Lisää maksuja!

Perkele!

Kun tuo v*tun "yleisradiomaksu" on nuijittu viisaitten toimesta pöytään, ehdottaisin samalla muutamia muita "yleisluontoisia maksuja", joilla hoidetaan jo muutenkin verorahoilla hoidettavaksi määrättyjä menoja:

- Rauhanturvaajien tarvikemaksu: Urheat rauhanturvaajamme ovat joutuneet raukkamaisen hyökkäyksen kohteeksi tuolla jossain maailmalla. Kotitalouksksille määrätään "nimellinen" rauhanturvaajien tarvikemaksu, jolla ostetaan ja lähetetään näille seuraavia tarvikkeita puolustautumiseen: kumipatukoita, värikuulapyssyjä, värikuulia, lapioita, metallinpaljastimia ym. kamaa mitä valtion niukka puolustusbudjetti ei mahdollista. Maksu tänä vuonna "vain" 200 €, voidaan harkinnan mukaan (vain) korottaa tarvittaessa.

- Lemmikkimaksu. Luovutaan koiraverosta ja määrätään jokaiselle kotitaloudelle "Lemmikkihaittamaksu", RIIPPUMATTA SIITÄ ONKO TALOUDESSA KOIRAA/LEMMIKKIÄ TAI EI. Tämä käytetään "lyhentämättönä" (johtokunnan palkkoiden ym. kulujen jälkeen) koiranpaskojen siivoamiseen kaduilta. Maksu olisi tänä vuonna "nimellinen" 50 €, mahdollisesti nousussa ensi vuonna.

- Ajoneuvomaksu. Luovutaan ajoneuvokohtaisesta auton käyttömaksusta, tilalle tulee kotitalouskohtainen ajoneuvomaksu, vaikka pihassa tai tallissa ei autoa näkyisikään. Jokainen kuitenkin käyttää autoa jossain vaiheessa elämää (matkalla synnytyslaitokselta kotiin) tai sitten elämänsä jälkeen (viimeisellä matkallaan ruumisautossa). Tästä ei voi vapautua edes kirjallisella todistuksella. Tämä maksu kattaa myös mahdolisen polkupyörän käytön, sitä tarvitse maksaa erikseen enää. Lisämaksu polkupyörästä voi olla vapaaehtoinen. Polkupyörät ovat pahempia asfaltinkuluttajia kuin ihmiset arvaavatkaan. Semmonen 200€/vuosi/talous olisi ihan passeli, luonnollisesti korotusmahdollisuus sisältyy tähänkin maksuun.

Kehitelkää lisää kotitalousmaksuehdotuksia!

Kirkosta voi halutessaan erota ja silti käyttää palveluja siitäkin huolimatta, esim. kirkosta eronneita ei käsittääkseni haudata minnekään kaatopaikan kuivajätepenkkaan / yhdyskuntajätteen kompostointiaumaan, vaan heidätkin kuopataan kirkkomaahan hartaitten uskovien viereen. Sen sijaan täällä meillä ihmiset pakotetaan liittymään Yle-uskontoon tai ainakin maksamaan tämän uskonnon kirkollisvero vaikka muuten asia ei kiinnosta paskan vertaa. Kerta tämä on valtion oma uskonto, maksakoon valtio omista taskuistaan ylipapin ym. hiippareiden kulut!

1

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jippii, näin meillä Suom€ssa!

      Eli jätetään se sana radio pois sanasta "yleisradiomaksu", jolloin tulee "Yleismaksu". Valtio voisi lähetellä vaalikarjalle kotitalous tarkkuudella ylimääräistä ja yllättävää rahanmenoa varten "Yleismaksu"-lappusia, suuruudeltaan vaikkapa 50 -500 € kaikenlaisiin "yleis""hyödyllisiin"-tarkoituksiin. Maksajan ei tietenkään tarvitse tietää mihin nettotuloista maksetut veroluonteiset "yleismaksut" oikein menevät. Vähän samaan tyyliin kuin taloyhtiö voi yhtiökokouksen päätöksellä maksattaa asukeilla ylimääräisiä hoitovastikkeita rahapulassa ollessaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1615
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1181
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      985
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      48
      760
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe