Miten noituus ilmenee arkipäivässä?

hecate72

En tiedä, kuuluisiko tämä tuonne wicca-osastolle, mutta koska kysymykseni koskee nimenomaan noituutta ja noitia, ehkä tämä sittenkin oikeampi osasto (kaikki noidat eivät välttämättä ole wiccoja, olen kuullut...)...

Eli kysymys nykyajan noidille: Miten noituus näkyy arkipäivässänne vai näkyykö mitenkään? Suoritatteko päivittäin joitain rituaaleja vai ainoastaan sapatteina (tai jos silloinkaan...)? Näkyykö vakaumuksenne teistä mitenkään ulospäin (esim. koristautumisessa, sisustuksessa tai pukeutumisessa...)?

1

519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harakka-tar, Alexandrialainen wicca

      >Miten noituus näkyy arkipäivässänne vai näkyykö mitenkään? Suoritatteko päivittäin joitain rituaaleja vai ainoastaan sapatteina (tai jos silloinkaan...)?

      Parhaiten noituus näkyy maagisessa ajattelussa. Symboleissa ja viesteissä, joita ympäristöstä havaitsee. Esimerkki: Sanoin töissä eilen "Huomenna meitä onkin näköjään töissä vuorossa kaikki paitsi ne, jotka on sairaslomalla." Tiesin tuolloin, että vain yksi ihminen on sairaslomalla. Kuitenkin sanoin asiaa ajattelematta monikon "ne". Tänään yksi työntekijä kähti kesken aamupäivän pois migreenin takia. Alitajunta aavistaa asioita, vaikka tietoinen mieli ei sitä ymmärrä. Eläimet ja puut, kaikki muutkin kasvit ja esimerkiksi kivet, voivat antaa viestejä. Kuten alitajunta. Jos huomaan olevani tänään tavallista kömpelömpi ja satutan itseäni se voi olla alitajunnan viesti "rauhoitu, jarruta, hidasta tahtia" tai "älä puhu niin paljon".

      Minulla ei ole minkäänlaisia jokapäiväisiä rituaaleja lukuunottamatta aamuin/illoin hampaidenpesua. :D Käytän magiaa, kun sitä tarvitsen.

      Sabatteja ja Esbatteja vietän pääasiassa covenin kanssa. Käytännössä tämä minulle mahdollistuu kerran kuukaudessa, koska matkaa kotoani tapaamispaikkaan on n. 150km. Siellä myös jaamme tietoa, opiskelemme, opetamme ja harjoitamme magiaa.

      >Näkyykö vakaumuksenne teistä mitenkään ulospäin (esim. koristautumisessa, sisustuksessa tai pukeutumisessa...)?

      Sisustuksessa jonkin verran. Riippuu kovin siitä, kuka on katsomassa. Tavallinen pulliainen ei ehkä käsitä, että olen koittanut ottaa mm. elementit huomioon sisustuksessa. Makuuhuoneesta löytyy wiccaa sivuava kirjahylly ja yksinkertainen vakkarialttari.

      Ulospäin näytän varmaan tavalliselta perheenäidiltä vaalean polkkatukkani kanssa. Kaulassa minulla on kuitenkin useinmiten hopeinen penta tai pentagrammi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe