Recife/Porto de Galinhas

Nilkku

Marraskuussa matkaan. Onko kenellään kokemuksia ko. paikoista.
Hotellit Best Western Manibu Recife ja Porto De Galinhas Praija ennen nimeltäPortal Atlantico.Lähinnä kiinnostaisi löytyykö Galinhasista hotellin läheisyydestä muuta kuin hotelli? Onko mentävä keskustaan kauppaan ja jos haluaa syödä paikallisissa ravintoloissa.

3

763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PDG:ssä käynyt ja vähän Recifessäkin

      Ei siellä juuri muuta ole kuin keskustaa...

    • Jenna^

      Juu en tiedä, että onko mitään hyötyä tiedoista, koska tosiaan olin itse Porto de Galinhasissa nelisen vuotta sitten, mutta ajattelin nyt laittaa :)
      Meillä oli hotelli ihan keskustassa ja mitä katselin niin ei löydy Aurinkomatkojen valikoimista tällä hetkellä. Ystävämme kuitenkin asuivat kauempana Solar-hotellissa (katselin kartasta, että oli aika samoilla paikoilla tuon Praija-hotellin kanssa) ja vaikka tuo sijainti on kauvempana keskustasta, ainakin rantaa pitkin kävellen aika kului nopeasti samalla aurinkoa saaden :). Tien kautta pystyi tuolloin vielä kulkemaan sellaisilla valkoisilla pikkubusseilla joiden matkahinta oli todella halpa, muutaman realin ja niitä kulki pitkin päivää/iltaa, olivat käteviä, vaikka tunnelma oli usein aika tiivis.
      Hotellin ravintolaa lukuunottamatta piti tulla keskutaan päin (tuolta teidän alueen hotelleilta), kun halusi ravintolaan, mutta pieni kauppa oli tuolloin kävelymatkan päässä, että sen takia ei tarvinnu välttämättä keskustaan (uskon,että nyt on niitäkin jo enemmän! ). Heillä oli kuitenkin hotellissaan all-inclusive, eli se helpotti tuota välimatkaa.
      Me itse pärjäsimme hyvin ilman all-inclusivea, kun asuimme tuossa keskustassa. Olimme 2 viikkoa kyseisessä paikassa ja vaikka paikka oli pieni vielä tuolloin ja turistimia ei (onneksi) vielä pahemmin ollut,niin ei siellä tylsistynyt, kaikki perusjutut löytyi jo tuolloin ja paikka oli pysynyt sellaisena "aitona". Aivan kaupungin läheisyydessä oli muutamia kivoja retkimahdollisuuksia ( mm.magrovemetsät ja tietenkin korallit,varsinkin laskuveden aikaan sinne pääsi hyvin käppäilemään ja muuten sitten sukeltelemaan tms.).
      Kävimme sitten mm.myös siellä Recifessä päiväreissulla, mikä oli kyllä täysin eri kuin tuo Porto de Galinhas, meno ja ihmisiä oli paljo enemmän, sekoitus hienoa nykypäivää korkein liikerakennuksin ja sitten aivan tavallista arkea ja siellä jännästi kaupunki rakentui osittain "osiin" (joissain paikoissa esim.vain autokauppoja). Mutta tosiaan kokemisen arvoinen, kannattaa siellä mennä käymään Olindan kaupunginosassa,vaikka mäkiä saa noustakkin( kaunis paikka,taidetta,paikallisuutta ja historiaa kirkkoineen) ja sieltä tosi hyvät näkymät kaupungin ylle!
      Mutta kokonaisuuten oli kyllä ehkä ikimuistoisin matkakohteeni, vielä 4 vuoden jälkeenkin :)

    • ,mfy,f

      PDG oli todella suuri pettymys. olimme helmikuussa 2009. ei oikeen mitään tekemistä, tylsät rannat, tylsät/tyhmät ihmiset(kukaan ei puhu englantia, ei edes lääkärit sanaakaan). Huono ruoka, todella huonot ostosmahdollisuudet.

      Pari kertaa käytiin Recifessä: futismatsi ihan jees, mut siinäpä se sitten olikin. Myös siellä huonot ostosmahdollisuudet, vaikka käytiin E-Amerikan 5. suurimmassa ostarissa..ihan perseestä. Myös turvattomuuden tunne on iso miinus.

      Ainoat plussat: halpa viina ja rööki, lämmintä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3719
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      168
      2322
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2029
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1914
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      399
      1328
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1114
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      990
    Aihe