Kimikö amis(h) ?

E.Mustakani ex-amis eläkkeellä

http://bullingerranch.com/amish/amish_man_coming_in_from_plowing.JPG
Täällä teinit haukkuvat amis-porukkaa vaikka eivät tiedä keitä he ovat. Jos puhutaan ammattikoulun käyneistä ammattimiehistä menee vielä enemmän metsään. Yliopisto ja osaaminen ovat melkein toisensa poissulkevat asiat. Häkkistä haukuttiin myös amikseksi, luulenpa että moni akateeminen jää kakkoseksi näiden amis-hessujen rinnalla. Mitä tulee yleensä moottoriurheilussa menestyneisiin, tuskin he apua ovat saaneet menestykselleen yliopistosta
Valitettavan monta jää vailla mitään koulusta kun ei mikään työ oikein kiinnosta. Valitettavan usein tämä peräkamarin poika on vailla mitään ammatillista koulutusta, jos olisi eihän olisi äidin ruokittavana peräkamarissa. No, onneksi suurin osa nuorisosta ymmärtää, että ammattikoulun kautta pääsee ammattiin ja sitä kautta kunnon ansioille. Kunnon ammattimies päihittää ansioissa nämä akateemiset 6:0 kuten Räikkösen ja Häkkisen tapauksessa huomataan....niin ja ihan normaali hyvä ammattimies alalla kun alalla.

17

595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tule takaisin

      muistan sinut

    • E. musta pani

      Amis on ammattikoululainen tai ammattikoulu.

      Amish on retardi.

      • jäbämies99

        Silmää verestää jo toista viikkoa, ajattelin mennä naapurin Peteltä kysymään että mikä siinä mahtaa olla, se on amiksen käyny. Ja sillä on aikaa.


    • gretchen

      No,auton kuljettamiseen riittää autokoulu.Amis on jo astetta ylempi oppiarvo.Ja sinä ammattimies,kyllä se diplomi-insinööri päihittää tulotasoltaan sinut 10-0.Kuukausiliksa on viisinumeroinen,ja se ei ala ykkösellä.Nimimerkki :kokemusta on.Taidat olla raksamies savisella montulla,kuraisine haalarinesi.Ja ainoa toiveesi:kunpa vain kello tulisi neljä.Ja tuskin ansaitset edes 40Euroa/tunti.

      • diplomi-sutenööri

        Et taida olla vielä työelämässä mukana?


      • niinpä niin
        diplomi-sutenööri kirjoitti:

        Et taida olla vielä työelämässä mukana?

        No eiköhän sen jo tuosta kirjoitusasusta huomaa. :D


      • paska tulee tahtomat
        niinpä niin kirjoitti:

        No eiköhän sen jo tuosta kirjoitusasusta huomaa. :D

        Ikä 125 vuotta


      • mmmmmmmmhhmhmhm
        paska tulee tahtomat kirjoitti:

        Ikä 125 vuotta

        "Ikä 12,5 vuotta"

        fix'd it for you


    • yhmnjyh

      Onnitteluni amiksen käyneelle raharuhtinaalle.Taitaa olla sijoitusvaikeuksia amis-raharuhtinaalla.Vihje:osta jokin köyhtyneen aatelis-suvun kartano.Siellä on ex.amiksen mukavaa viettää eläkepäiviään,Porin Karhun kera.Eihän teistä ex-punikeista muuhunkaan ole.Valitettavasti teitä ei saatu v.1918 kaikkia tapettua.Punikkeja olette,vaikka nyt kuulemma 6 kertaa rikkaampia kuin akateemiset.Sekin on vain punikin utopiaa.

      • Lauri Lahtari

        Voi lapsi parka, lue enemmän niin tiedät edes jotain.


      • näin se on

        sinun päässäsi ei ole nyt kaikki kohdallaan,mutta ei huolta.Suomessa hoidetaan myös mielenterveyskuntoutujia(ennen puhuttiin hulluista)Kansalais-sota on jo historiaa.Et sä enää voi tappaa 91 vuotta sitten eläneitä.Ota viileitä kylpyjä,ja yritä jo päästä tähän aikaan.Nyt eletään euroaikaa,ei ole enää punikkeja ja lahtareita.Kokoomuksen ja demareitten hallitusyhteistyökin sujui 90-luvulla loistavasti


      • kjui

        Nää on vain kommunistien provoja.Älä provosoidu,vaan ryhdy oikeesti tappamaan näitä rakennushanttimiehiä,siivoojia,linja-autonkuljettajia yms.Amiksia.Tehdään Suomesta vihdoinkin hyvä maa asua.Ja ihan ensin tapetaan nää puistoissa kuseskelevat luuserit.


    • prokuraattori

      Toiveajattelua sinun amiksen kuusinkertaiset tulot akateemisiin nähden.Jo nyt ,jos olisit raksalla,niin todennäköisesti olisit kortistossa.Ja amiksen tuntipalkka tuskin koskaan ylitttää 30e/h.Paperityöläiset siihen yltivät,mutta nyt se ala ajetaan Suomesta pois.Esimerkki :Kirjastonhoitajakin saa yli 2000e/kk.Se kerrottuna kuudella on jo yli 12000e/kk.Ei Suomalainenkaan työnantaja ole niin tyhmä,että maksaisi laiskoille amis /kommunisti vetelyksille tällaisia summia. Mene jo hyvä amis hoitoon,jos sinne amiksia hyväksytään.Tai otsikostasi se jo nähtiin,olet jo eläkkeellä,ja arvaan mielenterveydellisistä syistä.Amis tuli hulluksi,tylsässä työssään.

    • ferraristi

      Me elämme viidakossa,jossa kyvykkäät menevät korkeakouluihin ,ja lahjattomat Amikseen.Ja se myös näkyy tulotasossa.Amiksilla teetetään ne ikävät rutiinityöt,eikä niistä makseta,koska suurin osa populaatiosta kuuluu tähän Amis ryhmään.Kyvykkäille,jotka tuottavat lisäarvoa kansantalouteen maksetaan luonnollisesti enemmän.Poikkeuksiakin on:Räikköselle olisi riittänyt pelkkä autokoulu. Mutta ,hävettää se,ettei Amis- Kimi ole edes oppinut puhumaan englantia.Se syö Suomikuvaa maailmalla.

    • E. Mustakani

      Mitä itseeni tulee, olen kellokortin leimannut viimeksi keväällä 1969. Ilmeisesti työ- ja yrittäminen on herroille vielä varsin vierasta. Jäin keväällä eläkkeelle, toki teen töitäkin koska päätän tekemisistäni itse, minulla ei ole pomoa. Työ on hyvää terapiaa ja siitä saa muutaman euron pienen eläkkeen lisäksi.

      Niin, mitäkö teen? Suunnittelen ja saneeraan laivojen hätäviestintäjärjestelmiä. Se mikä tässä työssä on mielenkiinoista kun se vie myös ulkomaille, tällä hetkellä asiakkaani on Irish Ferries Dublinista. Olen todella käynyt ammattikoulun täysin toiselle alalle kun elektroniikkaan, ammattikoulua koulu erittäin hyvänä nuorelle miehelle päästä työelämään sisään. Tulevaisuus näyttää sitten mihin kukin työurallaan aikana päätyy. Minulta löytyy helposti pätevyys ainakin viiteen ammattiin.

      Ei se akateemisuus päähän järkeä tee jos sitä ei omasta takaa ole...sanotaan, että ei kantovesi kaivossa pysy. Kun kävin 50-luvulla koulua ei ei maaseudun syrjäkyliltä köyhien kakaroita laitettu lukioon. Koulumatkat olivat usein 40..80km tai asuttiin viikolla jossain vuokralla, kyllä koulunkäynti oli aivan erilaista kun tänä päivänä. Ei se akateemisen loppututkinnon saaminen johtunut tyhmyydestä, kyllä suurin rajoite oli köyhyys. Toisaalta mitä minä tekisin akateemisella loppututkinnolla? Alallani työt tehdään ammattitaidolla eikä tittelillä, yksityinen sektori ei kysy titteliä, vaan sitä mitä sinä todella osaat....siitä sinulle maksetaan ei tittelistä.

      Ei jumalaton rahamäärä ihmiselämässä tuo pelkkää onnea. Olen tyytyväinen siihen mitä olen ansainnut ja mitä nytkin ansaitsen. Tärkeintä on tehdä työtä jossa on oma herransa ja joka on kaikenlisäksi mielenkiintoista. Minusta pitää kunnioittaa jokaista joka rehellisellä työllään elantonsa ansaitsee, tehköön hän sitten mitä hyvä.

      • asessorin naimahuole

        Onnittelen ,olet ottanut kohtalosi amiksesta huolimatta omiin käsiisi,luovuuta ja rohkeutta löytyy.Ja varmasti hankitkin 6 kertaa enemmän kuin akateeminen riviakateeminen.Mutta tosiasia on se,että suurin osa amiksista tekee töitä alle 30e/tunti,tai sitten ovat kortistossa.Ja katsopa palkkatilastoja,ei huippupalkkaluokissa amiksia näy.Kyllä he ovat akateemisia.Ja jopa yrittäjien tilastoissa parhaiten pärjäävät ovat akateemisia.Näin se vaan on.


      • hafgshntg
        asessorin naimahuole kirjoitti:

        Onnittelen ,olet ottanut kohtalosi amiksesta huolimatta omiin käsiisi,luovuuta ja rohkeutta löytyy.Ja varmasti hankitkin 6 kertaa enemmän kuin akateeminen riviakateeminen.Mutta tosiasia on se,että suurin osa amiksista tekee töitä alle 30e/tunti,tai sitten ovat kortistossa.Ja katsopa palkkatilastoja,ei huippupalkkaluokissa amiksia näy.Kyllä he ovat akateemisia.Ja jopa yrittäjien tilastoissa parhaiten pärjäävät ovat akateemisia.Näin se vaan on.

        Kuka idiootti haluaisi edes olla rikas? Normaali elämä kelpaa hyvin. Rikkaat paskiaiset eivät omaa minkäänlaista luonnetta. Suurin osa ihmisistä vihaa rikkaita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe