Paranormaalit lapset

Qadesha

Katsokaa ihmeessä subilta lauantaisin tulevaa sarjaa. Ei ole sellaista kakkaa kuin nämä riivatut talot ja mitä näitä onkaan, joissa mennään kellariin pelkäämään ja tivataan henkirassuilta että jos olet täällä niin koputa.

Ainakin viimeisimmässä jaksossa ihan oikeasti haluttiin auttaa henkiä. Ensinnäkin selvitettiin poliisille työskentelevän selvänäkijän kanssa voitaisiinko saada selville seikkoja kadonneesta nuorukaisesta. Toiseksi autettiin kimpassa yhden nuoren murhatun sedän henki henkimaailmaan. - En yhtään ihmettele jos kyseinen henki oli jäänyt maailmaan vain sen takia että hänen veljensä eli nuoren tytön isän oli vaikea uskoa henkiin ylipäätään. Äijä ilmoitti jakson alussa olevansa skeptinen, ja alkoi sitten paahtaa kuinka Raamatussa sanotaan että ihmiset menevät kuolemansa jälkeen taivaaseen tai helvettiin. Kas kun en itse sellaista täsmällistä lausetta sieltä muista nähneenikään ikinä.

Raamattu on kirja jonka kanssa on saatu eniten pahaa aikaiseksi maailmassa. Koraani ehkä hyvänä kakkosena.

Mutta jotta noiden kirjojen ja taikauskojen hirmuvalta päättyisi, olisi hyvä että useampi ihminen pysähtyisi miettimään mihin oikeasti haluaa ITSE uskoa ja seuraisi millaisia kokemuksia ihmisillä on. Ns. paranormaalit kokemukset saattavat olla varsin yleisiäkin, mutta kuten mainitussa sarjassakin, niin aika usein ihmiset vain vouhottavat kuinka kaikki vähänkin outoja kokevat ovat hulluja.

Se se vasta hullua on että uskoo samaan aikaan että joku vanha kirjakokoelma on totta ja että outoja kokevat ovat hulluja (tai Saatanan pauloissa). Aika valikoivaa...

5

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hei...

      ja seuraavalla tuotanto jaksolla tulee "paranormaalit vauvat" jotka
      ehdottomasti auttavat "oikeitten" meedioitten kanssa sieluja
      vapauteen......
      Huvittavinta oli kun yksi nuori kiistattomasti todisti olevansa "paranormaali"
      kertoessaan että meedion äiti oli vaalea, sinisilmäinen ja lyhytkasvuinen.
      Ei siinä mitään mutta kun meedio oli lyhytkavuinen,vaalea ja sinisilmäinen...
      buuaahhaa...

      • Qad

        Well, on se sarja silti parempi kuin riivatut talot. Aikoinaanhan näillä palstoilla (en muista tarkalleen millä, olisikohan ollut Kummittelu?) oli paljonkin juttua noista riivatuista taloista ja siitä kuinka sarjassa oleva meedio oli myöhemmin paljastunut huijariksi. Ajattelin että jos tätä riivattujen talojen fanittajajoukkoa kiinnostaisi tällainen sarja, mutta taisin valita väärän palstan jolla asiasta mainita.

        Toisaalta tiätty se suomalainen versio riivatuista taloista oli, sekin, parempi kuin nämä ulkomaiset riivatut talot.


    • Qadesha

      Eilinen jakso pani vähän miettimään. Minun on jostain syystä aina vaikea usko demoneihin, kun jotenkin ne eivät mahdu minun maailmankuvaani. Uskon että voi olla olemassa vailla fyysistä kehoa olevia olentoja, mutta miksi nämä olisivat nimenomaan demoneita, siis lähtökohtaisesti pahoja? Voin uskoa että eläessään paha ihminen saattaa jäädä oman tunnetilansa ja ympäristönsä vangitsemana hetkeksi kummittelemaan, mutta demonihan olisi olento joka on aina ollut paha???

      Ehkä demoni on vain henki siinä missä muutkin mutta se on päättänyt jäädä pahemmaksi pidemmäksi aikaa, eikä halua takaisin sielujen kiertokulkuun. Minähän siis uskon reinkarnaatioon, kuten olen näillä palstoilla tuon tuostakin maininnut.

      Ajattelin tuon näkemäni jakson perusteella että pitäisiköhän mainita että en ole k-uskonnon ystävä juuri sen vuoksi että kun minulla on ollut nuorena vilahduksia menneistä elämistä, olen niiden mielikuvien perusteella vakuuttunut siitä että vuosisatoja sitten kirkko oli vastuussa siitä että minulle rakkain ja tärkein ihminen poltettiin roviolla elävältä. Ajoittain kaikki fanaattiset uskonnot alkavat tämän vuoksi ällöttää, koska pelkään niitä ja sitä mitä ihmiset niiden villiinnyttäminä tekevät.

      Mutta on varmasti kunnon kristittyjäkin. Tässä aiheena olevassa ohjelmassa ajettiin näemmä niitä pahoja henkiä pois juuri Jeesuksen nimeen ja taisi siellä Pyhä Henkikin tulla mainituksi vaikkei se suomennoksesta käynyt ilmi. Jos joku kokee tärkeäksi turvautua hädän hetkellä juuri Jeesukseen niin enhän minä sellaista halua pois ottaa keltään. Toivon vain ettei sen Jeesuksen nimeen tulla tappamaan ja rääkkäämään, mutta ei kai se enää sellaiseksi mene sivistyneissä länsimaissa ainakaan. Toivottavasti.

      Jokatapauksessa ajatuksia herättävä jakso. Eikä niitä ajatuksia voi mitätöidä vain sillä että kohautetaan olkia että huuhaata kaikki tyynni. Ainakaan sellaisen joka uskoo nimenomaan jonkun uskonnon opettamalla tavalla ei ole syytä vähätellä jotain tiettyjä asioita, tai hän samalla tulee ilmaisesseeksi ettei hyödytä uskoa mihinkään. Eihän hänen omakaan uskonsa silloin ole yhtään sen vakavammin otettava kuin kenenkään toisenkaan.

      Reinkarnaatiouskoineni siis en valitettavasti katsoa itseäni yhtään jotenkin huonommaksi ihmiseksi kuin sitä jonka uskon keskiössä on Jeesus. Mutta parapykologiaan nämä eivät erityisemmin liity, joten ei tässä tämän enempää.

      Luulisi kyllä että tämäkin palsta kiinnostaisi väkeä, mutta ilmeisesti on niin paljon muitakin foorumeita joissa puhua nimenomaan parapsykologiasta joten tämä palsta tässä uinuu Ruususen unta. Ehken minäkään tässä sitten yksinäni höpötä.

    • paranormaalin äiti

      että totta tällaiset on, katsoin vihdoinkin viime lauantain jakson, 12.9. Oma tyttäreni on näiden nuorten kaltainen. Oli helpottavaa nähdä muita samassa tilanteessa eläviä ihmisiä! MIstä saisi yhteystietoja?
      Olemme tavallinen suomalainen perhe, ei uskonnollista taustaa, eikä kiihkoilla fanatisoida mihinkään suuntaan. Tyttäreni nyt 18 v. kuulee ääniä, näkee hahmoja, ja muutakin ihmeellistä selittämätöntä tapahtuu hänelle omassa huoneessaan eri toten,. Mutta myös esim. ulkona näkee etenkin pimeällä, hämärässä hahmoja jne. Tunnen äitinä itseni usein hyvin avuttomaksi, en oikein osaa auttaa. Kuuntelen ja yritän etsiä apua, jotta saa olla rauhassa. On meillä pappikin käynyt pari kertaa kodin siunaamassa, helpottanut joksikin aikaa tilanteen. Tyttäreni on normaali nuori ihminen, harrastuksia ja kavereita on, elää kuten muutkin.ONko kellään tosiaan tietoa mistä saisi apua, neuvoja näihin asioihin? Psykologeihin ei ole luottamista, he eivät usko näihin eivätkä tiedä mitään. Papin kanssa puhuttu, ja hän myönsi ett henkiä ja demoneja olemassa, joillakin kyky tunnistaa nämä.Mitä kokemuksia muila on?

      • Qadesha

        Rajatiedon Auttava Puhelin:

        http://www.rajatieto.fi/rajatiedon_auttava_puhelin

        En tiedä noista henk.koht. millainen palvelu on käytännössä, mutta uskoisin että tiedot ovat ajan tasalla koska kyseisellä sivulla vilisee ajankohtaisia päivämääriä.

        Kaikenlaisten ilmiöiden kokeminen nimenomaan pimeän aikaan on hyvin ahdistavaa, mutta yhteys pimeyteen selittyneekin kaiketi sillä että aivomme ovat tuolloin herkempiä ottamaan kaikenlaisia vaikutelmia vastaan ympäristöstä. Mistä sen tietää jos me kaikki ihmiset kokoajan olemme kaikenlaisen näkymättömän kanssa tekemisissä, mutta vain herkimmät meistä aistivat näitä, kokien jopa selkeitä visioita eli näkyjä tai kuullen jotain mitä muut eivät kuule.

        Omat pahimmat kokemukseni liittyvät yhteen ja samaan taloon. Muuton jälkeen kuulin kovan rysähdyksen jolle ei löytynyt mitään selitystä, ja sitten kun jo suunnittelin pois muuttamista, kuulin askeleita talon katolta keskiyöllä keskellä talvea. Kaikenlaisia selityksiä ihmiset tarjoavat, mutta mielestäni mikään eläin ei saa ihmiskengän kuuloista ääntä aikaiseksi, ja ko. talon lumisella katolla ei olisi edes pystynyt kulkemaan ilman että olisi pudonnut alas. Kaiken lisäksi ääni loppui juuri silloin kun visualisoin mielessäni ns. turvavärejä joita olin jostakin lukenut käytettävän kun haluaa torjua ympäristön energioita: turkoosi, hopea ja violetti/lila. Myöhemmin ääni kuitenkin jatkui ja siirtyi lähemmäksi nukkumapaikkaani, jolloin minä siirryin tulenpalavalla kiireellä alempaan kerrokseen. Silloin kumppanini meni tuonne yläkertaan nukkumaan ja kysyi aamulla että siirtelinkö koko yön huonekaluja - jotain ääntä hänkin siis oli kuullut.

        Tällaiset tiettyyn paikkaan sidotut ilmiöt ovat siitä helppoja että niitähän pääsee tarvittaessa karkuun. Mutta mikäli ihminen on niin herkkä että hän aistii melkein paikassa kuin paikassa kaiken siihen paikkaan latautuneen energian - tai tapaa jumiin jääneitä sieluja (sitähän ei aina tiedä onko kyseessä vain "tallenne" vai jumittava sielu), silloin hänen on kaiketi opittava luomaan turvapaikka omaan mieleensä koska missään hän ei pääse näistä vaivaavista kokemuksista eroon. Tässä tämä "amerikkalainen hömppäsarja" tekee mielestäni arvokasta työtä kun se näyttää kaikille että pelolle ei tarvitse antaa periksi!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe