Wizzairin lennot (Tietopaketti)

Juha2009

Wizzairin Lennot:

Lähtö oli siis Turusta terminaali 2 sesta. Terminaali 2 on valkoinen vanha rakennus. Lentokoneeseen saa siis viedä 10kg käsimatkatavaran joka on oltava mitoissa 20cm x40cm x55cm ainakin wizzairin ohjeen mukaan.

ja tosiaankin laukku punnitaa suomen päässä. Ruumaan menevä matkalaukku saa olla 15kg ellei lisäkiloja halua ostaa. Ruumaan menevä matkatavara maksaa 10e per suunta. käsimatkatavara on ilmainen. ja nesteitä ei saa olla käsimatkatavaroissa muuta kuin turvatarkastuksen jälkeen ostetut.

Lento: Mitään ruokaa ei siis ole tarjolla.. mutta tietenkin lentoemojen kärryt käyvät koneen kerran läpi.. 0.33l tölkki kalja 4e pieni pringles purkki 2.5e pieni viinipullo 3.5e mars/snickers euron 0.33l limutölkki 2.5e

Lento Puolasta turkuun:

Chek inin löytää helposti heti kentän aulaan tultaessa. Pelkällä passilla / henkilökortilla saa siis liput check inistä. Tässä kohtaa ruumaan menevä laukku punnitaan joka saa siis olla 15kg ilman lisäkilojen ostoa. wizzairin sivuilla mainitaan että 0-5kg sakkomaksu on 75e.

ite kävin punnitsemassa laukun kiinni olevan chek in pisteen hihnalla. check in tiskillä myös käsitin että virkailija halusi nähdä millaista käsitavaralaukkua kannat mutta ei sitä punnittu tai mitään. ainut missä punnitus voisi olla on turvatarkastuksen läpivalaisu missä sitä tuskin on.

check in oli siis 1 kerroksessa ja turvatarkastus kerroksessa 2 ja kone lähti portilta 6 turkuun. Turvatarkastuksen jälkeen oli muutama kahvila ja muutama viinakauppa josta siis kätevästi saa ostettua lisää juomaa käsimatkatavaroihin!

Ja mitä näihin nesteihin tulee niin ruumaan menevään laukkuun ei siis saa laittaa mitään vaarallisia / palavia nesteitä! meillä oli laukku täys tuliaisjuomia!!! mutta omalla vastuulla! koneessa oli samat hinnat kun tultaessa. ja mitään paikkoja koneessa ei ole eli sinne mennään missä on vapaata / haluaa istua! Lennot kestävät noin 1h 25min.

Lento aseman hinnasto puolassa:

pullo kalja 10 slotya 0.33l eli 2.5e
tuoppi 12 slotya 0.5l eli 3.0e
sämpylä 8 slotya eli 2.0e
sprite 6 slotya eli 1.5e

bolls vodka 40% 0.5l tax freesta 24 slotya eli 6e
0.7l matini pullo 35 slotya eli 9e
0.5 joku vähä pasrempi viski 50 slotya eli 12.5e

48

6137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hinnat

      Ilmeisesti kuitenkin maassa (kaupungissa) hintataso on alhaisempaa ainakin jossain tuoteryhmissä (?)

      • Juha2009

        pistän joku lähipäivinä lisää matkasta ja hinnoista..


      • matkalle lähtijä
        Juha2009 kirjoitti:

        pistän joku lähipäivinä lisää matkasta ja hinnoista..

        Kertoisitko lisää maansisäisestä hintatasosta??

        Esim.

        Ruoka hinnat? pizza? pihvi? mcdonalds?

        olut tuoppi? Drinkit?

        Taksit?

        Olisin myös kiinnostunut kohteista joita kannattaa käydä katsomassa :)


      • nimetön matkaaja
        matkalle lähtijä kirjoitti:

        Kertoisitko lisää maansisäisestä hintatasosta??

        Esim.

        Ruoka hinnat? pizza? pihvi? mcdonalds?

        olut tuoppi? Drinkit?

        Taksit?

        Olisin myös kiinnostunut kohteista joita kannattaa käydä katsomassa :)

        kapakassa iso warka olut tuoppi maksoi kesällä 4slotzya=1€.
        Paikallisessa buffet ravintelissa maksettiin painon mukaan
        mutta suht hyvä annos maito/vesi 10slotzya eli 2.5€
        Edullinen maa ainakin vielä kannattaa käydä tutustumassa.
        Kesällä parhaat kelit.


    • wizzi

      Varattiin pari päivää sitten matka tuonne gdanskiin ja ostettiin kahdelle matkalukulle matkat. Hintaa tuli 80 €, eli 20€ suunta per laukku. On vissiin noussut nuo hinnat. Sähköpostiin tuli viesti jossa matkalaukuista sanotaan seuraavaa.

      Hand baggage: Each passenger can carry 1 piece of hand baggage free of charge, to maximum dimensions of 55x40x20cm and not exceeding 10kgs.

      Checked-in hold baggage: Any piece of checked baggage is subject to a fee payable per bag, per flight and per passenger. Pieces of baggage can be purchased online or via the call centre. Baggage purchased at the airport is subject to a higher fee. Passengers travelling on Wizz Air Ukraine flights (Airline code WAU) are entitled to 1 free piece of checked baggage. A piece of baggage cannot exceed 32 kgs.

      Eli laukku voi painaa 32 kg? Aika paljon. Osaako joku kertoa minkälainen systeemi noiden matkalaukkujen kanssa on lentokentällä? Onko siellä jokin hihna johon ne jätetään ja virkailia ilmeiseeti tulostaa niihin tarrat?

    • WIZZ!

      Milloin Wizzair keksii aloittaa lennot Suomeen Varsovasta? Siellähän on valmistunut uusi suuri halpalentokenttä, Modlin. Aivan loistokenttä Suomen halpalentoterminaaleihin verrattuna.

      • 15+17

        Terminaali on hieno, mutta loistokentällä ei vieläkään ole ILS:ää (huono sää = kone ei laskeudu) ja nyt oli niin loistava päällyste kentällä, että on toistaiseksi määrittelemättömän ajan suljettu kunnes asfalttifirma korjaa virheensä. Noh, kestihän se sentään puoli vuotta ja suunniteluun ei mennyt kuin 10v.

        Halvinta on mennä Gdanskista junalla Varsovaan jos aikaa on.


    • polska

      Wizz kokeili vuosi sitten lentoja välillä TKU-Varsova, mutta lopetti reitin heikon kysynnän vuoksi.

      • WIZZ!

        Uskon, että reitti Varsovaan Turun sijasta esim. Tampereelta onnistuisi paremmin, mm. sen takia, että lentokenttämaksut Varsova Modlinissa ovat keskuskenttää halvempia ja kaksi puolalaisreittiä yhtäaikaisesti samasta suomalaiskohteesta oli silloin liikaa.


      • wizzair

        Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi
        Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


    • reissuliisa

      Tyhmiä kysymyksiä: Varattu lennot turku-gdansk, tuleeko wizzairilta vielä joku erillinen e-lippu s-postiin vahvistuksen lisäksi, vai voiko check innin tehdä pelkällä varausnumerolla nettisivujen kautta ja saako siitä sitten boarding passin joka tarvitaan kentällä?

      • WIZZ!

        Se vain riippuu siitä, millä tavalla olet maksanut matkastasi. Mikäli olet valinnut halvimman maksutavan (pankkisiirto), saat vielä vahvistuksen, että maksusuoritus on vastaanotettu ja tällöin on vasta kaikki OK. Mikäli maksoit pankki- tai luottokortilla, vahvistus on lopullinen.


    • juha2009

      ja eikun taas puolaan.. joka vuoshan siellä on tullu käytyä 2009 asti :)

      jotai lappuja pitää aina tulostella mukaan..

      ja yleensä web chek inin tehny hyvin menee meno ja paluumatka samalla kun 7päivän sisällä se pitää tehdä ja ite oon tehny yleensä 5 päivän reissuja.

      sellanen lappu vissii riittää missä on se varauskoodi

      Web check-in: If you select web check-in you must print your own boarding card and present it at the boarding gate together with your travel documents (Approved photographic ID). If you hold non EU travel documents you must go to the check-in counter to have your documentation checked and your boarding card stamped before proceeding to the boarding gate. Failure to do so may result in travel being denied. If you travel with checked-in hold baggage you must present yourself at the baggage drop desk no later than 40 minutes prior to the departure of your flight. If you cannot present your printed boarding card, you will be required to pay an airport check-in fee to have your boarding card printed at the check-in desk.

      Airport check-in: Airport check-in is subject to a fee payable per passenger and per flight a nd can be purchased online or via the call centre. Airport check-in purchased at the airport is subject to a higher fee. Check-in desks open 2 hours and close sharply 40 minutes before the scheduled departure time. If you are late we will cancel your reservation and deny your boarding. Airport check-in is free in airports where web check-in is not yet available and for all flights operated by Wizz Air Ukraine (Airline code WAU).

      • juha2009

        ehkä sieltä joku erillinen lippu vielä tulee.. itellä on wizzairin tili ni sieltä voi tulostaa ne boarding cardit...


    • Vänr H.

      Itselläni on tili nykyään, mutta aikaisemmin onnistuin tulostamaan liput ilman tiliäkin. Menee vain web check inniin, laittaa varausnumeron ja muut tarvittavat tiedot. Ulkomailla kannattaa käydä nettikahvilassa/vast tulostamassa liput viikon matkoille.

      • Vänr H.

        jatkoa.. Ilmeisesti sähköpostiin tulleellakin varausilmoituksella pääsee koneeseen. Olen nähnyt, kun iäkkäämmät ihmiset ovat mennään printin kanssa tiskille ja päässeet eteenpäin. Tämä tosin maksanee joitain euroja.


      • W!ZZ
        Vänr H. kirjoitti:

        jatkoa.. Ilmeisesti sähköpostiin tulleellakin varausilmoituksella pääsee koneeseen. Olen nähnyt, kun iäkkäämmät ihmiset ovat mennään printin kanssa tiskille ja päässeet eteenpäin. Tämä tosin maksanee joitain euroja.

        Kyllä, mutta tällöin valitaan "Airport check-in" eikä "Web check-in", lisämaksu siinä yhteydessä.


    • Gdansk072012

      Wizzair Gdansk aiheesta törmäsin myös oheiseen matkakertomukseen.

      http://halpalennotsuomesta.blogspot.fi/2011/12/kokemuksia-wizzairin-halpalennosta.html

      Sen verran päivittäisin omasta kokemuksestani tältä kesältä, että tuossa mainittu lisäosa Gdanskin termiinaalissa oli heinäkuun alussa ainakin osin auki. Saapuvat lennot tuli vanhaan terminaaliin mutta lähtevät menivät uuden hienosti remontoidun puolen kautta. Eli isoimman odottelun sai tehdä ihan uusissa ja moderneissa tiloissa.

    • littleeuro

      Juuri Wizzairilla lentänyt! Otettiinko jo maksu käsimatkataaroista? Systeemi kun kuulemma on muuttumassa halpalentoyhtiöillä, että he pian ottaisivat maksun myös käsimatkatavaroista.

      • PanuH.

        Ei, tosin jos laukkusi painaa yli 10kg ja narahdat, niin maksu napsahtaa.


      • W!ZZ

        Joo, yhdellä valitulla reitillä ovat sitä kokeilemassa (Puolasta Englantiin). Pikkunen käsilaukku ilmaiseksi, isompi maksullisena. Ei tiedetä milloin se laajenee, jos milloinkaan.


    • Helpeninsula

      Katowice-London (Luton) reitillä on heinäkuun alusta ollut Wizzairilla testissä systeemi, jossa ilmaisen käsimatkatavaran koko on 42x32x25cm. Isommankin 55x40x20cm voi ottaa mutta se tosiaan maksusta. Ainakin kanta-asiakkaille tulleen mailin mukaan tämä on testi ja jos laajenee tiedottavat siitä lisää.

      Ei siis koske Turun lentoja ainakaan vielä.

    • Ja ei kun mänöks!

      Olen menossa Gdanskiin 9.9. lennolla. En ole ostanut ruumaan menevää laukkua. Jos innostun kovasti ostelemaan Gdanskissa, tietääkö kukaan, kuinka paljon maksaa jos laitan yhden laukun ruumaan Gdanskin päässä lähtötilanteessa.

      • Vänr H.

        -Jos et ole tehnyt webcheckausta, niin lisäät netissä laukun lippuusi (normitaksa n 20e)

        -Tiskillä maksaa 45e ja portilla 60e


    • Ja ei kun menox!

      Siis sen voi vielä checkausvaiheessa lisätä????? Kuinkas maksu???

      • Kuettu

        Aina voi lisätä, itse Sitä kalliimpaa vaan mitä lähempänä konetta olet.
        Ostin terminaalista Gdanskin päässä laukun ruumaan kun ostettiinkin joululahjoja sieltä, multa se maksoi 200PLN n50€ .
        Ja sitä EI makseta check.in tiskillä, vaan kun saavut uuteen terminaaliin, on siellä pääovien välissä WizzAirin oma tiski missä matkalaukku maksetaan, täti siinä antaa kuitin minkä viet laukun kera check-in tiskille.
        Kaikista viisainta ja edullisintakin se on ostaa matkaa varatessa, mutta ainahan sitä ei tiedä etukäteen joutuuko niin tekemään. Tai nyt vastedes otan aina matkalaukun kun ilmaisen käsimatkalaukun koko pieneni, ja lentomatkalaukun ja ruuman pantavan laukun hintaero on 5 euroa suunta, pariskunnalla se yksi riittä ennemin kuin ottaisi kaksi lentolaukkua. a 10€ kun yksi ruumaan laitettava maksaa 15€.


    • Turku - gdansk

      Voisiko joku selittää tämän:

      CHECKED-IN BAGGAGE

      Due to security measures, Wizz Air will not carry any baggage without their owners being on board the aircraft (except mishandled baggage).

      The maximum dimensions for one piece of baggage to fit through the cargo hold door are:

      Width: 1,499 m
      Height: 1,194 m
      Length: 1,715 m

      Due to health and safety reasons the weight of any one piece of checked-in baggage must not exceed 32 kilograms.

      It is the passenger’s responsibility to respond to all requests from security authorities if required. If a baggage is not transported because requests from security have not been fulfilled by the passenger, Wizz Air will not be held responsible for any associated costs.

      Checked-in - baggage will, whenever possible, be carried on the same aircraft as the passenger to whom it belongs. If we decide for safety, security or operational reasons to carry it on an alternative flight, we will not be liable for the delay of the baggage. In order to return mishandled baggage to its owner within reasonable dispatch time, all baggage must be marked with the passenger's name, initials and address before it is handed over for carriage. Children's prams and pushchairs shall be checked in with other baggage and will be carried free of charge.

      Articles not accepted in checked-in baggage:


      cash, securities
      jewellery, precious metal, precious and semi-precious stones
      computer, camera, video camera, cellular phone and any other electronic or technical appliances and their accessories
      official, business or private documents
      travel or other identity documents
      keys
      liquid
      medicine
      pieces of art and fine arts
      perishable items
      If the checked baggage contains any of the items listed above, Wizz Air will not be held responsible for any loss, destruction, delay or damage to such items.

      Check in packade tosiaan on se ruumaan menevä laukku. Tuossa vaan sanotaan että painoraja olisi 32 kiloa ja koot metriluokkaa... MITKÄ ON NE ILMAISET KOOT? Ja miksi kielletään nesteiden vienti ruumalaukussa?

      • Wizz!

        CHECKED-IN BAGGAGE on se ruumaan menevä laukku, joka koskaan ilmainen ei ole. Nyt siis jos haluat maksaa täydet rahat (maksoi mitä maksoi) ja viedä ruumaan vaikka kuinka paljon, niin sellaisen suuren laukun maksimimitat ovat
        Width: 1,499 m
        Height: 1,194 m
        Length: 1,715 m
        ja paino 32 kg.


      • Wizz!
        Wizz! kirjoitti:

        CHECKED-IN BAGGAGE on se ruumaan menevä laukku, joka koskaan ilmainen ei ole. Nyt siis jos haluat maksaa täydet rahat (maksoi mitä maksoi) ja viedä ruumaan vaikka kuinka paljon, niin sellaisen suuren laukun maksimimitat ovat
        Width: 1,499 m
        Height: 1,194 m
        Length: 1,715 m
        ja paino 32 kg.

        Nyt sitten matkustamoon laukku tämän mukaan:

        JOKO
        1. Small cabin bag (ilmainen):
        -If your cabin baggage is of size 42x32x25cm or smaller it can be taken onboard free of charge. It must fit under the seat in front of you.

        TAI
        2. Large cabin bag (maksullinen):
        If your cabin baggage is larger than the dimensions of a small cabin bag but not exceeding 56x45x25cm, you can take it onboard for a €10 fee. It must fit in the overhead compartment. You must be able to place it in the overhead compartment unassisted.


      • hupsista vaan

        ilmaisia ruumaan meneviä ei halpisyhtiöillä ole. Kummallisia sääntöjä kyllä kun ei saa olla lääkkeitä...... kait nyt sentään reseptilääkkeensä saa ottaa käsimatkatavaroihin? Ymmärrän sen jos ruumaan menevässä laukussa on monia lääkepakkauskai, joutuvat avaamaan laukun ja tarkistamaan mitä siellä on. Huumeita? Ja reseptit täytyy olla tietysti aina mukana ja ne on esitettävä kysyttäessä.

        EN KYLLÄ HALPIKSELLA MATKUSTA!


      • veeksutti

        kääntäjä on keksitty :D


    • Nätsy

      Eli, auttakaas tyhmää... Lähdetään viikoksi reissuun; 2 aikuista ja yksi 8-vuotias. joakinen meistä saa ottaa maksutta koneeseen käsimatkatavaraksi tuon pienemmän laukun 42cmx... Koska tarvitsemme enemmän sottopytyille tavaraa niin pakko ottaa ruumaankin jotain. Mitä ruumaan menvä laukku maksaa? Kilohinta? ulkomittahinta? ja, jos muksu ottaa pienen trollin käsimatkatavaroille, on siihen pakattaav matkalla tarvittavat eikä voi erikseen ottaa esim. reppua?

      • vinski6

        Siis vielä:

        "jos muksu ottaa pienen trollin käsimatkatavaroille, on siihen pakattaav matkalla tarvittavat eikä voi erikseen ottaa esim. reppua?"

        Se riippuu henkilökunnasta, sääntöjen mukaan se trolli vastaa sitä ilmaista käsimatkatavaraa eikä reppua voi ottaa toiseksi, mutta käytännössä se on ollut aika villiä ihmisten tuodessa sitä 42x32x25 ja lukuisia kasseja sen kanssa, kun taas kerran joku joutui survomaan pienen käsilaukkunsa sen 42x32x25 laukun sisään.
        Siis koneessahan kukaan ei valvo mitään vaan sääntöjä valvoo lentokentällä henkilökunta turvatarkastuksen yhteydessä.


      • ymmärrystä kehiin
        vinski6 kirjoitti:

        Siis vielä:

        "jos muksu ottaa pienen trollin käsimatkatavaroille, on siihen pakattaav matkalla tarvittavat eikä voi erikseen ottaa esim. reppua?"

        Se riippuu henkilökunnasta, sääntöjen mukaan se trolli vastaa sitä ilmaista käsimatkatavaraa eikä reppua voi ottaa toiseksi, mutta käytännössä se on ollut aika villiä ihmisten tuodessa sitä 42x32x25 ja lukuisia kasseja sen kanssa, kun taas kerran joku joutui survomaan pienen käsilaukkunsa sen 42x32x25 laukun sisään.
        Siis koneessahan kukaan ei valvo mitään vaan sääntöjä valvoo lentokentällä henkilökunta turvatarkastuksen yhteydessä.

        Onko liian vaikea ymmärtää että vain yksi pieni laukku matkustamoon/hlö. Siis myös kakaralla sama sääntö.
        Reput pitäisi kieltää kaikkialla, myös maatasolla julkisessa liikenteessä. Vain patikkaretekellä tunturissa ja vuoristossa ihminen tarvii repun.


    • vinski6

      Se ilmainen pieni lentolaukku (42x32x25cm) on tosi pieni ja on verrattavissa lähinnä käsilaukkuun, eli siihen ei mahdu juurikaan vaatteita.

      Isompi lentolaukku(56x45x25cm) maksaa 10€ suunta etukäteen ostettuna, ja siihen mahtuu yhden ihmisen vaatteet ja sitä suosin kun yksin matkustaa,painoraja 12 kg.

      Ruumaan menevä laukku saa olla sitten melkein miten iso tahansa ja maksaa 15€ suunta, painoraja peräti 32kg, finnairilla painoraja on muistaakseni 24kg.

      Siitä on hyvä laskea mikä kannataa milloinkin ottaa, kahdellekkin hengelle kannatta melkein ottaa yksi laukku ruumaan niin ei tarvitse punnita ja pähkäillä paluumatkalla tuliaistenkaan kanssa.

      Omasta kokemuksesta tiedän että 12kiloa on aikalailla yhden ihmisen viikon reissun tavaroiden paino. Silloin kun se 55x45x25cm koko oli vielä ilmainen ja ainoa matkalaukku monilla reissuilla wizz airilla emännän kanssa, niin punnituksessa painoa oli molemmilla aina se11-12kg ilman etukäteis punnituksia. joskus joutui paluumatkalla ostaa kallilla laukku ruumaan ylipainon takia kun oli ostanut tuliaisia.

      • Johannes 22

        Mites kun ohjeet kieltää ruumaan laittamasta nesteitä niin kuinkas sieltä Gdanskista roudataan tuliaisjuomat Suomeen?


      • Wizz!
        Johannes 22 kirjoitti:

        Mites kun ohjeet kieltää ruumaan laittamasta nesteitä niin kuinkas sieltä Gdanskista roudataan tuliaisjuomat Suomeen?

        Sitä olen aina ihmetellyt touomalla k.o. tuliaisjuomat k.o. ruumaan menevässä laukussa aina säännöllisesti täysin vaikeuksitta.

        PS. No problem, saa tuoda, tälle säännölle ei ole katetta tosielämässä.


      • Deekukko
        Johannes 22 kirjoitti:

        Mites kun ohjeet kieltää ruumaan laittamasta nesteitä niin kuinkas sieltä Gdanskista roudataan tuliaisjuomat Suomeen?

        Siis mitkä ohjeet?
        Aina nesteet PITÄÄ pakata check in laukkuun, eli ruumaan menee niin viinat kuin maidotkin.
        Olenpa joutunut sellaseenkin tilanteeseen missä olen lähtömaassa (thai) tehnyt normisti check in ruumaan meneville laukuille suomeen asti ja mennyt passi/turvatarkastuksen läpi transittiin ja hakenut tax freesta litran viskipullon ja mennyt tietty koneeseen normisti pullo sinettikassissa, no sitten tuli vaihto (saksa) ja tullimies käski vaihtoputkesta pihalle tekemään sille pullolle check in ja laittamaan se ruumaan!! No konehan teki jo lähtöä niin lahjoitin sen tullimiesten pikkujouluihin!!

        Nyt tulin viikko sit taas puolasta ja kassissa oli 8pulloa väkevää, viskiä/vodkaa etc, eli arvaappa mihin ne tuliaisviinat laitetaan? Voin vihjata ettei ainakaan käsitavaroihin joita saa tuoda kai tänään 100ml matkustajaa kohti.


    • Jaana-L

      Hei!

      Toimiiko tämä homma näin: buukkaan lennon, laitan siihen kohtaan Airport check-in purchased at the airport, maksan siitä siis 20 €, ja printtaan vahvistusmeilin mukaani ja teen sen cehck in’in paikan päällä kentällä ja sitten lentämään?

      • Ei, ei ei!

        Jos sinulla ei ole tulostinta tai nettiyhteyttä voit näin tehdä, muutoin älä. "Airport check-in" on siis vain heille jotka tulee ilman kotona tehtyä lähtöselvitystä ja näin ollen eivät pysty esittämään boarding card - lappua. Tästä palvelusta maksetaan 20 euroa, että kentällä nämä hommat puolestasi tehdään. Normaalisti pitää tehdä "on line check-in", eli netissä - tämän jälkeen koneeseennousukortti tulostetaan itse. Tämä maksaa nolla euroa (ilmaista on).


      • vääräluulosi

        Ei ne sua päästä lentämään, jopa halpisyhtiöillä lentäjät hoitavat sen homman.


    • Jaana-L

      Kiitos infosta! Tällä kertaa on toisaan pakko tehdä noin ja maksaa. Kiitos vielä kerran kun kerroit tuon asian niin selkeästi.

    • ihmettelevä.....

      Mikä kaupunki/lentokenttä on Puola?
      Viesti on mainios eli wizzin mainos.
      Kaljaveikkojen reissu kaiken lisäksi kun vain alkoholin hintoja on listattu.

      • missä jallu luuraa

        Aatteleppa kun joku päivä sulla on oikeesti jotain älykkäämpää tekemistä kun hakea seitsemää virhettä suoli24 viesteistä!
        Olihan siinä mars-patukka lueteltuna, mutta itse lento kun kestää ilman turvavöitä sellaset 50-55 minuuttia niin kuvitteletko että siinä ajassa kokattaisiin jotain sullekkin maistuvaa ja ehdittäis se jokaiselle vielä jakamaan,ei paavo ei, ihan kuten muissakin pikalennoissa niin saat tyytyä patonkiin ja kahviin, ja me kaljaveikot otetaan kaksin käsin kaljaa ja lauletaan lujaa "kotimaa kun taakse jäääääi.." turun murteella säveliä raiskaten!


    • veeksutti

      Eikö saa edes meikinpoistoaineita, ripsivärejä, aurinkorasvoja yms ottaa mukaan... kun ne luokitellaan nesteiksi

      • Joukainen

        100ml asti saa. Mutta veikaampa että esim meikinpoistoaine maksaa puolassa ehkä euron kuten aurinkorasvatkin. Ruumaan pitää laittaa.


    • RodRussian

      Erittäin hyvä yhtiö, halvat hinnat, siistit koneet, paremmin ajoissa, kuin monet ei-halpikset... Sitten kun ostaa matkalaukun ruumaan niin se saa oikeasti painaa 32kg! Siihen jo mahtuu! Miinuksena se, ettei "paikkalippuja" ole kuin lisämaksusta, meilläkin oli perheen kanssa vähän hankalaa kun viimeisten joukossa koneeseen päästiin, hyvä ettei kaksivuotias joutunut yksi istumaan (onneksi lentoemot auttoivat ja siirsivät matkustajan). Tästä oppineena maksan aina ekstraa varatuista paikoista kun lennän Wizzillä. Hinta siltikin ihan kiitettävän edullinen.

      • 4+16

        Joo, kannattaa ostaa silloin kun on perhe niin varuiksi esim. lapsille ja yhdelle aikuiselle, yksin ja ilman lapsia niin turha mielestäni ostaa, ja vaikuttaa siihen viikonpäiväkin että kuinka porukkaa on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe