ensi kertaa kolmisin osa2

Anna71

Koska kiinnostusta tuntuu olevan niin voin jatkaa kertomustani.

Saatuani kahden miehen kuumat spermat päälleni siirryimme suihkuun. Miehet halusivat yhdessä pestä minut puhtaaksi. Tunsin kuinka neljä kättä hieroivat saippuaa iholleni samalla tunnustellen ja hyväillen rintojani ja koko kiihkosta täriseväää vartaloani.
-Aah kohta tämä tyttö saa oikein kunnolla kullia, mieheni sanoi tunnustellessaan märkää vittuani. Eihöhän huuhdella saippuat pois ja siirrytä tonne sängylle hän jatkoi.

Näin kuinka kummallakin miehellä seisoi ihan kuin eivät koskaan olisi saaneetkaan. Heidän kalunsa suorastaan huusivat lisää joten otin kummankin kalut käsiini ja aloin hitaan mutta kiihottavan hieronnan suihkun lämmössä.
-Hei eikös meidän pitänyt mennä sängylle vieraamme sanoi.

Tuumasta toimeen. Kuivasimme itsemme ja siirryimme sägylle jossa menin makaamaan selälleni. Mieheni otti märän vittuni hoitoonsa ja vieraamme aloitti kiihkeän suutelun. Tunne oli upea. Vaikka olin haaveillut tästä ja uneksinut minkälaista se olisi en ollut voinut kuvitella sen olevan näin ihanaa.
Hetken kuluttua miehet vaihtoivat paikkoja jolloin vieraamme sai myös tilaisuuden maistella märkää kiimaista vakoani. Kuulin kuinka hänen suustaan pääsi nautinnon huokaus.
-Ihanan makuinen, hän sanoi maistaen taas uudelleen.

Tässä vaiheessa olin niin kiimainen ja halusin taas tuon vieraan kalun sisälleni että minun oli pakko pyytää häntä tulemaan päälleni.
-Mahtavaa työnnä se sinne oikein kunnolla anelin ja silloin tunsin kalun uppoavan syvälle sisälleni mieheni samalla hieroen klitoristani. Kalu liikui ensin hitaasti sisälläni edes takaisin kunnes jonkun ajan päästä tahti alkoi kiristyä. Samalla mieheni tahti sormella klitoriksessani nopeutui.
-Multa tulee just huusin tuntiessani nautinnon allot kulkevan sisälläni.
-Anna tulla vaan, miehet sanoivat yhteen ääneen
Sain mahtavan maata järisyttävän orgasmin, tärisin ja nytkähtelin samalla kun miehet pitivät minusta kiinni.

Tilanteen hieman rauhoituttua mieheni meni ulos tupakalle ja makasin siinä sängyllä vieraan miehen kanssa alasti vierekkäin. Kauaa ei siinä kuitenkaan maattu tekemättä mitään vaan aloitin hänen hieromisen samalla suudellen kiihkeästi. Kun mieheni tuli ulkoa häntä odotti näky jota ei koskaan ollut ennen nähnyt. Vaimo ratsataen toisen miehen kullilla.
-Hei odota tohon mä haluun mukaan, hän sanoi ja otti mukana olleen liukuvoiteen, voiteli sillä kalunsa ja tuli taakseni.
Hitaasti hän ujutti kalunsa toiseen reikääni ja tunne oli jälleen kerran mahtava. Olimmehan harjoitellut tätä kotona dildolla mutta se ei vedä vertoja sille että on kaksi aitoa kullia sisällä. Näin jatkoimme jonkun aikaa toinen allani toinen takanani tasaiseen tahtiin kunnes kuulin miehistä että nyt ei heillä enää kauaa kestä ja kuten arvasin kovan voihkeen säestämällä sain mahtavat lastit ensin pyllyyni ja sitten vittuuni.

Tuntui kuitenkin siltä että kukaan ei ollut saanut tarpeekseen joten vähän aikaa levättyämme ja käytyämme juomassa kosteuttaen kuivia kurkkujamme oli pakko jatkaa.
Menin mieheni päälle 69 asentoon ottaen hänen jälleen kovan kalunsa suuhuni vieraamme tullessa taakseni ja työntäen kalunsa sisälleni. Samalla kun sain kullia sisääni mieheni nuoli märkää vakoani alta päin. Tunsin kuinka kalu työntyi hitain vedoin sisälle ja ulos vuorotellen ja samalla mieheni kielen liikkuen klitorikellani.
-Upeeta huokaisin tätä halun ja kunnolla.
Mieheni sormi työntyi peppuuni joten nyt oli tunnelma täysissään. Sain täytettä joka reikään yhtä aikaa herkkää näppyäni unohtamatta joten enempää kai nainen ei voi saada.
Tilanne oli niin kiihottava ja intiimi että kauaa ei tässä tarvinnut olla kunnes tunsin taas orgasmin lähentyvän.Siinä sitten tärisin ja ulisin kahden miehen välissä, oma tuloni vaikutti miehiin ja toistensa kiihkeän ääntelyn säestyksellä heillä tuli kummallakin melkein yhtä aikaa.

Nyt tuntui olo jo aika saaneelta joten ajettelimme nukkua vähän aikaa. Siinä sitten uni tuli todella äkkiä kahden kuuman miehen välissä. Aamulla herätessäni olin kuitenkin taas kiihkoa täynnä mutta siittä lisää joskus toiste.

5

12936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinililja

      kiitos ihanasta jatkosta :)

      Olet hyvä kirjoittaja :))

      Kirjoita pian taas :)

      Kiitos!

      Odottaen hyvää kevättä Sinulle!

    • kks

      Hyvä Anna71.
      Loistava tositarina, olet kuvaillut hetkemme aika tarkasti. Kiitoksia vielä siitä että annoitte minulle mahdollisuuden kokea jotain näin kiihkeää.
      Kolmaspyörä.

      • anna71

        Tackar, kiva että tykkäsit tekstistäni ja tunnistit yömme sen perusteella. Kuten sanoin jatkoa on tulossa kenties :-)


    • kimu

      Aivan uskomaton tarina!!! Jään innolla ja kiihkolla odottamaan jatkoa.....;)

      • Juha

        Ihana tarina. Lämpimästi kuvat kolminaisuus. Mieleni minun tekevi. Aivoni minun ajattelevi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe