Tuoreita kuvia Pietarista

Pietari Suuri

Tulipa taas suoritettua jotain rymyämisen tapaista tuolla itänaapurissa. Ensimmäisenä iltana vieraanvaraisuus osoittautui siten, että levontarpeestani päätettiin huolehtia. Nukuin puolitoista vuorokautta. Ei mennyt kuin kännykkä ja parikymppiä rahaa ja kännykkäkin oli uusinnan tarpeessa. Hyvähän se sitäpaitsi välillä matkamiehen on levätä. Paikka oli joku disko siinä Verikirkon vieressä. Kovin oli täynnä ja tainnut sitä lasiakaan niin tarkasti tulla vahdattua... Ei tästä nyt kuitenkaan kannata säikähtää jos on vaikkapa suunnittelemassa ensimmäistä reissua Venäjälle ja hakemassa palstalta vinkkejä! Oikeasti äärimmäisen vieraanvarainen maa. Lukuunottamatta tietysti paikallisia miliisejä:)

Viimesen kerran alko vituttaa kun taas olivat tulossa ryöstämään Prospektilla. Otin rahat ensin taskustani käteen kun alkoivat tehdä "ruumiintarkastustaan". Otti ne siitä kädestä sitten lähempään syynäykseen. Sanoin et nyt vittu äijä annat ne takasin. Se sano että lähetkö mielummin sitten asemalle. Vastasin, että kyllä, johon tämän herrasmiehen pasmat katosivat. Antoi rahoista takaisin osan:) Sanoin, et nyt vittu takasin loputkin. Anto taas vähän lisää. Ihme tinkaamista:)

Mapko135 on tällä palstalla suositellut härmän pojalle käyntiä millä tahansa metron pääteasemalla. Menin mille tahansa pääteasemalle nimeltä Parnas. Saihan se Härmän pojan ihmettelemään. Siellä oli bussipysäkki, jolta todennäköisesti pääsi paikalliseen Korsoon, lauma kulkukoiria, autokauppa sekä kioskirykelmä. Oli iltapäivä ja olin siis aamupalan tarpeessa. Kioskilla luki xot-dog, gamburger ja kura eli kana. Otin kanan, jonka hinnasta päättelin olevan jonkinlainen annos. Väärin. Sain kokonaisen grillatun broilerin foliopussissa. Kyytipojaksi olisin halunnut Fantan, mutta ei. Tolko pivo, pelkästään bisseä oli tarjolla. Hain viereisestä kioskista sitten kuitenkin sen limpparin ja sitten vain aamupalalle. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. 150 ruplaa maksoi muuten. Poikamiehille vinkkinä, että naisten suhtautuminen muuttuu kummasti kun lähtee keskustasta pois. Kauniin myyjättären käyttäytyminen oli suorastaan hämmentävää.

Jos on tällainen budjettimatkaaja niin suosittelen Pietarissa Hostel Rossiaa Nevsky Prospektilla aivan Moskovan aseman välittömässä läheisyydessä. 500 ruplaa yö. Sijainti ei voisi olla loistavampi ja paikkakin on ihan asiallisen siisti, henkilökunta mukavaa.

Mutta mutta, kuvia tulin tänne mainostamaan: http://kuvablogi.com/blog/23077/7/

4

870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kosser2

      Privjet

      Onko Hostel Rossialle internet-osoitetta. Tarjoaa Hotel Rossia tulosta. Ainakin monis muis mais Hostel ja Hotel o eri asia.

      Paka

      Kusti

      • Peter Den Store

        Ei se näköjään olekkaan pelkkä Hostel Rossia vaan seuraavanlainen: http://www.admiralbenbou.ru/
        Hinnasto netissä näyttää olevan eri kuin mitä oli käytännössä. Toisena yönä kun oli eri respa pyysi 600 ruplaa, mutta kun sanoin, että viime yönä maksoin viisi niin hinta sai sitten pysyä koko ajan siinä viidessä. Netissä näyttää hinta kuudenhengen huoneessa asettuvan 660ruplaan. Ei kait se niin tarkkaa oo mitä pyytää... normal.


      • Kosser Vaan
        Peter Den Store kirjoitti:

        Ei se näköjään olekkaan pelkkä Hostel Rossia vaan seuraavanlainen: http://www.admiralbenbou.ru/
        Hinnasto netissä näyttää olevan eri kuin mitä oli käytännössä. Toisena yönä kun oli eri respa pyysi 600 ruplaa, mutta kun sanoin, että viime yönä maksoin viisi niin hinta sai sitten pysyä koko ajan siinä viidessä. Netissä näyttää hinta kuudenhengen huoneessa asettuvan 660ruplaan. Ei kait se niin tarkkaa oo mitä pyytää... normal.

        Hotelli Admira...... vaatii mun mielest, jonkin sortin suomalaishulluutta, siviilirohkeutta...., et uskaltaa mennä sinne majoituxeen. Hinta o vallan mainio, mut ryhmämajoitus hengästyttää. Yx yö kyl menee tuntemattomas porukassakin pikkukaljoissaan. Tiedoista päätellen hotellissa ei oo ravintolaa. Kuvissa ei ollut muuta mainiota kuin kuva suihkusta.

        Hotelli o kuitenkin tallennettu talteen, et se tulee säilymään yhtenä mahdollisiuutena.

        Poka

        Kusti


    • joopajoo.

      Tosi hienoja kuvia olet ottanut. Käykää ehdottomasti katsomassa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe