MIkä kolahtelee

???)))kk

Omistan Megane break farmari1.6 mv. -04. Olen jo vuoden päivät ihmetellyt mikä ihme kloksuu ja kolahtelee keskiosassa tai peräpäässä. On käytetty huollossa, mutta mitään eivät ole löytäneet. On vaihdetty raidetangon päitä, ei kolahteluun vaikutusta. Epäilty pakoputken hakkaavan runkoon, no sitä ei tarkemmin olla vielä tarkistettu. Epätasaisuudella ja pikkasenkin kun on töyssyä kuuluu vain klok klok jostain. Muutaman kerran on kuulunut oikeen sellainen epämääräinen posahdus, kuin tyhjään tynnyriin jokin olisi osunut. Pelkään, vain että jokin suurempi remppa olisi tulossa. Näin naisena, hankalaa arvioida mikä vika, kun kerta eivät huollossakaan löydä kolinoiden syytä. Joku arveli, että iskarit jäykät?? Tuskin. Onko kokemuksia.

5

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • megane break

      josko siellä jokin irrallinen kolkottelee. Tarkasta siis sieltä missä vararengas ja tunkki on.

      • on "laadukas"

        Sehän on ominaisuus. Osta vaan lisää rapeita ranskalaisia ja murheita. Mitä järkeä ostaa tollanen susi ja ihmetellään kaikenmaailman ääniä. Ne vaan kuuluvat siihe romuun.


      • Kyllästynyt lässytykseen
        on "laadukas" kirjoitti:

        Sehän on ominaisuus. Osta vaan lisää rapeita ranskalaisia ja murheita. Mitä järkeä ostaa tollanen susi ja ihmetellään kaikenmaailman ääniä. Ne vaan kuuluvat siihe romuun.

        Olet todella naurettava pelle, koita keksiä jotakin muuta ajanvietettä kuin täällä provilu.


    • 2001
    • Pako P Utki

      Oireet viittaisivat kyllä vahvasti johonkin mikä kolisee töyssyissä koria vasten eli todennäköisesti juuri pakoputkeen. Varsinkin tuo "tyhjän peltitynnyrin kumaus" kuulostaa juuri siltä että jokin osuu suureen peltipintaan joka kumahtaa kuin symbaali. Edellisestä volvostani korjasin juuri tällaisen vian uudella pakoputken tukikumilla joka maksoi huimat 5€. Vika aiheutui kuitenkin hajonneesta moottorin tukikumista joka päästi koneen kääntymään kiihdytettäessä liikaa ja tämä liike välittyi puolestaan pakoputkistoa pitkin aina takimmaiseen tukikumiin joka antoi periksi.

      Toinen vaihtoehto voisi olla varapyöräkotelon pohjalla koliseva irtonainen tunkki tms mutta meganessa varapyörä on korin ulkopuolella tavaratilan alla. Voihan sekin tietenkin olla löysällä. Täysin triviaali vika jota huollot eivät koskaan tahdo löytää on niinkin simppeli kuin löysällä oleva takaiskarin yläkiinnitys.

      Pieni varoituksen sana rellun merkkihuollosta. Ainakin meilläpäin toiminta oli ennen firman vaihtumista niin luokatonta että sai olla onnellinen mikäli öljynvaihtoon viety ehjä rellu oli enää ajokunnossa kun sen sai takaisin silloisen merkkihuollon pajalta. Nuo saavuttivat lisäksi legendaarisen maineen siinä etteivät todistetusti löytäneet koskaan alkeellisintakaan vikaa ellei omistaja itse osoittanut sitä sormella.

      Vie siis rellusi mieluummin mihin tahansa pikkupajaan jonka sällit viitsivät ajella sillä töyssyisellä tiellä ja selvittää kerrasta mikä siellä kolisee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5378
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1927
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      8
      1253
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe