ensi kertaa kolmisin osa2

Anna71

Koska kiinnostusta tuntuu olevan niin voin jatkaa kertomustani.

Saatuani kahden miehen kuumat spermat päälleni siirryimme suihkuun. Miehet halusivat yhdessä pestä minut puhtaaksi. Tunsin kuinka neljä kättä hieroivat saippuaa iholleni samalla tunnustellen ja hyväillen rintojani ja koko kiihkosta täriseväää vartaloani.
-Aah kohta tämä tyttö saa oikein kunnolla kullia, mieheni sanoi tunnustellessaan märkää vittuani. Eihöhän huuhdella saippuat pois ja siirrytä tonne sängylle hän jatkoi.

Näin kuinka kummallakin miehellä seisoi ihan kuin eivät koskaan olisi saaneetkaan. Heidän kalunsa suorastaan huusivat lisää joten otin kummankin kalut käsiini ja aloin hitaan mutta kiihottavan hieronnan suihkun lämmössä.
-Hei eikös meidän pitänyt mennä sängylle vieraamme sanoi.

Tuumasta toimeen. Kuivasimme itsemme ja siirryimme sägylle jossa menin makaamaan selälleni. Mieheni otti märän vittuni hoitoonsa ja vieraamme aloitti kiihkeän suutelun. Tunne oli upea. Vaikka olin haaveillut tästä ja uneksinut minkälaista se olisi en ollut voinut kuvitella sen olevan näin ihanaa.
Hetken kuluttua miehet vaihtoivat paikkoja jolloin vieraamme sai myös tilaisuuden maistella märkää kiimaista vakoani. Kuulin kuinka hänen suustaan pääsi nautinnon huokaus.
-Ihanan makuinen, hän sanoi maistaen taas uudelleen.

Tässä vaiheessa olin niin kiimainen ja halusin taas tuon vieraan kalun sisälleni että minun oli pakko pyytää häntä tulemaan päälleni.
-Mahtavaa työnnä se sinne oikein kunnolla anelin ja silloin tunsin kalun uppoavan syvälle sisälleni mieheni samalla hieroen klitoristani. Kalu liikui ensin hitaasti sisälläni edes takaisin kunnes jonkun ajan päästä tahti alkoi kiristyä. Samalla mieheni tahti sormella klitoriksessani nopeutui.
-Multa tulee just huusin tuntiessani nautinnon allot kulkevan sisälläni.
-Anna tulla vaan, miehet sanoivat yhteen ääneen
Sain mahtavan maata järisyttävän orgasmin, tärisin ja nytkähtelin samalla kun miehet pitivät minusta kiinni.

Tilanteen hieman rauhoituttua mieheni meni ulos tupakalle ja makasin siinä sängyllä vieraan miehen kanssa alasti vierekkäin. Kauaa ei siinä kuitenkaan maattu tekemättä mitään vaan aloitin hänen hieromisen samalla suudellen kiihkeästi. Kun mieheni tuli ulkoa häntä odotti näky jota ei koskaan ollut ennen nähnyt. Vaimo ratsataen toisen miehen kullilla.
-Hei odota tohon mä haluun mukaan, hän sanoi ja otti mukana olleen liukuvoiteen, voiteli sillä kalunsa ja tuli taakseni.
Hitaasti hän ujutti kalunsa toiseen reikääni ja tunne oli jälleen kerran mahtava. Olimmehan harjoitellut tätä kotona dildolla mutta se ei vedä vertoja sille että on kaksi aitoa kullia sisällä. Näin jatkoimme jonkun aikaa toinen allani toinen takanani tasaiseen tahtiin kunnes kuulin miehistä että nyt ei heillä enää kauaa kestä ja kuten arvasin kovan voihkeen säestämällä sain mahtavat lastit ensin pyllyyni ja sitten vittuuni.

Tuntui kuitenkin siltä että kukaan ei ollut saanut tarpeekseen joten vähän aikaa levättyämme ja käytyämme juomassa kosteuttaen kuivia kurkkujamme oli pakko jatkaa.
Menin mieheni päälle 69 asentoon ottaen hänen jälleen kovan kalunsa suuhuni vieraamme tullessa taakseni ja työntäen kalunsa sisälleni. Samalla kun sain kullia sisääni mieheni nuoli märkää vakoani alta päin. Tunsin kuinka kalu työntyi hitain vedoin sisälle ja ulos vuorotellen ja samalla mieheni kielen liikkuen klitorikellani.
-Upeeta huokaisin tätä halun ja kunnolla.
Mieheni sormi työntyi peppuuni joten nyt oli tunnelma täysissään. Sain täytettä joka reikään yhtä aikaa herkkää näppyäni unohtamatta joten enempää kai nainen ei voi saada.
Tilanne oli niin kiihottava ja intiimi että kauaa ei tässä tarvinnut olla kunnes tunsin taas orgasmin lähentyvän.Siinä sitten tärisin ja ulisin kahden miehen välissä, oma tuloni vaikutti miehiin ja toistensa kiihkeän ääntelyn säestyksellä heillä tuli kummallakin melkein yhtä aikaa.

Nyt tuntui olo jo aika saaneelta joten ajettelimme nukkua vähän aikaa. Siinä sitten uni tuli todella äkkiä kahden kuuman miehen välissä. Aamulla herätessäni olin kuitenkin taas kiihkoa täynnä mutta siittä lisää joskus toiste.

5

12930

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sinililja

   kiitos ihanasta jatkosta :)

   Olet hyvä kirjoittaja :))

   Kirjoita pian taas :)

   Kiitos!

   Odottaen hyvää kevättä Sinulle!

  • kks

   Hyvä Anna71.
   Loistava tositarina, olet kuvaillut hetkemme aika tarkasti. Kiitoksia vielä siitä että annoitte minulle mahdollisuuden kokea jotain näin kiihkeää.
   Kolmaspyörä.

   • anna71

    Tackar, kiva että tykkäsit tekstistäni ja tunnistit yömme sen perusteella. Kuten sanoin jatkoa on tulossa kenties :-)


  • kimu

   Aivan uskomaton tarina!!! Jään innolla ja kiihkolla odottamaan jatkoa.....;)

   • Juha

    Ihana tarina. Lämpimästi kuvat kolminaisuus. Mieleni minun tekevi. Aivoni minun ajattelevi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   150
   6987
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1831
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   25
   1257
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   60
   1212
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   915
  6. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   48
   765
  7. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   57
   727
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   704
  9. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   688
  10. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   83
   685
  Aihe