cavalierin hinta?

kyselijä...

Mielenkiinnosta kyselen että paljonko olette maksaneet cavalierin pennuista viime aikoina? Mikä vaikuttaa hintaan? Usein näkee myös ilmoituksissa että värivirheelliset myydään halvemmalla, kuinkakohan paljon niistä yleensä sitten saa alennusta?

Hinta ei ole este koiranpennun hankinnalle ja jatkuvat kulut koiranoston jälkeen on tiedostettu/tarkoin harkittu mutta olisi hyvä tietää missä hintaluokassa ovat nykyisin.

5

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -cavalierin omistaja-

      cavalierin hinta on sellanen joillain kenneleilla siinä 1300-1400 välillä mutta useilla on sitten sellanen 1000e eteen päin. ja ei rekisteröidyt ovat yleensä nykyään 800 e ja väri virheestä vähennetään yleensä 100-200e. sitten on niitä esimerkiksi. napatyrä (ei ole paha asia) niin siitä ei aina vähennetä rahaa ja tarvittaessa jos se joudutaan leikkaamaan se keneltä olet sen ostanut maksaa sen. sitten on purenta vika siitäkin vähennetään siinä 100-200 paikkeilla.

      • kyselijä...

        kattavasta vastauksesta... Ajattelinkin että varmaan noissa luokissa hinnat pyörii. tuollaisesta napatyrästä en olekaan kuullut mainittavan aikaisemmin! pitääkin tutustua hiukan enemmän myös kyseiseen asiaan. Cavalierien muihin yleisiin sairauksiin olen koettanut tutustua jo ennakolta riittävästi ettei mitään tule liian suurena yllätyksenä. :)

        Jos jollain muulla on sanansa sanottavana vielä kyseiseen aiheeseen, luen mielelläni monia näkemyksiä asiasta :)


      • kaksi koiraa
        kyselijä... kirjoitti:

        kattavasta vastauksesta... Ajattelinkin että varmaan noissa luokissa hinnat pyörii. tuollaisesta napatyrästä en olekaan kuullut mainittavan aikaisemmin! pitääkin tutustua hiukan enemmän myös kyseiseen asiaan. Cavalierien muihin yleisiin sairauksiin olen koettanut tutustua jo ennakolta riittävästi ettei mitään tule liian suurena yllätyksenä. :)

        Jos jollain muulla on sanansa sanottavana vielä kyseiseen aiheeseen, luen mielelläni monia näkemyksiä asiasta :)

        Meillä on koiralla napatyrä. Ei se mitään ongelmaa ole koskaan aiheuttanut. Korjattiin juuri muun leikkauksen yhteydessä, kun oli hyvä tilaisuus. Eli Napatyrä on kaikilla roduilla suhteellisen yleinen vaiva, ja valtaosa niistä on täysin harmittomia, lähinnä kosmeettisisa haittoja. Niitä esiintyy ihmisilläkin, eikä niitä kovin herkästi aleta korjailemaan.


    • Cavatyttö

      Cavapoika maksoi 1200 euroa. Suku vaikuttaa hyvinkin hintaan, koska pojan isä oli muistaakseni monenkin maan muotovalio > uroksen omistaja perii astutusmaksun sekä joka pennusta muutaman satasen.

      Värivirheet tosiaan vaikuttaa, sekä koiran terveys. Esim. jos ottaa uroksen ja olikohan 1 -ikävuoteen mennessä jos ei kivekset laskeudu niin koirasta saa alennusta, koska sitä ei voi käyttää näyttelyissä taikka pennuttaa.

      Lopultahan ostohinta on ihan murto-osa koiraan menevästä rahasta. Nimimerkillä Onkokemusta :P

      • kyselijä...

        Eli otimme erääseen kasvattajaan yhteyttä ja hänen pentunsa maksavat 1300 € ja alennusta saa värivirheistä yms. Onko tämä mielestänne liian paljon? Omasta mielestäni hinta on hiukan korkeahkossa päässä mutta mieluummin maksamme hiukan enemmän terveestä suvusta ja toivomme että meidänkään pentumme ei liikoja sairastelisi kuin että pentu olisi halpa ja sitten lääkärikuluihin menisi monta kertaa enemmän kuin mitä kalliin pennun hinta olisi ollut. Oletteko samaa mieltä asiasta?

        Kannattaako omistajalta kysellä että mikä vaikuttaa hintaan vai loukkaantuvatko kasvattajat helposti moisesta? En haluaisi että hän saa sellaisen käsityksen että kaikki on kiinni rahasta, haluaisin vaan tietää mitä saamme rahojemme vastineeksi... En todellakaan haluaisi myöskään kuulostaa siltä että koira on pelkkä hyödyke, mutta mielestäni olisi ihan mukava saada tietää mihin hinta perustuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      982
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      660
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      634
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe