Tuoreita kuvia Pietarista

Pietari Suuri

Tulipa taas suoritettua jotain rymyämisen tapaista tuolla itänaapurissa. Ensimmäisenä iltana vieraanvaraisuus osoittautui siten, että levontarpeestani päätettiin huolehtia. Nukuin puolitoista vuorokautta. Ei mennyt kuin kännykkä ja parikymppiä rahaa ja kännykkäkin oli uusinnan tarpeessa. Hyvähän se sitäpaitsi välillä matkamiehen on levätä. Paikka oli joku disko siinä Verikirkon vieressä. Kovin oli täynnä ja tainnut sitä lasiakaan niin tarkasti tulla vahdattua... Ei tästä nyt kuitenkaan kannata säikähtää jos on vaikkapa suunnittelemassa ensimmäistä reissua Venäjälle ja hakemassa palstalta vinkkejä! Oikeasti äärimmäisen vieraanvarainen maa. Lukuunottamatta tietysti paikallisia miliisejä:)

Viimesen kerran alko vituttaa kun taas olivat tulossa ryöstämään Prospektilla. Otin rahat ensin taskustani käteen kun alkoivat tehdä "ruumiintarkastustaan". Otti ne siitä kädestä sitten lähempään syynäykseen. Sanoin et nyt vittu äijä annat ne takasin. Se sano että lähetkö mielummin sitten asemalle. Vastasin, että kyllä, johon tämän herrasmiehen pasmat katosivat. Antoi rahoista takaisin osan:) Sanoin, et nyt vittu takasin loputkin. Anto taas vähän lisää. Ihme tinkaamista:)

Mapko135 on tällä palstalla suositellut härmän pojalle käyntiä millä tahansa metron pääteasemalla. Menin mille tahansa pääteasemalle nimeltä Parnas. Saihan se Härmän pojan ihmettelemään. Siellä oli bussipysäkki, jolta todennäköisesti pääsi paikalliseen Korsoon, lauma kulkukoiria, autokauppa sekä kioskirykelmä. Oli iltapäivä ja olin siis aamupalan tarpeessa. Kioskilla luki xot-dog, gamburger ja kura eli kana. Otin kanan, jonka hinnasta päättelin olevan jonkinlainen annos. Väärin. Sain kokonaisen grillatun broilerin foliopussissa. Kyytipojaksi olisin halunnut Fantan, mutta ei. Tolko pivo, pelkästään bisseä oli tarjolla. Hain viereisestä kioskista sitten kuitenkin sen limpparin ja sitten vain aamupalalle. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. 150 ruplaa maksoi muuten. Poikamiehille vinkkinä, että naisten suhtautuminen muuttuu kummasti kun lähtee keskustasta pois. Kauniin myyjättären käyttäytyminen oli suorastaan hämmentävää.

Jos on tällainen budjettimatkaaja niin suosittelen Pietarissa Hostel Rossiaa Nevsky Prospektilla aivan Moskovan aseman välittömässä läheisyydessä. 500 ruplaa yö. Sijainti ei voisi olla loistavampi ja paikkakin on ihan asiallisen siisti, henkilökunta mukavaa.

Mutta mutta, kuvia tulin tänne mainostamaan: http://kuvablogi.com/blog/23077/7/

4

863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kosser2

      Privjet

      Onko Hostel Rossialle internet-osoitetta. Tarjoaa Hotel Rossia tulosta. Ainakin monis muis mais Hostel ja Hotel o eri asia.

      Paka

      Kusti

      • Peter Den Store

        Ei se näköjään olekkaan pelkkä Hostel Rossia vaan seuraavanlainen: http://www.admiralbenbou.ru/
        Hinnasto netissä näyttää olevan eri kuin mitä oli käytännössä. Toisena yönä kun oli eri respa pyysi 600 ruplaa, mutta kun sanoin, että viime yönä maksoin viisi niin hinta sai sitten pysyä koko ajan siinä viidessä. Netissä näyttää hinta kuudenhengen huoneessa asettuvan 660ruplaan. Ei kait se niin tarkkaa oo mitä pyytää... normal.


      • Kosser Vaan
        Peter Den Store kirjoitti:

        Ei se näköjään olekkaan pelkkä Hostel Rossia vaan seuraavanlainen: http://www.admiralbenbou.ru/
        Hinnasto netissä näyttää olevan eri kuin mitä oli käytännössä. Toisena yönä kun oli eri respa pyysi 600 ruplaa, mutta kun sanoin, että viime yönä maksoin viisi niin hinta sai sitten pysyä koko ajan siinä viidessä. Netissä näyttää hinta kuudenhengen huoneessa asettuvan 660ruplaan. Ei kait se niin tarkkaa oo mitä pyytää... normal.

        Hotelli Admira...... vaatii mun mielest, jonkin sortin suomalaishulluutta, siviilirohkeutta...., et uskaltaa mennä sinne majoituxeen. Hinta o vallan mainio, mut ryhmämajoitus hengästyttää. Yx yö kyl menee tuntemattomas porukassakin pikkukaljoissaan. Tiedoista päätellen hotellissa ei oo ravintolaa. Kuvissa ei ollut muuta mainiota kuin kuva suihkusta.

        Hotelli o kuitenkin tallennettu talteen, et se tulee säilymään yhtenä mahdollisiuutena.

        Poka

        Kusti


    • joopajoo.

      Tosi hienoja kuvia olet ottanut. Käykää ehdottomasti katsomassa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3856
    2. 209
      3068
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe