Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Joukkuepelaaja..?

isä minäkin

Sattuipa tapaus,jossa 14v.poika osallistui joukkueensa kanssa kaksipäiväiseen turnaukseen.Jo ensimmäisen päivän toisessa pelissä poika teki virheen,jonka seurauksena häntä hieman nuhdeltiin ja neuvottiin tulevia,vastaavanlaisia tilanteita silmällä pitäen.Tästähän nuori riemastui,rupesi inttämään olleensa oikeassa paikassa,ja voimasanojakin käytettiin..Mielestäni luonnollisesti poika sai rangaistuksen,eikä pelannut enää loppupäivän peleissä..
Isä,joka ei ollut seuraamassa turnausta,kuuli pojan istuneen vilteissä ja nosti päiviä kestäneen kalapaliikin.Ei ollut mieltä,ei määrää mihin soiteltiin ja mitä herjattiin.Uhattiin jopa viedä juttua kunnianloukkauksena pidemmälle.
Rangaistuksen langettaja ei kuulemma ole pätevä.Kuinka moni nuoria valmentava on pätevä,ja mitä pätevyys sitten mahtaneekaan tarkoittaa.Luulenpa,että jos tämä ei pätevä valmentaja olisi tarpeeksi pätevä,olisi hän kehoittanut poikaa pakkaamaan kassinsa,ja poistumaan turnauksesta...
Tämä hieno vapaaehtoinen nuorisotyö,jota nuoria valmentavat tekevät ansaitsee kiitosta ja ennenkaikkea kunnioitusta harrastajilta ja heidän vanhemmiltaan.Itse ainakin tiedän nuoren olevan hyvässä tallessa ja oppivan ottamaan muita huomioon,ja varsin mielelläni annan niin valmentajille,kuin joukkueellekkin työ-ja toimintarauhan,kuitenkin toki käyden kannustamassa ja toimintaan muuten osallistumassa.
Kaikista ei ole joukkuepelaajiksi,ja silloin olisikin hyvä,jos myös tällainen vaihtoehto uskallettaisiin sanoa ääneen.Maailmassa on kosolti harrastuksia,ja suotavaa toki olisi,että nuorilla olisi muutakin kuin tv ja tietokone harrastuksenaan,lainkaan näitäkään kokonaan pois sulkematta.Vanhempien terve tukeminen auttaa lasta löytämään hänenlaisensa harrastuksen ja jatkamaan sitä.

1

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 24680

      Tässä ajassa lienee ongelmana se, että ihmisillä tuntuu olevan pelkkiä oikeuksia eikä lainkaan velvollisuuksia; ko. tapauksessa pojalla oikeus pelata, muttei velvollisuutta noudattaa sääntöjä, isällä oikeus vaatia ettei hänen nuppuaan loukata tai kohdella "väärin", muttei velvollisuutta ottaa asioista selvää saati vastuuta lapsensa käyttäytymisestä ja kasvatuksesta.
      Onneksi vapaaehtoisia kuitenkin edelleen urheiluseuroihin ja muihin ohjaustehtäviin löytyy. Ja onneksi siitä työstä saa edelleen myös mukavaa ja plkitsevaa palautetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe