Recife/Porto de Galinhas

Nilkku

Marraskuussa matkaan. Onko kenellään kokemuksia ko. paikoista.
Hotellit Best Western Manibu Recife ja Porto De Galinhas Praija ennen nimeltäPortal Atlantico.Lähinnä kiinnostaisi löytyykö Galinhasista hotellin läheisyydestä muuta kuin hotelli? Onko mentävä keskustaan kauppaan ja jos haluaa syödä paikallisissa ravintoloissa.

3

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PDG:ssä käynyt ja vähän Recifessäkin

      Ei siellä juuri muuta ole kuin keskustaa...

    • Jenna^

      Juu en tiedä, että onko mitään hyötyä tiedoista, koska tosiaan olin itse Porto de Galinhasissa nelisen vuotta sitten, mutta ajattelin nyt laittaa :)
      Meillä oli hotelli ihan keskustassa ja mitä katselin niin ei löydy Aurinkomatkojen valikoimista tällä hetkellä. Ystävämme kuitenkin asuivat kauempana Solar-hotellissa (katselin kartasta, että oli aika samoilla paikoilla tuon Praija-hotellin kanssa) ja vaikka tuo sijainti on kauvempana keskustasta, ainakin rantaa pitkin kävellen aika kului nopeasti samalla aurinkoa saaden :). Tien kautta pystyi tuolloin vielä kulkemaan sellaisilla valkoisilla pikkubusseilla joiden matkahinta oli todella halpa, muutaman realin ja niitä kulki pitkin päivää/iltaa, olivat käteviä, vaikka tunnelma oli usein aika tiivis.
      Hotellin ravintolaa lukuunottamatta piti tulla keskutaan päin (tuolta teidän alueen hotelleilta), kun halusi ravintolaan, mutta pieni kauppa oli tuolloin kävelymatkan päässä, että sen takia ei tarvinnu välttämättä keskustaan (uskon,että nyt on niitäkin jo enemmän! ). Heillä oli kuitenkin hotellissaan all-inclusive, eli se helpotti tuota välimatkaa.
      Me itse pärjäsimme hyvin ilman all-inclusivea, kun asuimme tuossa keskustassa. Olimme 2 viikkoa kyseisessä paikassa ja vaikka paikka oli pieni vielä tuolloin ja turistimia ei (onneksi) vielä pahemmin ollut,niin ei siellä tylsistynyt, kaikki perusjutut löytyi jo tuolloin ja paikka oli pysynyt sellaisena "aitona". Aivan kaupungin läheisyydessä oli muutamia kivoja retkimahdollisuuksia ( mm.magrovemetsät ja tietenkin korallit,varsinkin laskuveden aikaan sinne pääsi hyvin käppäilemään ja muuten sitten sukeltelemaan tms.).
      Kävimme sitten mm.myös siellä Recifessä päiväreissulla, mikä oli kyllä täysin eri kuin tuo Porto de Galinhas, meno ja ihmisiä oli paljo enemmän, sekoitus hienoa nykypäivää korkein liikerakennuksin ja sitten aivan tavallista arkea ja siellä jännästi kaupunki rakentui osittain "osiin" (joissain paikoissa esim.vain autokauppoja). Mutta tosiaan kokemisen arvoinen, kannattaa siellä mennä käymään Olindan kaupunginosassa,vaikka mäkiä saa noustakkin( kaunis paikka,taidetta,paikallisuutta ja historiaa kirkkoineen) ja sieltä tosi hyvät näkymät kaupungin ylle!
      Mutta kokonaisuuten oli kyllä ehkä ikimuistoisin matkakohteeni, vielä 4 vuoden jälkeenkin :)

    • ,mfy,f

      PDG oli todella suuri pettymys. olimme helmikuussa 2009. ei oikeen mitään tekemistä, tylsät rannat, tylsät/tyhmät ihmiset(kukaan ei puhu englantia, ei edes lääkärit sanaakaan). Huono ruoka, todella huonot ostosmahdollisuudet.

      Pari kertaa käytiin Recifessä: futismatsi ihan jees, mut siinäpä se sitten olikin. Myös siellä huonot ostosmahdollisuudet, vaikka käytiin E-Amerikan 5. suurimmassa ostarissa..ihan perseestä. Myös turvattomuuden tunne on iso miinus.

      Ainoat plussat: halpa viina ja rööki, lämmintä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1806
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      183
      1444
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1388
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      142
      1333
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      960
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe