Uskotteko siihen, että Jamesin auto olisi "kirottu"?

orsche7894f

Kun on kerrottu niitä kaikenmaailman juttuja kuinka ihmiset, jotka ovat ostaneet Jamesin autosta palasia ovat kuolleet onnettomuuksissa jne.

P.S Suositelkaa jotain hyvää Dean-aiheista kirjaa. Englannin kielistä kiitos.

4

657

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moovie

   En tiedä siitä, mutta toki aina asioihin on liitetty yliluonnollisia tarinoita. Varsinkin jo alunperinkin traagisiin sellaisiin.
   Mutta eräs tarina on aika mielenkiintoinen, minkä luin/kuulin jo pikkupoikana.
   En ole varma, onko kuinka todenperäinen, mutta sinänsä aika kiehtova/mielenkiintoinen enteisiin liittyen.
   Eli:
   James Dean oli juuri ostanut tämän surullisen kuuluisan Porschensa, jota hän esitteli hyvälle ystävälleen Alec Guinnessille pian kaupanteon jälkeen.
   Alec meni hieman hiljaiseksi, kunnes hän sai sanottua Jamesille, että hänen täytyisi purkaa kauppa ja palauttaa auto myyjälle. Jos hän ei tekisi sitä, niin viikon päästä tästä tilanteesta samoihin kellon aikoihin hän ajaa kohtalokkaan kolarin tällä Porchellaan.
   James oli vain nauranut, hän ei ottanut Alecin puheita todesta ja Alec pahoitteli itsekin sanomistaan vedoten stressiin ja väsymykseen. Hän myös pyysi Jamesia unohtamaan että hän oli sanonut näin koko autosta.
   Loppuiltana autosta eikä mistään siihen liittyvästä he eivät enää puhuneet, vaan viettivät hauskan illan ystävysten kesken juhlien ja syöden hyvin.
   Tästä illasta kului reilu viikko, kun James Dean sitten ajoi tämän kuolonkolarin ollessaan matkalla ensimmäisiin autokisoihin mekaanikkonsa kanssa, joihin hänen oli tarkoitus osallistua tällä Porchellaan.

   • zappp1

    Ei Guinnessia sitten koskaan tentattu tuon lausuntonsa vuoksi?


  • Sitä en tiedä, tarina ei kerro että kyseltiinkö häneltä myöhemmin tuosta välikohtauksesta/hetkestä.
   Ja sitäkään ei tarina kerro, että oliko joku sivullinen kuullut ko. keskustelun ja puhunut sitä Deanin kuoleman jälkeen eteenpäin vai oliko Guinness itse maininnut tästä jälkeenpäin.
   Yksi vaihtoehto tietysti on se, että James Dean olisi maininnut asiasta tälle mekaanikolleen, joka selvisi hengissä tuosta kolarista ja hän olisi kertonut asiasta jollekin ja tarina olisi sitä kautta lähtenyt kiertämään.
   Mutta aika mielenkiintoinen juttu kieltämättä kylläkin.. Sitä en tosiaan tiedä, onko tarinassa kuinka paljon perää vai onko vain muuten liikkeelle laitettu urbaani legenda muiden joukkoon ihmisten "selvännäkijän kyvyistä".
   Ja jos tuossa on taas edes hieman totta taustalla, niin aika jäätäväkin juttu omalla tavallaan.
   Jos vaikka Guinness ei olisikaan osannut sanoa noin tarkkaan, mitä tulee tapahtumaan, mutta jos hänelle edes tuli tunne, että jotain pahaa tulee tapahtumaan tuon auton kanssa, niin onhan se aika jäätävää..

  • Netistä kyllä löytyy ihan Alec Guinnessin itsensäkin haastatteluja tämän aiheen tiimoilta.
   Hollywoodreporter.com-sivustolta ainakin löytyy yksi. Ja muutenkin aiheesta löytyy juttuja, ovat kyllä englanninkielellä mutta kuitenkin.
   Ja hän on itsekin sanonut vanhemmallakin iällä, että hän varoitti James Deania autosta viikko ennen kolaria.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4505
  Aihe