Raivot dobberit....

mau mau mah

Taas mentiin:

Dobermanni ahdisteli naista ja kahta koiraa
Ilman omistajaansa seikkaillut dobermanni hyökkäsi naisen ja kahden muun koiran kimppuun Keravalla Ahjossa varhain lauantaiaamuna.

Parvekkeella ollut asukas kuuli ulkoa naisen avunhuutoja ja meni katsomaan, mistä on kyse. Hän näki kahta koiraa ulkoiluttaneen naisen, joiden kimpussa irrallaan ollut dobermanni oli.

Todistaja meni tilanteen väliin ja otti kimppuun käyneen koiran haltuunsa sekä ilmoitti asiasta poliisille.

Koiran omistaja selvisi myöhemmin ja koira luovutettiin tälle takaisin. Kahta koiraa ulkoiluttaneen naisen henkilöllisyydestä poliisilla ei ole tietoa.

Mikäli nainen tai hänen koiransa loukkaantuivat, asiasta voi ilmoittaa päivisin numeroon 071- 8735 406.

12

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huuuoooh...

      Helkkari.. Tässä uusi aihe: Miksi dobberi pääsee kaikista mahdollisista onnettomuus/vahinko jutuissa otsikoihin eniten, vaikka kyllä niitä muitakin välitapahtumia tapahtuu varmaankin useimmiten ilman tätä lehtijulkimorotua? mitä nyt koirauutisia on tässä jonkinaikaa seurailtu... Pitäkää huoli niistä omista koirista..
      Kamalaa varmaan yrittää siinä kolmen koiran kanssa reuhtoa aamulenkillä ja vieläpä tuntemattoman koira rotuna sattuu olemaan tunnetusti voimakas puremaan.. Toivottavasti lenkkeilijälle tullut mitään traumoja koirineen :(. Ja toivottavasti tämä dobberin omistaja otti vastuuta ja katsoo koiransa perään, ettei tule toistumaan tuollainen karkailu.

      • hurraatia

        Luulis jo dobbereiden omistajien olevan aikas tarkkana näiden asioiden kanssa, varaa tollaiseen pelleilyyn ei olisi enään. Minulla ei ole rotua vastaan mitään, mutta monia niiden omistajia on. Ja ei se dobberi niin kova puremaan ole, puruvoima on aikalailla suhteessa pään kokoon.


      • Olen siis
        hurraatia kirjoitti:

        Luulis jo dobbereiden omistajien olevan aikas tarkkana näiden asioiden kanssa, varaa tollaiseen pelleilyyn ei olisi enään. Minulla ei ole rotua vastaan mitään, mutta monia niiden omistajia on. Ja ei se dobberi niin kova puremaan ole, puruvoima on aikalailla suhteessa pään kokoon.

        Kuunnellut liikaa doberin omistajia liikaa, jotka täällä aika usein sanovat, että dobermanni tekee pahaa jälkeä purressa.. Jotkuhan täällä ovat todistelleet lehtijuttuja vääriksi kun ei ole tullut tarpeeksi isoja jälkiä.. Mutta mitäpä tuota väliä. Vastuuton omistaja taas liikkeella :(


    • jaa-aaaa

      Jos olisi ollut joku muu rotu kuin dobberi, rotikka, sakemanni tms. niin olisikohan tästäkään kirjoitettu, tuskinpa vaan... Ei ettäkö se mitenkään muuttaisi asiaa, olipa rotu mikä tahansa. Mutta silti ärsyttää nämä tietyistä roduista kirjoittelut. Koira on koira on koira ;)

      • killerikka

        kun olin pienen koirani kanssa kävelyllä ja joku mastiffi tuli aidan yli (eli verkkoaita taipui koiran alle) pelotti niin perkeleesti ja vapisin. Nostin koirani lasten vaunuun ja onneksi mastiffi tyytyi vaan pyörimään vaunun ympärillä, eikä yrittänyt vaunuihin. Omistaja oli onneksi kotona ja tuli hakemaan koiransa pois hyvin välinpitämättömän näköisenä. Se ehkä ärsytti lopussa eniten.
        En ilmoittanut mihinkään lehteen, koska mitään ei tapahtunut ja en lue roskalehtiä itse.

        Olihan noita tilanteita useasti ja koskaan hyökkääjänä ei ollut dobberi, rotikka, sakemanni vaan ihan nuo seurakoirat ja metsästyskoirat. Niiden omistajat ne vasta selitteleekin, "kiltti koira luuli omaasi pupuksi".
        Naapurissa on niin ärtsy labradorin noutaja, ettei minulla ole mitään intoa edes puskia hoitamaan oman pihani rajalla. Kerran labbis oli meidän pihalla mutta annoin niin kovat äkkilähdöt, että tyytyy pysymään omalla pihallaan. Jos olisin juossut kiljuen karkuun niin olis luultavasti hampaan kuvat takapuolessa.

        Koirista tulee ääntä vaikka mitään ei lopulta sattuisikaan. Isosta koirasta tulee iso ääni ja sekin voi pelottaa.
        Esim nyt tuossa dobberi jutussa, kai ne ihmiset olisivat ottaneet poliisiin yhteyttä jos jotain olisi tapahtunut. Miten tuntematon ihminen saa pyydystettyä koiran, paitsi jos koira on kuitenkin hallittavissa oikeilla otteilla? Raivohullua koiraa ei tuntematon edes yritä ottaa kiinni ja pikkukoirat olisivat epäilemättä vahingoittuneet.

        Eli kuten omissa kokemuksissanikin, irtioleva koira on lällättänyt ja tilanne tuntuu pelottavammalta kuin mitä se oikeasti on.

        Omasta kokemuksesta voin sanoa, ettei kannata nostattaa tunteita uudestaan ja uudestaan jostain "vähältä piti tapauksesta". Synkkä syksy tulossa ja ihmiset muutenkin ahdistuneita.
        Ikävää, että koira oli vapaana. Itse olen toki poliisille ilmoittanut irtokoirista siksi, että josko joku niitä noutaisi, etteivät jää auton alle.


      • Mattiv V.

        On täysin käsittämättämätöntä. kuinka hallitus sallii tuollaisten ihme rakkien olemassolon.
        Täällä meiiläpäin ainakin on semmonen tapa, että ei muuta kuin ihme rakeille kuula kalloon. Eli naru kaulaan!
        Jes söör!


    • Matti V.

      Natsit jalostivat dobermannit hyökkäämään ihmisten kimppuun. On syytä lopettaa kaikki natsit ja kaikki dobermannit.
      Tervemenoa helvettiin!
      No mercy, sanotaan meillä kotona Newcastlessa.

      • Tuomolan Tuomo

        Matti V. on oikeassa!
        Maailma on muutenkin täynnä roskaväkeä ja ihme rakkeja.
        Kaikki ne pitää lopettaa!


      • :-/
        Tuomolan Tuomo kirjoitti:

        Matti V. on oikeassa!
        Maailma on muutenkin täynnä roskaväkeä ja ihme rakkeja.
        Kaikki ne pitää lopettaa!

        Voit aloittaa maailman parantamisen lopettamalla itsesi!

        Kaikki suu vaahdossa vouhkaavat voivat mielestäni omalla esimerkillään näin näyttää muille, että miten maailmasta saadaan parempi!


      • kdinsidnsid

        Sähän paljon rodusta tiedät... joo, natsit jalosti ja ei vaan ihmisten kimppuun hyökkäämiseen, vaan myös raatelemaan ja syömään ne. Faktat suoraan nyt, ja valoja päälle!


    • isäs

      Älkää reagoiko/provoontuko edellisten viesteistä. Siellä on murkkupojat asialla, kirjoittavat ja hihittävät samalla, näppylät otsalla punoittaen.

      Tehkää läksyjä, pojat!

      • siugh

        Kyllä nauroin muutaman kymmenen kerran Matti V. viestille. Todellakin omaa lauantai-illan hupia teini pojalla/pojilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      510
      3668
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      177
      3486
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2694
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2469
    6. 276
      2106
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1553
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe