törkeä pakina

feminismi on upeaa

Taas oli Hollolan Seudussa törkeä pakina. lopetan lehde lukemisen.

7

581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12asdfg12

      Kiinnostaa kuin kasa paskaa luetko vai et.
      Mut se että tajusit että sen voi jättää lukematta jos ei siitä pidä on jo aika uskomaton suoritus noinkin vähä-älyiseltä ihmiseltä.

    • Mustosen

      kirjoitusta Kiesin tiimoilta, niin täytyy sanoa, että olen pitkästä aikaa hänen kanssaan samaa mieltä. Yleensä en ole.Vinkki: naisen ja lemmikkikoiran tai naisen ja ratsuhevosen suhteessa kiteytyy se, mikä on myös miehen osa, jos ei ymmärrä pitää puoliaan.

      • Utriosta ampuu

        niin täydellisesti ohi, että on pakko alkaa uskoa miehen olevan ihan aidosti tyhmä eli niukalla järjellä varustettu. Utrion äärisarkastinen esiintulo oli suunnattu nykyisen vanhushuollon reaalipoliittista ja arvoperustaa vastaan. Se oli tärkeä puheenvuoro kaikkien vanhenevien puolesta, ei meitä vastaan. Halla-aho käyttää valheellisen lähtökohdan argumentointia tarkoituksellisena manipulointimenetelmänä. Mustonen tekee samaa tyhmyyttään ja ihan vain vittuillakseen, sitäkin huonosti. Hänen osaamisensa tällä osa-alueella ei ole edes Hollolan lukevan yleisön arvoista.


    • Miekkiön mies

      Trasselitukka leikkii Naskista, mutta on verbaalisesti ja älyllisesti kaukana siitä.
      Antakaa nyt naiset sille kun se kokoajan vonkaa ihan julkisesti.

    • JSNx

      http://www.jsn.fi/Default.aspx?d=724

      3559/PL/05
      Julkisen sanan neuvoston langettava päätös leimaavaa kirjoittelua koskevassa asiassa.

      Asia ratkaistu: 25.01.2006.
      Päätöksen tekivät Kalevi Kivistö (pj), Harri Aalto, Heikki Airaksinen, Jaana Hallamaa, Jari Lindholm, Tarja Liuha, Jaakko Lähteenmaa, Eija Niinikoski, Ville Pohjonen ja Matti Rönkä.

      leimaava kirjoittelu

      Vastaaja: Hollolan Sanomat


      PÄÄTÖS

      Hollolan Sanomat julkaisi toimittajansa kolumnin ”Avoin kirje kanssavaltuutetuille”, jossa toimittaja ja kunnanvaltuutettu Kari Mustonen kertoo valtuutetun työstä ja ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Käsitellessään yhteiskunnan luokkaistumista kirjoittaja puuttuu kärjekkäästi vähemmistöjen sukupuoliseen suuntautumiseen.

      Kantelu 21.11.2005

      Kantelijan mukaan kolumnisti kirjoittaa ihmisarvoa halventavalla ja stereotypioita vahvistavalla tavalla seksuaalisista vähemmistöistä. Hänen näkemyksensä ovat avoimen vihamielisiä ja syrjiviä eikä niillä ole tekemistä kolumnin kunnallispolitiikkaa koskevan teeman kanssa. Kirjoittaja tuntuu lähinnä purkavan omaa turhautumistaan yhteiskunnalliseen kehitykseen, joka on parantanut homojen ja lesbojen oikeuksia. Kantelija nostaa erityisesti esiin kolumnin kohdat, joissa kirjoittaja rinnastaa lesbot eläimiin puhumalla keinosiemennyksestä ja seksuaalirikollisiin kysymällä, milloin pedofiilit saavat adoptoida lapsia.

      Hollolan Sanomien vastaus 9.12.2005

      Päätoimittaja Sisko Kangas kertoo, että palstan henki ja kirjoitustyyli ovat aina (neljä vuotta) olleet erittäin kärkeviä. Ajankohtaisiin asioihin ja yleisiin ilmiöihin on otettu kantaa kärjistäen. Myös sukupuolten välisiä eroja, erilaisia suuntauksia ja ilmiöitä on nostettu keskustelun aiheeksi. Palstalla on puolustettu määrätietoisesti perinteistä perhemallia. Palstan tarkoitus ei ole halveksia vähemmistöjä eikä asettaa ketään ihmisarvon ulkopuolelle, vaan nostaa esiin niitä asioita, jotka askarruttavat ihan tavallisia kansalaisia.

      Omatyylisen pakinapalstan henki on ironinen, kärjistävä, ja siinä on tehokeinoina käytetty myös voimasanoja. Palsta ja sen kirjoittaja ovat vuosien myötä tulleet tutuiksi alueella. Kirjoituksia odotetaan sen vuoksi, että niissä otetaan asioihin kantaa referoiden ja kärjistäen.

      Ratkaisu

      Jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava. Etnistä alkuperää, kansallisuutta, sukupuolta, seksuaalista suuntautumista, vakaumusta tai näihin verrattavaa ominaisuutta ei pidä tuoda esiin asiaankuulumattomasti tai halventavasti (JO26).

      Hollolan Sanomien kolumnisti käsittelee yhteiskunnan luokkaistumista ja nostaa tästä esimerkiksi ”nämä lapsia koristeikseen haluavat lesboparit tai mieshomoparit”. Kolumnistin mukaan heidän esipuhujansa kuuluvat äänekkäiden ja hyvin toimeentulevien kastiin. Lapsen puolesta kolumnisti ei ole kuullut huutoja ja hän kyseleekin: ”Milloin pedofiilit saavat adoptoida lapsia, mitä?”. Tekstin voi lukea niin, että kirjoittaja rinnastaa pedofiilit sukupuolisiin vähemmistöihin.

      Julkisen sanan neuvoston perussopimuksen mukaan neuvoston tehtävänä on vaalia julkisen sanan vastuullista vapautta ja tukea hyvää journalistista tapaa. Sanan- ja ilmaisunvapaus ovat arvoja sinänsä, mutta niihin liittyy myös vastuu. Journalistin ohjeiden mukaan jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava, eikä sukupuolista suuntautumista pidä tuoda esiin halventavasti tai asiaankuulumattomasti. Ohjekohdan tulkinta ei rajoitu pelkästään yksilön ihmisarvoon, vaan se koskee myös erilaisia ihmisryhmiä. Pakinoissa ja kolumneissa voi käyttää tavallista huomattavastikin kärjekkäämpää kieltä, mutta Julkisen sanan neuvoston mielestä Hollolan Sanomien kolumni loukkaa sukupuolisen vähemmistön ihmisarvoa.

      Julkisen sanan neuvosto katsoo, että Hollolan Sanomat on rikkonut hyvää journalistista tapaa ja antaa lehdelle huomautuksen.

      Tämä päätös on avattu 2899 kertaa.
      Päätös luotu 02.02.2006.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Hollolan_Seutu

    • Terveisin Porvarit

      vittu senkus lopetat. mistä vitusta sait sellaisin käsityksen että meitä kiinnostas vitun vertaa, vitun mongoloidi ?

      Terveisin
      Porvarit

    • IltalehtiHaluaaTietää

      Ylen uutiset kertoo niin teennäistä paskaa, että on rikos kertoa asioita noin puolivillaisesti. Koskakohan Masan pimeä puoli paljastuu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe