Aloittelija-aikuiselle

futista?

Onko olemassa pks-seudulla mitään paikkaa missä aloittelijat, aikuiset naiset pääsisivät treenaamaan futista?
Itse olen -76 syntynyt ja into olisi kova mutta paikkaa on vaikea löytää, monessa pelaajat ovat vuosikausia harrastaneet lajia.

43

4246

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 76minna

   Sama tilanne, sama ikä, haluaisin ryhtyä pelaamaan futista, mutta en ole teinivuosien jälkeen juuri pelannut. Perustetaan oma jengi? ;)

   • tuija.penttila

    Moi

    Vaikea löytää hyvää jenggiä.. millä tasolla pelaat?


  • ???

   oon kysyny monist naisharraste joukkueis mut sielt tulee tyyliin kaikki on pelannu joukkuees n.10 vuotta tai jotai nii vaikee mennä ku itse vaan potkinu palloo ja pelannu harrastusmieless mut ei varsinaisesti kisaillu koskaan. ikää mulla 20-vuotta ja asun Helsingissä.

  • Jaanuskah

   Hei,

   Kaipailen aivan samaa tietoa.. Olen vajaa kolmekymppinen ja kaipaisin päästä johonkin kivaan harrasteporukkaan. Minun kohdallani paino on kuitenkin tuossa harraste kohdassa, koska laji on suhteellisen tuntematon. Haluaisin kuitenkin uuden harrastuksen ja elättelin toiveita, että tältä palstalta löytyisi lisäinfoa..

   • tuija.penttila

    Moi,

    Eiks sitä vois koittaa saada jengiä kasaan. varmaan moni muu haluaa pelata.
    vaikka alottais sisähallissa?


  • TeamTikka
   • 1+8

    Voih.. olis hyvä jengi mut Helsinkiläiselle aika kaukana harjoituspaikat ym. Harmillista.


  • kaktuspallo

   Heip! Ilmotelkaas jos löytyy tosiaa jengi tai pystyy oman jengin perustamaan pääkaupunkisuedulle, olisi kiva ihan vaan hauskuus ja kuntopohjalta lähteä verestämään hyvin vanhoja taitoja. ikää löytyy 25 vuotta, enkä ole tainnut noin 10 vuoteen palloon koskeakkaan, mutta jotenkin nyt alkaa taas löytyä kiinnostusta.

   mitenköhän vaikeaa olisi perustaa oma jengi..?

   • Mirosan

    Moi,

    mäkin kaipailen tietoa jostakin harrastejoukkueesta Helsigissä!


   • nena_@hotmail.fi
    Mirosan kirjoitti:

    Moi,

    mäkin kaipailen tietoa jostakin harrastejoukkueesta Helsigissä!

    Moi,

    Oletteko löytäneet valmista naisten peliporukkaa tai perustaneet omaa? Täälläkin olisi yksi jalkapallosta kuntoilumielessä kiinnostunut aloittelija :) Olen pelannut ainoastaan koulun liikuntatunneilla, ja pelikerrat ovat yhden käden sormilla laskettavissa, eli ihan täysin aloittelijasta on kyse. Ikää 25 vuotta ja asun Pohjois-Helsingissä.

    Jos löytyy harrastajajoukkuetta tai vaikka kiinnostusta kerätä omaa ryhmää kasaan, niin vastailkaa tänne tai laittakaa sähköpostia, olisi kiva päästä kesällä kuntoilemaan kivassa porukassa :)

    nena_@hotmail.fi


  • Dana_

   Moi

   Meitä taitaakin olla jo tarpeeksi oman porukan perustamiseen, 10 jos oikein laskin.
   Voitais perustaa jonnekin päin nettiä ryhmä, jossa voitais jatkaa keskustelua ja järkätä ekat treenit.
   Onko kellään ideoita? Facebook olisi hyvä, jos kaikki ovat sen käyttäjiä.

   eleonoora@hotmail.com

   • tuija.penttila

    Moi,

    Facebook on yks mahdollisuus.. mutta paremmin toimii toi boka.fi palvelu.
    siinä on toiminto missä voi valita että kuinka monta tarvitsee tulla. Jos osaanottajia puuttuu se automaattisesti poistaa treenin..

    jos pääsette vauhtiin niin lähettäkää kutsu tuija.penttila@mail.com

    Missäpäin ois hyvä pelata?

    Tulen olemaan ulkomailla toukokuusta lähtien mutta siihen asti kyllä ois kiva pelata.

    terv Tuija


  • hairdo

   Heippa

   Itse olisin myös kiinnostunut harrastusmielessä jalkapallon pelaamisesta. Asustan Helsingissä ja olen 23-vee, mutta en toistaiseksi oo löytänyt mitään sopivaa joukkuetta. Itselläni ei juurikaan ole kamalasti kokemusta jalkapalloilusta, mutta innostusta sitäkin enemmän :)

   hauskaa olisi jos täältä löytyisi porukkaa vaikkapa sitten oman ryhmän kokoomiseen!

   noru@luukku.com

  • Elina1983

   Mäkin olisin kiinnostunut, vaikka futis ei oo kuulunut ollenkaan harrastuksiini:) Into ois kyllä kova!

   Onks porukkaa laitettu viel kasaan:)?

   elina_raisanen@hotmail.com

  • sander1234

   olisin myös kiinnostunut aloittelemaan futista :) Joskus Tukholmassa asuessani aloitin sen ja ehdin pari kk pelailla, sitten tuli paluu Suomeen ja siihen jäi se harrastus.
   Mulle voi laittaa infoa jos jengiä ootte perustamasa :)

   sandy_sanders28@hotmail.com

  • Jennah87

   Hei! Täällä kans kiinnostunut! En ole myöskään koskaan joukkueessa pelannut, mutta olen aina halunnut. Pelannut viimeksi peruskoulussa.

   Ottakaa minuunkin yhteyttä jos olette saaneet jo porukan kasaan.

   onelostracoon@gmail.com

  • Pelaamaan?

   Moi! Täällä myös yksi kiinnostunut, 24-vuotias aloittelija Helsingistä. Taitoa ei (vielä) löydy, mutta innokkuutta kyllä. Onko porukkaa kasassa/mahtuuko mukaan?

   tothefield(at)gmail.com

  • anu.jokelainen@hotma

   Joko on joukkue kasassa? Olisin kiinnostunut pelailemaan kivassa jengissä (kokemusta ei oo peruskoulun jälkeen) ja hyvässä hengessä :)

   • unabella_

    Joko on joukkue kasassa? Olisin kiinnostunut pelailemaan kivassa jengissä (kokemusta ei oo peruskoulun jälkeen) ja hyvässä hengessä :)

    anu.jokelainen@hotmail.com


  • mukaan :P

   Mä liityn mukaan kysyjiin?
   Eli joko on joukkue kasassa ja mahtuisiko vielä mukaan??

   heidi.rantakallio@laurea.fi

   • tuija.penttila

    Moi,

    Kaikki mukaan vain.


   • Marja93

    Täällä olis viell yksi innokas pelaaja ja kokemusta on takana 11vuotta, mutta en odota mitään haluan vaan pelata futista ja tasolla ei ole väliä:)) Oon 1v jäljess, mutta jos tää jengi on viell kasass niin se ois mahatavaa. Sähköposti: Marja.hosseini@hotmail.com


  • Minä myös :)!

   Lisää halukkaita ilmoittautuu! Ei kokemusta jalkapallosta mutta kovasti innostusta löytyy jos joukkuetta joku on pystyttänyt/pystyttämässä Helsinkiin.

   kati78@saunalahti.fi

  • Mii tuuuu!

   Täällä myös innostunut aloittelija, vm 84. Onko saatu porukka kasaan?? Mahtuuko mukaan?? Helsinki-/Espoo-akselilla??

   kristamariel.lahti@gmail.com

  • 9+6 Hanna

   Käykääs naiset kattoon http://futaajat.com/ siellä myös harrastemielessä pelaajat jengit etsii uusia pelaajia. :) Mukaan vaan!

   • 9+6 Hanna

    pelaajat=pelaavat


  • Pelaamaan pelaamaan?

   Oon aina tykännyt katsoa jalkapalloa ja viime viikolla pääsin kokeilemaan pelaamista varmaan melkein ekan kerran ikinä. Nyt olisi aivan kaamea hinku päästä treenaamaan ja pelaamaan, saatiinko täällä jengiä kasaan tai onko ehdotuksia? Vähän tyhmästi oon liikkeellä tälleen syksyllä. Tekniikkaa ei ole minkäänlaista oikein olemassa mulla, joten sitä haluaisin treenata kovasti.

  • kesäkuntoon 2012!

   Heippa!
   Tämä viestiketju on nähtävästi alkanut jo vuonna 2009, mutta viimeisin viesti näyttää tulleen vasta kuukausi sitten:D Olen 24 vuotias tyttö helsingistä ja haluisin alkaa harrastamaan jotain urheilua, joka ei olisi kallista, vaan halpaa, mukavaa ja hyvää kunnon kohotusta! :) Niinpä ajattelin, että jalkapallo voisi mahdollisesti olla kivaa. En ole harrastanut muita ryhmäliikuntalajeja, mutta koen, että se vähä mitä olen jalkapalloa joskus ala-asteella ja ylä-asteella potkinut, on tuntunut hauskalta. Normaalisti käyn vaan salilla jumpissa, mutta nyt en ole moneen kuukauteen tehnyt edes sitä. Olisi kiva näin löhöily-kesän jälkeen alkaa vähän urheilemaan.

   Onko muita jalkapallosta kiinnostuineita tai tiedättekö jotain seuroja yms. minne täysin aloittelija (en osaa lainkaan) voisi mennä? Opiskelen ja teen usein viikonloppuisin töitä, mutta aikaa liikenisi varmaan n. pari kertaa vikossa :)

   • peluri

    www.ppj.fi/naiset/


  • Ansku85

   Täällä olisi myös yksi -85 -syntynyt, jota kiinnostaisi myös kovasti. Mailailkaapa, jos olette saaneet porukan kasaan ja jos mukaan vielä mahtuu.

   ycannika@hotmail.com

  • Saraaaaam

   Hei! Olen 22-vuotias opiskelija, jalkapallon suhteen aloittelija, mutta myöskin kiinnostunut lajista. Minullekin voi laittaa sähköpostia, jos tilaa vielä yhdelle pelaajalle löytyy!

   sara.mallinen@hotmail.com

  • lunay

   Hei! Täällä myös innokas 23vuotias nainen aloittamaan jalkapallo harrastuksen. En ole pelaillut pahemmin peruskoulun jälkeen mutta laji kiinnostaa kovasti ja olen innokas tulemaan mukaan ja treenaamaan ja oppimaan mitern sitä palloa potkitaan :) Eli onko joukkeutta kasassa ja mahtuuko mukaan?
   ilmoitelkaa osoitteeseen:
   lunamax1989@hotmail.com

  • KaMi0808

   Hei,

   Täällä myös futiksesta kiinnostunut 28-vuotias nainen harrastelumielessä. Jalkapalloa jonkin verran tullut pelattu kaveriporukalla.

   Jos tiedätte joukkueen/porukan johon voisi liittyä mukaan, ilmoitelkaa minna.silvast@hotmail.fi.

  • Jepa

   Moi.
   Täällä olisi myös yksi 21-vuotias nainen kiinnostunut aloittamaan jalkapallon ihan harrastus mielessä. Kokemusta jalkapallosta ei ole mutta intoa senkin edestä! :)
   Onko Helsingissä mitään porukkaa mihin voisi ottaa yhteyttä tai onko halukkaita perustaa ihan oma jengi?:D

  • kaisukoo1

   86 syntynen nainen olis kanssa kiinnostunut. Kokemusta ei ole, mutta sisua ja kiinnostusta senkin edestä. =)

   kaisukyrolainen@hotmail.com

  • Heli.

   RPS Evergreens Riihimäeltä etsii iloiseen joukkoonsa 30v. pelaajia. (ei yläikärajaa) Aikaisempi jalkapallotausta toivottavaa (että pääsee heti mukaan täysillä), mutta tauko ei haittaa, kyllä ne kerran hankitut taidot on tallella, jos vaan joskus on ollut homma hanskassa. =)

   Pelaamme JKKI35 ja JKKI40 sarjoja sekä vierailemme turnauksissa kesän mittaan.

   Ota rohkeasti yhteyttä: heli.toro@luukku.com

  • ginkgo

   Hei,
   tätä mä olen miettinyt jo monta vuotta: missä voisi uusi, pian 30 täyttävä nainen aloittaa futiksen, ihan vain harrastusmielessä! Tuo Espoon Tikka vaikuttaa kyllä kiinnostavalta, tosin vähän hankala olisi kulkea (asun Helsingissä.) Mulle kelpaisi ainakin aluksi ihan vain pallon potkiminen jossain puistossakin, ilman kummempaa tavoitteellisuutta...

   ginkgo(a)suomi24.fi

  • harrastaja3

   Moi!

   Olen 21-vuotias espoolainen jalkapallon harrastaja. Olen koko ikäni pelannut jalkapalloa vapaa-ajallani, mutta joukkueessa pelaamisesta minulle ei ole minkäänlaista kokemusta. Olisiko kenelläkään antaa vinkkejä sopivasta harrastejoukkueesta, jossa saisi treenata hyvässä ilmapiirissä ja pelata ihan vain pelaamisen ilosta? Olen oikeastaan aina haaveillut joukkueessa pelaamisesta, mutta tarvittava rohkeus on vain puuttunut. Nyt olisi oikea hetki tarttua tilaisuuteen! Jos joku ystävällinen ihminen osaisi auttaa minua tässä asiassa, niin laittaisitko viestiä osoitteeseen minna-kinnunen1@hotmail.com. Olisin erittäin kiitollinen vinkeistä! :)

  • danic1

   Hei Espoosta tai Helsingistä minäkin futisseuraa etsin ihan harrastusmielessä ja varsinkin nyt kesällä olisi kiva pelailla. Olen 25v:) dani_c1408 at hotmail.com

  • Nappiksia ostamaan

   Etsiskelen Pirkanmaalta Hesan Kirjailijapuiston porukan tyyppistä jalkapalloharrastusta. Omat pojat pelaa ja huomaan että seisoessani kentän laidalla jalka nousee innostuksesta.miks en minäkin voisi harrastaa?

  • Jew

   Espoosta 21v tyttö. Minäkin olisin innokas harraste mielessä jalkapallosta. viimeksi peruskoulussa palloa potkinu, mut intoa olis kovasti harrastaa! :)
   aino.s@windowslive.com

  • AJOISSA ALKUUN

   Miksi hyväksytään PELIEN ALKAMISAJAT KlO 18 JÄLKEEN ?
   URHEILURUUDUN NÄKYVYYDEN- JA FANIEN / PELAAJIEN KOTIMATKAT MENEVÄT TURHAN MYÖHÄLLE, KUN PELIT EIVÄT ALA AJOISSA.

   KLO 17 viikonloppuisin ja klo 18 viikolla olisivat parhaimmat ajat.

  • JalkapalloGIRL

   Hei! Onks täällä vielä tää fudisjengi olemassa? Ihan siis nollasta aloittavat? mä haluaisin nyt aloittaa fudiksen mutta ihan sellasten kanssa ketkä eivät ole pelanneet!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   418
   6989
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   713
   6053
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   3950
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1369
  5. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   900
  6. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   888
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   58
   774
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   49
   703
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   693
  Aihe