Miestä naiselleni

malerine

Mies astuu sisään. Suunnaton kiihko loistaa sinusta ja kuivattaa sanat kurkkuusi. Silmäsi vaeltavat tumman, lihaksikkaan Miehen vartalolla. Mies on tullut sinua varten. Mies on tullut, koska sinä haluat oikeaa Miestä. Mies on tullut antamaan sinulle haluamaasi; lihaksia, testosteronia, itsensä.

Mies on tullut myös näyttämään, millaista on oikea seksi, antamaan minulle opetuksen, nöyryytyksen. Minut on alistettu assistentiksi, apupojaksi.

Jo tunteja ennen Miehen saapumista olen ollut apunasi, tukenasi. Olet peseytynyt, meikannut ja pukeutunut. Olen auttanut sinua. Olin kanssasi suihkussa. Saippuoin selkääsi, pakaroitasi, rintojasi. Olin laueta hieroessani naisentuoksuista saippuaa rintoihisi ja valellesani vettä kiinteälle pepullesi, mutta kielsit minua jyrkästi;
-Laukeat vasta kun annan luvan, et edes koske itseesi.

Kun meikkasit, ajoit itseäsi hurmokseen puhumalla kokoajan Miehestä; kuinka Mies vihdoinkin tulee ja ottaa sinut, koskee sinua vahvoilla käsillään, tekee sinulle asioita joista olet kanssani voinut vain unelmoida, antaa sinulle oikein kunnolla, paljon ja kauan.
- Haluan antaa itseni Miehelle täydellisenä, totesit.

Täydellisyyteesi kuuluu myös täydellinen pukeutuminen. Apupojan tuli olla makutuomarina. En ole koskaan nähnyt sinua haluttavampana; esiinnyit minulle kymmenissä eri alusasuissa, joista yllesi lopulta jäivät ainoastaan Calvin Kleinin pikkuriikkiset narustringit. Lisäksi puit yllesi niukan valkoisen topin ja ihoasi nuolevat ONLYn farkut.

Nyt Mies katsoo minua alentavasti, halveksuen ja näyttää minulle paikkani. Hän komentaa minut keittiön pöydän ääreen seisomaan. Mies ei ole vielä edes lähelläsi, mutta näet enää vain hänet. Istut baarijakkaralla. Mies tulee taaksesi ja painautuu sinua vasten. Huo'ahdat, kun Mies tarttuu vyötäröösi ja taivuttaa ylävartaloasi niin että kireä farkkupeppusi törmää hänen etukseensa. Mies liu'uttaa käsiään vyötäröltäsi lantiollesi ja reisillesi. Vahvat kädet liikkuvat reisiesi ympäri ja palaavat vyötäröllesi. Samalla Mies hieroo etumustaan vasten peppuasi. Käännät kasvosi kohti Miestä ja huulenne kietoutuvat toisiinsa.
- Haluan paljaan ihosi, kalusi, kuiskaat Miehelle.
Mies riisuu paitansa. Hän on täyttä lihasta, ruskettunut ja hänen massiivisia hauiksiaan kiertävät tatuoinnit. Mies pudottaa farkkunsa ja hänen puolikova kalunsa ponnahtaa esiin. Se on jo nyt julman kokoinen; paksu ja mielestäni ainakin puolitoista kertaa seisovaa omaani pidempi ja siinä on paksuja, pulleita suonia, jotka omassani vain kuultavat jossain ihon alla.
Mies seisoo edelleen takanasi. Hän tarttuu taas sinuun. Hänen ei tarvitse enää taivuttaa sinua vaan painat farkkupeppusi hanakasti vasten hänen miehuuttaan.

Seison kahden metrin päässä ja katselen. Ylös saakka napitetun kauluspaidan alla hikinoro virtaa pitkin selkääni. Kaluni seisoo kipeän kireänä vasten hieman liian pieniä alushousujani. Ruskeat vakosamettihousut tuntuvat myös kuumilta. En liiku. Katselen. Niin kuin Mies käski.

Mies nauttii takapuolestasi ja hieroo ylävartaloasi varmoin ottein. Hänen täyteen mittaan paisuva peniksensä soutaa hitaasti vasten sinua. Samalla hänen rouheat kämmenensä leipovat kiinteitä farkkujen peittämiä pakaroitasi. Mies komentaa sinua kääntymään ja ottamaan hänen peniksensä. Käännyt ja ilma virtaa jännityksen huokauksena keuhkoistasi ulos.

Katson vierestä kun tuijotat Miehen elintä, annat katseesi vaeltaa hänen koko kehollaan. En ole koskaan nähnyt sinua noin kiihottuneena. Penis seisoo jykevästi vasten Miehen alavatsaa. Otat paksusta kalun varresta kiinni molemmin käsin ja katsot minuun.
- Mies on niin komea... Ja se on juuri niin ihanan suuri kuin toivoin... , kuiskaat minua kohti.
Kätesi puristuvat hellästi paksun siittimen ympärille ja alat hitaasti liikuttamaan esinahkaa ylös ja alas. Työnnät ylös ja vedät alas, jolloin säännöllisen muotoinen, miltei persikan kokoinen terska tulee kokonaan esiin. Ihailet aina tovin terskaa ennen kuin taas peität sen nahkaiseen huppuunsa. Mies nauttii, kun palvot hänen fallostaan. Mies katsoo minuun.
- Pian nain naistasi... , hän sanoo ja hymyilee itserakkaasti.

Kasvosi ovat lähes kiinni Miehen kalussa. Suusi on kutsuvasti avoin. Näyttää kuin haluaisit juuri haukata suuren elimen suihisi. Lopetat käsiesi liikkeen ja katsahdat Mieheen:
- Minun on kuuma. Vähennän vaatteita... Jos sopii...
Mies hymyilee myöntävästi. Nouset ja huomaat ohimoilta noruvat hikikarpaloni.
- Voi sinua... sinullakin on kuuma... avataan ylänappi... noin ja noin ja pömppömassukin on hiessä..., sanailet ja avaat paitani jokaisen napin.
Kätesi osuvat etumukseeni:
- Senkin... Täällähän on pikkuveitikkakin hereillä... kivikovana...
Hierot penistäni vakosamettihousujen päältä. Röpöläinen, paksu sametti tuo hierontaan miellyttävää kitkaa.
- Sinua kiihottaa, kun näet minut ja Miehen... tuhmuri... , kuiskailet korvaani.
Äkkiä avaat housuni ja pudotat ne nilkkoihini. Tempaiset kireät alushousut jalastani. Penikseni ponnahtaa pystyyn. Mies naurahtaa. Torut Miestä:
- Ei saa nauraa... Se on meidän oma pippeli, pili, nappula.
Otat penikseni pinsettiotteeseen peukalon ja etusormen väliin ja liikutat ylisuurta esinahkaani niin, että saksanpähkinän muotoinen ja kokoinen terskani vilahtelee piiloon ja näkyviin.
Miestä hykerryttää. Hän toteaa penikseni olevan ihan hyvän kokoinen, melkein kahden tulitikkurasian mittainen.

Pinnistelen pitääkseni lastini sisälläni. Runkkaat minua ja kerrot pian maistavasi Miehen massiivista kalua.
- Nyt lopetetaan ettei sinulta vain tule, kuiskaat.
Nouset ja riisut toppisi. Mies ahmii silmillään täydellisiä, napakoita rintojasi. Avaat farkkujesi napit ja tarjoat paljastuvan peppusi kohti Miestä.

Mies haluaa ottaa sinut vuoteessa. Hän määrää minut edeltäkäsin avamaan sängyn, poistamaan peitteet, noutamaan pari tyynyä lisää vuoteeseen ja ilmoittamaan kun kaikki on valmista. Kipitän tehtäviini pelkkä avonainen kauluspaita ylläni.

Erektioni on poissa ja penikseni on aivan rusinana. Tulen ilmoittamaan teille, että sänky on valmis. Olette siirtyneet keittiöstä olohuoneeseen ja sohvalle. Mies makaa selin, sinä olet hänen päällään. Lähes istut Miehen kasvoilla. Mies hyväilee kapeaa vyötäröäsi, upean kiinteitä pakaroitasi. Hän siirtää syrjään ihonväristen narustringien nyörin ja haarapalan ja upottaa kielensä sinuun. Hyriset kiimasta. Runkkaat kaksin käsin miehen suurta elintä. Taivutat itseäsi eteen. Peppusi pyöristyy äärimmäisen kiihottavaan asentoon. Mies nuolee sinua hurjasti. En voi mitään; kaluni kovettuu. On jotenkin ekstriimin kiihottavaa nähdä sinut Miehen kanssa. Haluaisin, että koskettaisit minuun. Nyt kuitenkin kosketat Miestä. Taivut yhä eteen. Irrotat otteesi Miehen peniksestä ja pudottaudut käsiesi varaan. Poimit mehevän terskan huulillesi ja annat elimen liukua lämpimänliukkaaseen suuhusi. Kun terska on suussasi, nostat päätäsi kunnes terskan pää on taas huulillasi. Liikkeesi toistuu. Hymiset ja huohotat. Mies nauttii. Sinä nautit.

Katselen tovin teitä. Rykäisen. Mies irrottautuu ja katsoo minuun, ensin kysyvästi, sitten huvittuneesti. Huomaan vasta silloin runkkaavani.
- Sänky olisi nyt sitten..., sanani takertuvat jonnekin, kun kuulen kuinka moiskauttelet isoa penistä ulos ja takaisin suuhusi.
- Pane mua...nyt...pane mua , mouruat Miehelle ja nouset hänen päältään.

Makuuhuoneessa asetut vuoteelle nelinkontin, niin että polvesi ovat vuoteen reunalla. Seison takaviistossa ja katson edelleen ylläsi olevia läpikosteita tringejä. En ole koskaan nähnyt sinua näin kosteana. Havahdun ääneesi:
- Auttaisitko kulta stringit yltäni... autathan...aa..sitten Mies voi työntyä minuun.
Siirryn taaksesi. Selkäsi on notkolla, ihanat pakarasi pystyssä. Sujautan stringit polviisi ja sitten pois yltäsi. Haluaisin upottaa kasvoni kiimasta kosteaan peppuusi, nuolla sinua ja työntyä sinuun. Mies on kuitenkin toista mieltä; hän tarttuu ranteeseeni juuri kun olen koskettamassa pakaraasi. Puristus on rautainen ja vääntövoima niin raju, että luulen ranteeni ja käsivarteni murtuvan. Huudan ja putoan polvilleni aivan viereenne.

Mies siirtyy taaksesi, ottaa pakarastasi otteen ja asettelee toisella kädellään suurta elintään vakosi huulille.
- Pane mua... , vaadit edelleen.
Mies on nyt valmis. Hän työntää lantiotaan hitaasti kohden takamustasi ja suuri, paksu penis taipuu varrestaan hieman ylös ennen kuin tiukka vakosi antaa sen tunkeutua sisäänsä. Työntö on hidas. Varmaankin, jotta sinua ei sattuisi. Vaikka olet aivan liukas.
- Uuuuu... aaaaaa... , purkautuu suustasi.
Mies vetää kaluaan jo takaisinpäin ja työntyy taas syvemmälle sisääsi. Kun kyrpä on sisälläsi siitä näkyy vielä lähes puolet. Et pyydä "syvemmälle, syvemmälle", niinkuin kanssani, vaikka kaluni on aivan juurtaan myöden sisälläsi. Pyyntöjen sijaan nytkähtelet rajusti. Saat orgasmin ja putoat polviltasi vatsallesi. Mies seuraa mukana ja hetken päästä hän vetäytyy sisältäsi.

- Laita tyynyjä hänen alleen, Mies käskee minua ja osoittaa lantiosi alle.
Laitan muutaman suuren tyynyn lantiosi alle, jolloin peppusi nousee kohti kattoa. Levität reitesi; näky on tyrmäävän porno. Mies tulee jalkojesi väliin ja painaa edelleen jykevänä seisovan siittimensä liukkaasti sisääsi. R'n'B laulajatar Rihannan rytmien tahdissa Mies pumppaa suurta kaluaan sinuun, kourii kiinteitä pakaroitasi ja kapeaa vyötäröäsi.
- Ihanaa... , sanot ja katsot minuun.

Katson kuinka Mies käsittelee sinua, juuri niinkuin haluat. Vahvat kädet siirtelevät sinua vuoteella asennosta toiseen ja hyväilevät pehmeällä voimalla kaunista vartaloasi. Mies on kestävä ja hallittu. Ihmettelen, kuinka kauan hän voikaan sinua tyydyttää ennen omaa laukeamistaan.

Haluat ratsastaa. Mies käy selin vuoteelle. Käyt hajareisin hänen alavatsansa päälle. Kova, suuri penis seisoo kohti peppuasi. Painat herkullista takapuoltasi vasten jäykkää kalua ja se uppoaa hitaasti sinuun. Mies tempoo vasten ratsastavaa liikettäsi ja massiivinen kalu soutaa vahvana sisälläsi. Voihkit Miehelle tulevasi ja vaadit myös häntä laukeamaan. Orgasmi ravistelee sinua ja Mies pumppaa kuuman siemennesteensä sisääsi…

jatketaanko???

5

10585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lukijamies

      Jatka ihmeessä

      • x

        riittää riittää


      • =0=0=0=0=
        x kirjoitti:

        riittää riittää

        vai että oikein R'n'B-musiikkia.


    • avioM32

      Ihan ok:n kiihottavaa :P

    • Vaimonsa palvelija

      Vaimoni lähti työmatkalle sunnuntai-iltana erääseen pohjoisen keskukseen. Sinne kokoontui myyntihenkilöstöä kaikista yrityksen toimipaikoista ympäri suomea. Jo eka illalla soitti ja sanoi tavanneensa mukavan miehen, joka illalla sitten mutti vaimoni huoneeseen. Hän kertoi yksityiskohtaisestai mitä tekivät ja lupasi kertoa kaiken ja tarkkaan, kun tulee kotiin perjantaiksi.
      Minä runkkailen kotona ja hivelen vaimon yöpaitaa rinnallani, mihinkä sitten lasken spermani. Hän salli sen. "Pitäähän minullakin olla jotain kivaa". kuten hän asian ilmaisi.

      Minua kiihottaa suunnattomasti,kun tiedän vaimoni saavan vierasta miestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe