Vanha jano syttynyt uudelleen

Monta matkaa tehnyt

Olen jo yli viisikymppinen rouva. Suht' koht' hyvässä kunnossa ikäisekseni. Nuorena elin aika villiä elämää ja harva oli se viikon loppu, kun en saanut poikakaveria viereeni. Kävi tarkoituksen hakuisesti lähellä kotikaupunkiani olevilla paikkakunnilla, joissa sitten haeskelin sopivaa kaveri. Lähes aina onnistuin. Ongelmana oli vaan, että aamulla piti aina hommata kyyti kotiin. No, toisinaan sattu jollain olemaan oma auto, mikä ei niin hirveen yleistä nuorten keskuudessa siihen aikaan ollut. Mutta minä sain miestä... NUorta ja vanhempaa ja olin onnellinen.
Sitten tuli naimisiinmeno ja elämän arki ja tavallisuus. Muutaman vuoden kuluttua seksikin kävi sellaiseksi suhteen sanelemaksi velvollisuudeksi, mistä kaikki intohimo oli poissa.

Muutama vuosi sitten kuitenkin osallistuin työpaikkani risteilylle. Se oli sytyke, mitä en ole katunut. Risteilyllä sain vieresta miestä oikein kunnolla. Tukholmaan mennessä erästä työkaveria ja takaisinpäin tullessa joku matkustavainen vaan.

Sen jälkeen olen ollut aika usealla risteilyllä, tai "kursseilla"ja koska miehelläni ei tunnu olevan mitään sitä vastaan. Tokko edes välittää, että ehkä käyn vieraissa, niin minä olen onnelline lähinnä siitä, että kelpaan vielä tässä iässä joillekin rakastajattareksi. Niin kauan kuin vaan jaksan ja fiilis säilyy, aion mennä edelleenkin. Kyllä seksi on ihanaa vielä varttuneesskin iässä.

5

14349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 55 v mies

      Niin, seksi maistuu sekä miehille että naisille, kun vaan on oikea kumppani petissä. Ikä ei paina ainakaan viisikymppisenä. Kerran eräältä 69 vuotiaalta naiselta kysyttiin, että milloin seksi lakkaa kiinnostamasta. Nainen vastasi, että en tiedä, minua ei vielä ole lakannut haluttamasta. Lenita kuulemma seksaa vielä 72 vuotiaana. Se antaa toivoa kaikille.

    • Vasen laita

      Olen ollut muutamia kertoja ikäisesi naisen kanssa ja aina on ollut mukavaa. Vaikka olen sinua 10v nuorempi niin aina on se yhteinen sävel löytynyt ja molemmat ovat varmasti nauttineet. Vaikka itse elän ihan ok parisuhteessa niin kyllä minä työmatkoillani toivon tilapäistä panoa aina, koska se on vaan niin mukavaa. Viimekertainen juttu oli kyllä niin hyvä että tapailemme vieläkin säännöllisesti ja harrastamme seksiä missä tahansa. (autossa. ikeassa. hevostallilla) ja saa nähdä mitä seuraavaksi keksitään. Onhan totta että tämä on pettämistä omaa puolisoa kohtaan mutta kyse on ainoastaan siitä että tarvitsen enemmän haaastetta ja kipinää rakastelupuuhiin. Jos minä rakastuisin niin tilanne olisi toinen. Pistä viestiä jos haluat keskustella aiheesta lisää.
      T: [email protected]

    • 50 herkut?

      Hämmästyttävää miten jotkut viisikymppiset naiset on parhaimmillaan. Olen usein miettinyt, että voisiko se johtua aikaisemmin koetun määrästä, vaihdevuosien huolettomuudesta, ”loppukiristä” vai aloittamisiästä. Vähäisen otannan perusteella tuo viimeisin tuntuu todennäköisimmältä. Voiko olla niin?

    • Mrs_R

      Aloittamisiästä???
      En ymmärrä.
      Voisitko tarkeentaa???

    • heikunkeikun1

      Hei ,tää elo on niin lyhyt, ettei kannata käpertyä kuorensa, vaan antaa palaa täysillä tai ainakin puolivaloilla :o). Moraalikin on maailmasta ollut kadoksissa iät ja ajat ( paavi panee poikia yms. ), joten miksei me tavitsetkin voitaisi iloita niistä vähistä nautinnoista, joista ei tarvitse herroille veroja maksaa. Voit kommentoida ihanoma(at)hotmail.com

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe