Kymco Super8, käynnistysongelma

-Kymco-

En saa skootteriani käyntiin, kyseessä siis Kymco Super8 2-t.
Kellään mitään neuvoja? Koko perheen ensimmäinen skootteri, vaikka muita mopoja on ollutkin niin ei kukaan osaa auttaa tässä asiassa.
Kylmäkäynnistyksestä tietoa, ensimmäiset kylmät kelit, skootteri kun on vasta pari kuukautta vanha ja ajettu n.900km.

4

2351

Vastaukset

 • Meillä teki Super8 (tosin 4t) tuota samaa, ja kun akun latasi niin taas mentiin.
  Siellä taitaa olla sen verran älyä jossain sähkötsydeemeissä että kone ei starttaa polkimellakaan jos akun jännite on liian alhaalla.

  Kannattaa muuten aina käynnistellä sillä polkimella vaikka se sähköstarttikin löytyy, akku kestää paljon paremmin.

  Onhan noissa Kymcoissa kyllä ollut sähkövikojakin, meillä juuri vaihdettiin johtosarja (siis kaikki johdot ja ties mitä muita sähköisiä osia) maahantuojan takuuseen, samaa homma on tehty joillekin muille tutuille. Noin uusi skootteri kannattaa viedä kyllä myyjälle, takuu taitaa hoitaa sen vielä kuntoon jos ei akunlatauksella starttaa.

 • itelläni on kymco super 9 ja siinä sama ongelma, mutta hätä ei ole tämän näköinen. otat irti ilmanputsarin etu levyn/kansi vai mikäse onkaan (kannattaa pitää ruuvvimeisseliä aina mukana) ja sitten laitat sormen tai kaksi siihen putkeen mistä se imee ilmaa koneeseen ja sitten vaan painat jarrua ja starti nappulaa ja kone käynnistyy. Lähtee aina käyntiin mikäli vain akussa on virtaa ja pensaa tankissa, kuitenkin nuo operaatiot vievät aikaa vähintään 2min elikkäs varaa käynnistykseen aikaa kun lähet ajelemmaan kylmillä keleillä

 • Mulla käytössä kymco super 8 (4-t) ongelma on se ettei suostu startilla kunnolla käyntiin lähteä.Ostin käytettynä ja myyjä sanoi, että kallistamalla lähtee helpommin käyntiin. nyt on huomattu lisää ongelmia skootteri jättää keskelle tietä niin, ettei suostu ottamaan kaasua ollenkaan ja sitten sammuu. en ymmärrä ongelmaa. Kymcon käynnistykseenkin tarvii sen 3 ihmistä, yksin painaa kaasua,toinen polkee käyntiin ja kolmas painaa ryyppyä. ja sitten sen raiskaamisen jälkeen lähtee käyntiin. pitäisi kyllä ostaa uusi akku, mutta silti ongelmia löytyy :/ joss jollakin kokemuksia tai neuvoja niin saa tähänki vastata :) ?

 • Hei mulla se sama kymco super 8 mutta ei toimi virta osaaks joku sanoa mikä siinä on?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4306
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1561
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  519
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  477