15v chinchilla ja allergia

kljö

Meillä on kohta 16v chinchilla eikä merkkiäkään vanhuudesta. Perheessämme on puhjennut allergia ja mietin vieläkö chinchillalle etsisin kotia, edessä voisi olla kuitenkin vielä jopa lähes 5-6 elinvuotta ainakin..

Chinchilla nukkuu päivät eikä ole mikäään sylissä olija lähinnä häkissä antaa joskus silittää itseään. Lisäksi vieraita hajuja eli vieraita ihmisiä voi näykätä puremalla...ottaisikohan kukaan tätä enää. Vapaana kun juoksee, menee omia aikojaan häkkiin jolloin vain häkin ovi pannaan kiinni, pyydystämällä sitä ei kiinni saa eikä häkkiin.

1

380

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eläinrakkaat

   Varmaankin kannattaisi luopua sinsusta, jos perheessä ilmenee allergiaa. Tosin kannattaa valita sellainen koti,jossa tunnetaan sinsut jo ennestään ja jossa ollaan valmiita huolehtimaan siitä rakkaudella. Ihmiset,jotka tuntevat lajin jo entuudestaan, osaavat varmasti suhtautua oikein iäkkääseenkin sinsuun..Lopettaa ei kannata,jos kaveri on elinvoimainen..millä suunnalla muuten asustatte? Meillä nimittäin olisi vielä tilaa yhdelle sinsulle ja kokemusta ja rakkautta löytyy rutkasti =).. Halutessasi voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse (heidi.rautiainen@suomi24.fi)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4638
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1705
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1067
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   928
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   906
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   817
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   759
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   750
  9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   749
  Aihe