siis mitä tarkalleen tarkotetaan tuolla tarttisin vähän apua kun yks pikku problem kyseessä ja mitä tarkottaa asetuksien palauttaminen englanniksi?????????????
asetusten palautus
dogman
10415
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 10
Vanhimmat
tai restore default settings.
Kerro pulma, niin ehkä valkenee.
ja ohjeissa käsketään BIOS:ohjelmassa siis ku oon formatoimassa tätä konetta nii siellä Boot Device Priaty vai mikä nyt olikaa kai sä tiiät? ni kummiskin siinä on sitte
CDROM
HARD DISK
CDROM
LAN
Nii siinä on noi ja laitoin ton CDROM ylimmäikseksi ja sitte ohjeis käsketään vielä palauttaa asetukset mut mitä järkee eka laittaa Ylimmäikseks CDROM ja sitte palauttaa ne entisellee :D :D!!!!!
"Boot Device Priority" meinaa just sitä että kone boottaa rompulta.
Tarkoititko biosista poistuessa tulevia valintoja:
Lopeta tallentamatta muutoksia, lopeta ja tallenna muutokset jne.
Toi pitää olla siten että cd-romilta saat asennuksen käyntiin formatoinnin jälkeen.
Heitätkö linkin niihin ohjeisiin jos mahdollista.
"Boot Device Priority" kohdassa pitää jäädä CD-Rom ylimmäiseksi(ensimmäiseksi) valinnaksi.
sen biosin kautta mun pitää just päästä formatoimisen alulle ei oo mitään linkkiä missä ois niitä ohjeita mutta mulla oli se cdrom ylimmäisenä ja sit viel toine cdrom vähän alempana kuuluukse menee nii
kunhan se ylimmäinen on CD-ROM.
Ne loput on sellasia koneita varten, joissa on pilvin pimein kovalevyja yms.
siis laitan näin:
CDROM
HARD DISK
CDROM
LAN
ja saman tien palautan niin, että tulee näin
FLOPPY
HARD DISK
CDROM
LAN ?????????????
niinkö????
ja sit painan F10 niin, että se tallentaa ne ja sit formatointi voi ALKAA!!!!!!!
formatoin muuten Xp cd:eitten avulla ja enne F10 ohjeissa käsketään panna Xp cd
Valitse tallenna muutokset , olikohan save and exit - kenties niin lukee F12-napin valinnassa.
Siis sun pitää tallettaa tekemäsi muutos, jotta CD-Roomia luetaan ekana.
Setup -ikkunaa näkemättä tämä on hieman hankalaa, mutta esc-näppäimellähän siellä normaalisti palataan valinnoista lopetukseen ja muutosten tallennukseen.
kiitti ku autoit mua! oon tosi ilonen :) sä oot nero tietotekniikassa no kiitti kumminkin moi
Onnea vaan formatointiin ja uudelleenasennukseen. Muista laitella turvapäivitykset, virustorjunta ja palomuuri kuntoon ennenkuin kytket nettiin.