vaivani pitäisi poistua. Olen myös kohtalaisen mukavaa seuraa. Asun kaksiossa kerrostalossa. Se voi olla mielestäsi este( tilan ahtaus), mutta sopu sijaa antaa. Töitä ei olisi paljon mitään. Kaveriksi sairaalareissuille, kauppaan ja pienimuotoista siivoilua yhdessä. Ei mitään pilkunviilausta. Asumista vastaan. Käytän pyörätuolia vain sairaalareissuilla mutta kelaan itse apuna.

  • unohtui sähköpostiosoite juhjar@hotmail.com


 • Olen itsekkin ollut koditon ja talvia viettänyt välillä ulkona, eli pakkaskeleillä 24h huoltoasemilla, rautaieasemilla ym. ja välillä ihmisten nurkissa.
  Tilanteesi ei ole kovin hyvä ja koska olen työtävailla oleva mies ei minulla ole mahdollisuuttta sinua auttaa., vaikka tahtoisinkin.
  Minulla on naisystävä asumme erillään koska tulomme pieninisivät huomattavasti jos meillä olisi sama osoite tässä nyky järjestelmässä.
  Toivon sinun löytävän vanhuksen, mielellään naishenkilön joka tarvitsee lääkeannostelu vahdin aamiaspuuron laittajan ja seuraa kaipaavan mobiilihenkilön.
  Ehkä sellanen löytyy jos osaat hakea vaikkapa lähiseutusi vanhusten hoitolaitoksilta, TE-toimistolta tuskin löytyy mutta, kysy kuitenkin.
  Pahimmassa pakkasyö tapauksessa mene poliisilaitokselle ja pyydä yösian putkasta.
  Poliisi ei sinua heitteille voi laillisesti jättä joten toimittavat sinut todennäköisesti johonkin nukkumaan sisätiloihin.
  Mahdollisesti naisille tarkoitetut paikat eivät ole niin läpi-kustuja haisevia betonilattioita jossa majottuminen on täysi mahdottomuus. Uuupuneena jos sinulla riittä huumoria sen verran, niin pyydä poliisilta pullo viinaa kun ei tuota hajua voi selvinpäin sietää mitenkään.

 • Toimiva sähköpostiosoite voisi auttaa...

 • Kommentoin kommentoiojaa 09.08.2019.
  Voi olla että hän on kymmenessä vuodessa jo saanut asiat paremmalle mallille, niin ei ehkä enään pidä sähköpostiosoitettaan toimivana.

  • Oot kyllä hurjan terävä ja fiksu kun huomasit tuon.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4116
 2. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  150
  4049
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3891
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  100
  2835
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1177