Risteily

KärpänenKatossa

Auto saapui satama-alueen parkkipaikalle. Mies avasi auton ovet ja kaksi naista nousi ulos. Mies nosti matkatavarat takaluukusta ja ojensi ne autosta nousseelle vaimolleen ja tänä ystävälle. Vaimo antoi poskisuudelman miehelle, joka sanoi: "Moi sitten, muistakaa pitää hauskaa".

"Älä huoli, kyllä me hauskaa tullaan pitämään" vaimo vastasi. Molemmat naiset nauroivat ilkikurisesti. Mies
meni hiukan hämilleen. Kyseessä on varmaan jokin sisäpiirin vitsi, mies mietti. He heiluttivat vielä kättään ja kaksi joukkoa erosi. Mies katsoi vielä vaimonsa perään. Tämä oli upea ilmestys ja varsinkin noissa vaatteissa, mies ajatteli. Mitenhän minä olen noinkin kauniin vaimon itselleni saanut. Samalla hän tunsi pullistuksen housuissaan. Minun pitää opetella kontrolloimaan himojani niinkuin vaimokin sanoo, hän mietti. Hän hengitti syvään henkeään, käynnisti auton uudelleen ja lähti ajamaan takaisin rantakatua pitkin.

Saara mietti kävellessään miestään. Tämä oli monin tavoin ensiluokkainen aviomies: kiltti, kohtelias, teki enemmän kuinosan kotitöistä ja tuli hyvin toimeen taloudellisesti. Ainoastaan seksuaalisesti mies ei oikein ollut sitä mitä Saara halusi. Nuorempana Saara oli ollut hyvin aktiivinen juuri siinä mielessä. Muistot nostivat hymyn Saaran huulille.Hänen puolisonsa oli myöntänyt, ettei ollut ennen häntä juurikaan seksiä harrastanut. Se oli varmaan totta, Saara mietti. Sen verran kömpelöä oli seksi miehen kanssa ollut. Miehelleen Saara oli valehdellut sekstailleensa vain muutaman miehen kanssa ennen avioliittoa. Todellisuudessa Saaran kumppaneiden lukumäärää ei laskettu yhden käden sormilla.

Seksi hänen miehensä kanssa oli harvaa, vaikka mies sitä usein pyysikin. Saara piti saamastaan huomiosta ja toisaalta nautti miehen kasvasta halusta. Joskus Saara kiusasi miestään tahallaan ja antoi tämän olla pitkiä aikoja ilman seksiä. Tietysti hän yllytti miestään pukeutumalla paljastavasti ja käymällä tämän kanssa saunassa. Miehen halun noustessa liian suureksi, Saara haukkui tätä naisia alistavaksi siaksi. Tämä ja muut kommentit riittivät miehen pysymään aisoissa. Edellisellä kerralla Saaran oma halu oli noussut niin suureksi, että tämän oli käytävä vanhan miesystävänsä kanssa "lounaalla". Seksillä Saaran oli helppo ohjata miestään toimimaan niinkuin Saara halusi.

Oikeastaan Saara piti myös miehensä antamasta suuseksistä. Hän oli kouluttanut miehelleen miten hän halusi sen tehtävän ja tämä oli ollut innokas oppilas. Mies ei vain ulkoisesti ollut Saaralle seksuaalisesti riittävän kiinnostava, eivätkä yhdynnät itsessään vain olleet kovin tyydyttäviä. Viime aikoina Saara oli kiusallaan alkanut puhua miehelleen toisesta miehestä. Saaran yllätykseksi mies oli kiihottunut ajatuksesta valtavasti. Mies oli myöntänyt, että hänellä oli ollut fantasioita aiheesta. Hän oli kuitenkin sanonut, ettei haluaisi Saaran mitään sellaista kokeilevan. Vähän hän tunsi vaimoaan, Saara ajatteli nautiskellen. Se johtikin Saaran ajatukset tulevaan risteilyyn. Hän tunsi perhosia vatsassaan.

"Tämä risteily tuli tosi tarpeeseen", Saara sanoi ystävälleen.
"Niin tuli", tämä vastasi, "tässä on muuten tämä minun avainkorttini"
"Sinä otat siis hänen hytinsä?", Saara kysyi hymyillen.
"Kyllä, minä haluan nukkuakin illalla" ystävä kuiskutti Saaran korvaan. Se sai molemmat naiset nauramaan. Hytin valinta sopi hyvin Saaralle. Hänen puolisonsa oli ostanut heille tilavan hyttipaikan, johon tuli myös aamupalatarjoilu. Hän ottaisi sen mielellään. Hänen miehensä ei vain tiennyt, että tällä kertaa aamupalaa ei tultaisi tarjoamaan kahdelle naiselle.

Hänen ystävänsä, Susanna, oli Saaran vanha tuttu jo kaukaa kouluajoilta. Saara piti tästä paljon ja heillä oli runsaasti yhteisiä kokemuksia. Niin runsaasti, että he tiesivät paljon toistensa salaisuuksia ja osasivat siksikin pitää suunsa kiinni niistä.

He tulivat sisääntulokannelle missä he olivat sopineet tapaavansa. Kansi oli täynnä sisääntulevia uusia matkustajia, mutta ystävykset näkivät nopeasti kookkaan mieshahmon. Hän oli pukeutunut tyylikkäästi ja hänen tummat hiuksensa kiinnittivät Saaran huomion niinkuin silloin kun he ensi kertaa tapasivat. Saara oli luullut Tomia espanjalaiseksi, mutta tämä olikin sveitsistä. Ulkoilma oli paahtanut miehen tummemmaksi. Juuri sellaiseksi jota kohtaan Saara tunsi palavaa himoa. Tällä myyntimiehellä oli joskus työmatkoja Ruotsiin ja Suomeen. Satunnaiset illanvietot puolituttujen herkullisten miesten kanssa sopivat Saaralle mainiosti.

Ystävät kohtasivat ja vaihtoivat halauksia. Saara suuteli Tomia kevyesti huulille ja katsoi tätä halukkaasti silmiin. Tomin vastasi katseeseen samalla palolla. He sopivat alustavista hyttivalinnoista. Saara ja hänen ystävänsä siirtyivät odottamaan Saaran hyttiin. sillä aikaa Tom saisi asiansa omassa hytissään järjestykseen.

Tyttöjen tullessa hyttiin Susanna kysyi kiusoitellen "Tarvitsetteko te kaksi muutamaa tuntia enempää "hytin järjestelyihin""."Katsotaan mihin Tomin voimat riittävät.." Saara vastasi samanlainen virne naamallaan.

Tomin saapuessa hyttiin Susanna poistui nopeasti tutustumaan laivaan ja sen mahdollisiin mielenkiinnon kohteisiin.

Saara ei ollut harrastanut seksiä koko viikkoon ja tämä tumma uros hänen hytissään kiihotti häntä suuresti. Hän halunnut enää aikailla. Saara tiesi tarkaan mikä vaikutus hänen takamuksellaan oli miehiin. Tietoisesti hän alkoi tutkia laukkuaan pyllistäen kohti miestä. Huoneen peilistä Saara näki sivusilmällään kuinka miehen katse keskittyi hänen peppuunsa. Saara siirsi jalkansa tiukasti yhteen ja painoi selkänsä kaarelle korostaen naisellisia muotojaan entisestään. Enempää ei tarvittu. Parilla askeleella mies oli Saaran takana ja alkoi molemmin käsin hyväillä Saaran takamusta. "Hmmm, do you feel hungry already", Saara kysyi mieheltä ja käänsi päänsä taaksepäin tuhma ilme kasvoillaan. Tom vastasi nostamalla lyhyttä kesämekkoa hitaasti ylöspäin. Saara nojautui tukevamman hytin pöytään pitäen takamuksensa miehen käsiteltävänä. Saara seurasi miehen haltioitunutta ilmettä, kun peppu paljastui vain hyvin pienet pikkuhousut suojanaan. Saara oli saanut nämä seksikkäät alusvaatteensa lahjaksi mieheltään. Onneksi niille tuli nyt oikeaa käyttöä, Saara mietti tyytyväisenä.

Mies jatkoi pepun hierontaa vahvoilla käsillään ja siirsi sormensa Saaran alushousujen alle. Hän alkoi liu'uttaa pikkuhousuja alaspäin paljastaen jo Saaran jo kostuneen vaon. Nyt Saara levitti jalkojaan leveämmälle ja antoi miehen vapaasti siirtää sormensa sisään suoraan kosteutta tihkuvaan pilluun. "Aah ummmhh.." Saara voihki ääneen miehen sormien pumpatessa halukasta häpyä. Saara nautti sormien
liikkeestä, mutta hän halusi pilluunsa jotain suurempaakin.

Hetken päästä Saara antoi selkänsä nousta pystyyn. Mies irroitti otteensa Saarasta ja astui askeleen taaksepäin. Saara kääntyi ympäri ja laski puolitiessä olevat pikkuhousunsa pois jalastaan. Hän nosti kevyen kesähameensa helmat päänsä ylitse ja yhdellä lantion heilautuksella hame oli poissa Saaran päältä. Sitten hän irroitti rintaliivinsä ja heitti nekin hytin lattialle. Nyt alaston naisen vartalo keskitti Tomin
huomion. Tom antoi katseensa kulkea pitkin Saaran jalkoja, Siistiksi leikatulta häpykarvoitukselta rintojen kautta Saaran himokkaisiin kasvoihin. Saara piti käsiään lanteillaan ja katsoi Tomia vaativasti. Hän otti askeleen ja painautui kiinni Tomin vartaloa vasten ja alkoi kuoria myös miestä vaatteista. Housuissa Saara näki houkuttelevan pullistuman.

Mies repi vaatteet päältään ja kaatoi Saaran sängylle. Mies ei yrittänytkään käyttää kondomia, koska Saara oli jo aikaisemmella kerralla kertonut miehelle, ettei hän sitä halunnut. Vaikka Saara tiesi, että hänen käyttämänsä ehkäisy ei ollut täysin varmaa, tunne vieraiden miesten spermasta hänen pillussaan oli
liian eroottista. Hän halusi tuntea sen joka kerta. Sitä paitsi Saara antoi myös oman miehensä tulla hänen paljaaseen vittuunsa riittävän usein. Silloin mahdollisen vahingon sattuessa tällä ei olisi mitään syytä epäillä vaimoaan.

Tomin miehekäs ruskettunut vartalo ja tämän seisova kyrpä, saivat Saaran hengityksen kiihtymään. Mies laskeutui Saaran päälle hytin sängylle ja valmistautui työntymään suoraan Saaran kiihkeänä odottavaan pilluun.

Juuri silloin Saaran puhelin alkoi soida. Saara voihkaisi harmistuneena. Hän työnsi miehen edemmäs vierelleen ja kurkotti kännykän käteensä. Saara katsoi puhelimen näyttöä ja hetken mietittyään hänelle tuli ilkeä hymy. Hän sanoi Tomille:
“Sorry, I have to take this, be still and quiet for just a second”

Varmistaakseen ymmärryksen hän tarttui kädellään miehen sauvaan ja otti siitä tukevan otteen.
Saara ei päästänyt miestä enää liikkumaan lähemmäksi. Tom pysäytti liikkeensä ja huokaisi syvään.
Saaran käsi ulottui sauvan ympärille vain hädin tuskin. Vähän toisen kokoinen kuin hänen miehensä vastaava, Saara ajatteli tyytyväisenä. Leveä elin kädessään nainen ajatteli tulevaa nautintoa. Hän tunsi vakonsa kostuvan entisestään.

Tomille hän hymyili ja liikutti kielen päätään hitaasti punaista ylähuultaan pitkin. Tämä sai miehen kalun
jäykistymään vieläkin kovemmaksi. Sitten Saara rauhoitti hetken hengitystään ja otti toisella kädellään kännykän korvalleen. Napin painallus aukaisi puhelimen.

”Moi kulta, saitko sen asian hoidettua”,hän hengähti ja kuunneltuaan hetken vastasi,”no sehän kuulostaa hyvältä”
”Minulla ei mene niin hyvin. Luulen, että minulla saattaa olla kuumetta", Samalla Hän katsoi miestä silmiin
keimailevasti ja tiukensi otettaan sauvasta. Hän aloitti kädellään hitaan edestakaisen liikkeen pitkin peniksen vartta. Miehen esinahka alkoi liikkua kyrvän ympärillä edestakaisin. Miehen suu oli auki ja hän hengitti raskaasti.

"Ei ei täällä ole ketään muita..ilmastointi pitää vähän ääntä...Susanna lähti ostoksille. Itse lepäilen nyt
sängyssä", Saara jatkoi. Hän antoi kyrvän koskettaa hänen jo märkää vakoaan. Hän siirsi lantiotaan
edestakaisin jolloin kyrpä kulki edestakaisin häpyhuulia pitkin aina klitorikselle asti. Lopulta hän pysäytti
liikkeensä ja ohjasi sauvan suoraan häpyhuultensa väliin. Samalla hän piti kuitenkin tiukasti otteensa kyrvässä, estäen miestä toteuttamasta mielihaluaan. ”Joo olen varmaan tässä sängyssä koko illan. En usko että pääsen lähtemään lähtemään laivan illan viettoihin tänä iltana” Samalla hän hymyili merkitsevästi miehelle. Hän laski puhelimen sivummalle ja siirsi huulensa miehen suuta vasten. Heidän kielensä koskettivat toisiaan ja mies antoi käsiensä liikkua pitkin Saaran vartaloa. Sivummalta kuului Saaran puolison etäinen ääni kännykästä. Mies alkoi suudella Saaran kaulaa ja Saara otti kännykän uudelleen korvalleen.

"Sori, ah, nyt en oikein kuullut mitä sanoit". Miehen käsien kulkiessa pitkin Saaran rintoja nännit alkoivat
kovettua. "Mnnnh jooh" Saara voihkaisi kuin vastaukseksi.

"Niin minulta taisi tosiaan unohtua joitain pikkuhousuja kotiin... sinähän olet ollut oikea tarkkaavainen kodin pikku hengetär, ah...Ei se mitään, sinähän tiedät että pidän vapaudesta.. siellä" Saara nauroi hengästyneesti "...on minulla kuitenkin jotain jolla pilluni saa peitettyä...Onhan nämä hameet lyhyitä, mutta älä huoli kyllä ne peittävät joskus ihan liikaakin". Samalla Tom siirsi kätensä alaspäin hänen rinnoiltaan kohti Saaran napaa ja sen alla odottavaa märkää vakoa.

"Ah, Jooh, sinullahan oli niitä päiväunia, joissa toiset miehet pääsevät katsomaan vaimoasi vähän tarkemmin... Ehkä joku voi nähdäkin täällä jotain vilaukselta" saara nauroi. Hänen hengityksensä kävi raskaammaksi, mutta terävöittyi sitten hetkeksi "Mutta hei älä sitten tumputa kotona, se ei ole minulle oikein... Sinun kuuluu harrastaa seksiä vain minun kanssani... Niin eihän me olla paljon viime aikoina ehditty, mutta ei se kuule muuta tilannetta... Saat silti ajatella minua täällä ilman alushousuja kulta,
mutta ei mitään runkkaamista, ei ainakaan ilman, että minä olen paikalla!"
Jollei Saara olisi ollut niin kiihottunut hän olisi saattanut hymyillä itselleen. Saara odotti myös kotiinpääsyä
ja mahdollisuutta päästä pihtaamaan mieheltään. Tämän laivamatkan jälkeen hän voisi olla helposti seksittä useamman päivänkin.

Nyt Saara siirsi katseensa mieheen. Hän levitti jalkansa levemälle ja päästi otteensa kyrvästä. Hän avasi sormillaan häpyhuulensa. Mies Ymmärsi viestin ja painoi sauvaansa kohti halukasta vakoa. Kyrpä alkoi liukua hitaasti sisään märkään pilluun.
"Mmmmnn.. " Saara huokasi ääneen.
"Aah, Uuuh, joo ei mitään, minulla on vain vähän päänsärkyä",
"Minun täytyy nyt lopettaa, että, ah-uh, olen vain sängyssä loppuillan" "Joooh, Joo älä soita tänä iltana ja
häiritse, mmmmnn"
"Suukkoja, Suukkoja kulta-ah uh." Saara katsoi kiihkeästi miestä ja sulki puhelimen. Hän heitti puhelimensa päydälle ja siirsi katseensa kohti tummaa rakastajaa.

Puhuminen puolison kanssa samanaikaisesti kun vieras alaston uros oli hänen vierellään oli kiihottanut Saaraa suunnattomasti. Nyt hän halusi vain naida. Hän katsoi miestä silmiin, nosti jalkansa korkeammalle ja sanoi
"Fuck me, fuck me good now"
Miestä ei tarvinnut kahdesti pyytää ja hän alkoi nussia Saaraa eläimen kiihkolla. Saara piti silmittömästi suuresta paljaasta kyrvästä, joka pumppasi edestakaisin Saaran märässä pillussa. Kun puhelin oli kiinni Saaran ei tarvinnut enää estellä voihkimistaan. Naapurihytin asukas tiesi varmasti, että tässä hytissä ei kärsitty päänsärystä. Ei kestänyt aikaakaan kun hän taittoi selkänsä kaarelle ja tunsi orgasmin aaltojen menevän ylitseen. Saarasta riippumatta mies piti tiukasti hänen jaloistaan kiinni ja jatkoi pumppaamistaan. Pian myös mies voihkaisi äänekkäästi ja hänen kyrpänsä ampui spermat suoraan Saaran sisälle. Mies hellitti otteensa Saaran jaloista. Tämä laski jalkansa miehen ympärille ja lukitsi siihen ne hymyillen. Hän ei laskenut irti, ennen kuin miehen kalu oli lopettanut pumppaamisensa. Hän halusi saada koko lastin syvälle sisäänsä. Saara suuteli miestä suulle ja kietoi kätensä tämän vahvan vartalon ympärille.

Saara hengitti syvään ja sulki silmänsä. Merimatkailu on ihanaa, hän huokasi mielessään...

0

13281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1408
      2. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        61
        1271
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        9
        1215
      4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        28
        1157
      5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        29
        1155
      6. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        64
        1067
      7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

        Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
        Suomi24 Blogi ★
        13
        1053
      8. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        33
        1048
      9. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        7
        1043
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1032
      Aihe