Asikaisen tappion syy

lksdlksdlkds

Keksin tämän juuri, tai oikeastaan olen tiennyt tästä aina.

Kun urheilija menestyy tarpeeksi urallaan, niin sillä keltaisella nesteella on taipumus alkaa pakkautumaan päähän ja se vaikuttaa kaikkeen kun luullaan että asioita tapahtuu ilman 100% yritystä. Asikaisella on taidot varmaan tallella, mutta psykologisesti hän on rampautunut menestyksensä myötä. Hänen pitäisi palata maanpinnalle, mutta se on vaikeaa kun vika on päässä ja tämän nolon tappion jälkeen hän on yksinkertaisesti niin hukassa että uran jatko on vaikeaa.

Tarkkasilmäiset huomasivat Asikaisen kohtalokkaan ylimielisyyden 0,5 sekuntia ennen tyrmäystä, hän päätti pistää iskusarjan vaikka ei siihen ollut oikeastaan rakoakaan ja macklin käytti asikaisen heikon huitomistuokion hyväkseen ja täräytti leukaan. Ei asikainen saanut sillä hetken räpiköinnillään mitään aikaiseksi, jos lähtee tuollaiseen peliin niin pitäisi niissä lyönneissä olla sen verran voimaa että vastustaja ei uskalla rokottaa, mutta eihän niissä ollut, koska oli ylimielinen ja koko iskusarja oli tehty "showboating" hengessä, yritetään näyttää yleisölle että täältä pesee. Jos asikainen olisi ollut henkisesti tasapainossa niin ei hän olisi tehnyt tuota räpiköivää iskusarjaa.

Showboating Syndroomaksi voisin nimittää tätä ilmiötä. Eli kaikki alkaa mennä pieleen, kun tekemisen syy ei lähde itsestä. Jos on heikkoluontoinen niin media, naiset ja raha laittaa itseluottamuksen ja luulot itsestä epätasapainoon ja silloin ei suoritus ole koskaan 100%:nen.

Tämä on nähty suomalaisessa urheilussa ennenkin, hienoimpana esimerkkinä Teemu Selänne. Teemusta näkee että eihän sitä yritetä tosissaan. Tilanteisiin mennään leppoisasti ja terävyys on poissa. Teemu oli nälkäisenä, menestymiseen pyrkivänä pelaajana vaarallinen, ei niinkään uran lakipisteen jälkeen. Kysymys on asenteesta, luonteesta ja taustoista. Täytyy vain toivoa että kaudella Saku ja Teemu pelaavat täysillä, jos ei oman kunnian, niin ainakin toistensa kunnian puolesta.

Jagr on hyvä esimerkki kunnianhimoisesta pelaajasta joka ei suostu olemaan toiseksi paras, hän pyrkii olemaan jatkuvasti #1 ja ei siten ole pahasti sortunut tähän elvistelyyn ja takki auki pelaamiseen.

1

632

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vellikallo

   Asikainen on arabi. Se on tyhmä. Mitä muuta siltä voisi odottaa. Nuo europrofut pelkkiä vellihousuja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   433
   6254
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4216
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2643
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2532
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2403
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2230
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1700
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1279
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1255
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1162
  Aihe