Marsuni hyppii?

kuikku3

Miksi marsuni hyppii ja ravistelee itseään?Se hyppiminen alkoi heti kun siivosin niiden häkin ja toin sinne omenapuun oksia (HUOM. pesin oksat ennenkuin laitoin ne häkkiin.)

8

673

  Vastaukset

  • Oletpas onnekas, kun näet marsusi olevan onnellinen. Se on popcornailua, vähän niin kuin hevosten ilopukittelu! Onhan marsuja kaksi?

   • joo kyllä meillä on kaksi marsua:D


  • Sitä kutsutaan popcornailuksi. Se on iloinen ja onnellinen kun se juoksee ja hyppelee välillä ihan kohtauksenomaisesti. Meillä monesti olohuoneeseen tullessaan marsut kaikki ravistelevat päätään, piippailevat ja hyppivät tasajalkaa eteenpäin kuin mitkäkin aropuput. Tykkäävät, reppanat.

   • Meillä on vain yksi marsu ja se on kova hyppimään.


  • Sama homma, aina kun siivoan häkin, alkavat iloissaan hyppiä, juoksevat kilpaa ja säikäyttelevät toisiaan. Ihanaa katseltavaa :)

   Yleensä jos tuo uutta ruokaakin (kasviksia tms.) niin sittenkin alkavat innoissaan hyppimään.

   Aikaisemmin niillä oli sellainen häkki, että se ei ollut tarpeeksi iso edes yhdelle marsulle, mutta kun tuli n. 4 kertaa isompi, ne pomppi eniten mitä oon nähny :)

   Syliin ku ottaa niin alkavat kuikuttaa, tyytyväisyyden merkki sekin.

  • www.marsut.net
   www.guineapigcages.com
   www.guinealynx.com

   oikeaa marsutietoa!(:

  • meilläkin marsut hyppelee pitkin häkkiä ensin ajattelin etttä se olisi vakavaa mutta nyt olen onnelinen että se onkin vain niiden tapa näyttä että ne on onnelisia

  • Meilläkin aina marsut hyppii kun ovat vapaana🙂

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3801
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   64
   2139