poika.net koodi.net pedofiliaa!

jukkalahtinen

Olen ulkomaankomennuksella oleva aiti. Nyt mieheni ilmoitti, etta poikamme (14) on loytanyt ystavan joka antaa rahaa ja erilaisia hyodykkseita. Han oli siita huolissaan ja kertoi sitten etta tama poika.net sivustoilta loytynyt ystava on vaan kiva. On tavannut jossain Hamentiella (Helsingissa) sijaitsevassa asunnossa jossa nama lahjukset ovat sitten annettu. Kavin katsomassa noita sivustoja ja huh huh. Tekeydyin Poika Porsita nimimerkin taakse ja sain heti kyselyja kunka pitka minulla on, kuinka vanha olen jne. Osa lahetteli alastonkuviaan ja pyysi minulta myos! Jos ette usko niin kaykaa ihmeessa kokeilemassa samaa ja yllatytte. Sivustoille paasee kuka vaan ja kavijat ovat nuoria poikia ja heita jahtaavia pedofiileja. Otin senverran selvaa ko. sivuston omistajasta joksi osoittautui Sonetia Oy jonka omistaja on joku diplomi-insinoori ja sivustoja yllapitaa entinen Kalle-lehdesta tuttu Pehr (?) Tallinnasta kasin. Sivustoja ei voida sulkea koska ei toimi Suomesta. Onko asia todella nain?

Olen todella huolestunut kohta teini-ikaan tulevan poikani puolesta ja todella pelkaa etta hanta on jo hyvaksikaytetty vaikkei olekaan viela edes seksuaalisesti kehittynyt mitenkaan. Torkeaa.

Kuinkahan monta muuta helsinkilaista poikaa kay tuolla viihdyttamassa pedofiileja? Aion ottaa osoitteen selville kunhan talta tyokomennukseltani Suomeen paasen.

Huolestunut ait

20

6458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JepJepJep

      Jukka.
      Ja poika nimeltä Päivi.

    • jukkalahtien

      Hoi sina. Mina otti selva tama sivuto. ja kerto krp, komisario lahti paikalle, nyt mina lahte karku koska olla laitomasti suomi.

      • myös äiti

        tuntuu pahalta, kun ihmiset vastailee pilaillen vakavaan asiaan. Aloittajalla on syytä olla huolissaan ja suosittelisin puuttumaan hetimiten asiaan.


      • jukkalahtien
        myös äiti kirjoitti:

        tuntuu pahalta, kun ihmiset vastailee pilaillen vakavaan asiaan. Aloittajalla on syytä olla huolissaan ja suosittelisin puuttumaan hetimiten asiaan.

        mita? eiko KRP vai teeka asialle mita?? kele mina sitten kerto asiasta??????? en voi menna poliisi koska he pistaisivat mina vankila.


      • tahvoli
        myös äiti kirjoitti:

        tuntuu pahalta, kun ihmiset vastailee pilaillen vakavaan asiaan. Aloittajalla on syytä olla huolissaan ja suosittelisin puuttumaan hetimiten asiaan.

        pilaan vastataan pilalla. tervetuloa internettiin.


    • sisko ja sen veli
    • jo jooo

      Kyllä sitä nyt olaan huolestunut äiti, eikös asiaan olis pitänyt puuttua jo aikaa sitten ja kertoa tuolle omalla lapselle näistä kamalista pedofiileistä ja muista asiattomista nuoria jahtaavista homoista?
      Kyllä kasvatus lähtee kotoa ja asenne myös jos lapsesi on tuollaista tehnyt ja mennyt ihan itse johonkin niin kyllä siihen on pakko olla jokin syy? esimerkiski läheisen ja rakkauden puute?
      olen itse poika.netin asiakas ja haen sieltä sexiseuraa kun yksin elän mutta en alle 30v olen itse 45 mutta olen ollut nuorena samanlainen vaikka silloin ei ollut tietoteknikaa mutta aina jostai se "kiva setä" löytyi joka antoi yöpaikan ja jotain muutakin pientä palvelusta vastaan ja en minä siitä kuollut,itseppä sinne menin.
      Ota sii ensin asia puheeksi poikasi kanssa kyllä se siitöä.

      • Palvelulla o ikäraja

        Sinuna olisin katsonut ensin chatin käyttöehtosopimuksen. Poika.net ja koodi.net, kumpikin ovat laillisia sivustoja, eivätkä mitään pedofiilejä. Poikasi itse rikkoi sivuston ja suomen lakia esiintymällä 16 vuotiaana (vaikka kertoisikin oikean ikänsä palveluissa), palveluiden ikäraja on 16 vuotiaasta vanhempaan päin ja maksullisten tapaamisten ehdottaminen, pyytäminen ja suostuminen ovat kiellettyjä.

        Suomen laki kieltää esiintymästä toisena henkilönä, eri ikäisenä, eri sukupuolen edustajana ja treffi palveluiden, kuten treffi chattien käytön alle 16 vuotiailta. Suosittelen ilmiantamaan henkilön joka poikaasi hyväksi käyttää, mutta älä musta malaa chattejä. Ota huomioon, että palvelun tarjoaja ei voi valvoa rekisteröimättömien henkilöiden tietoja jatkuvasti.

        Ikävää on, että poikas on tälläistä kokenut, mutta se on kokonaan sun poikas ja sen miehen joka sille maksaa syy, ei chatti palvelun


    • poju 15:.,

      Poikasi on HOMO! ja sellaisena pysyykin. Vapaehtoisesti se sinne on mennyt ja vieläpä mielellään. Itse oon 15 mutta jo 13v juoksin karkuun ja lujaa, jos joku vanhempi karju alkoi osoittaa kiinnostuksen merkkejä ja vaikka nuorempikin. Semmoisia hyödykkeitä eivät maksais että alkaisin. Hyi helvetti! yrjöttää.
      Mutta emmä kyllä naisia juoksis karkuun vaikka ois vähän vanhempikin.

      • ah ah aaih

        edellisen kaa, oispa mahtavaa päästä vanhemman naisen haarukkaan:-


      • ohoaah

        Joo täällä kolmas joka on samaa mieltä.


    • Tue sitä tai jtn :D

      Sun poikas pitäis löytää joku poikaystävä =D Sori mutta se on seksuaalisesti ihan tarpeeks kehittyny. Toi sivusto on täynnä ainostaan seksistä kiinnostuineita idiootteja. Hyväksy poikas ja anna sen vaik hankkia itelleen poikaystävä, joku oman ikänen jonka kaa se tykkää olla, eipähä kukaa pääse käyttää hyväkseen =)

    • tee ilmoitus

      Ota chat loki talteen ja tee rikosilmoitus. Ei se sen vaikeampaa ole.

    • Jusapuska

      Se ei ole mikään Pehr,vaan Per Lund joka ylläpitää sivustoa tallinnasta,vanha ukko

    • aids_sivupersoonalla

      Eikö Virossa ollut seksin ikäraja 14-vuotta? Ja homous ei ole laitointa, joten ei tuo toiminta laitonta ole.

      • Kylmis_

        Onko todellakin näin?


      • Kylmis_ kirjoitti:

        Onko todellakin näin?

        Virossa suojaikäraja on 14v.


      • Kylmis_
        AIDS kirjoitti:

        Virossa suojaikäraja on 14v.

        Eli suomen lait ei päde jos nussin 15 vee suomalaista tyttöystävää virossa?


    • Anonyymi

      Suomen ja oikeusvaltioiden omat lait sitoo kansalaisiaan myös ulkomailla ton pedoilun suhteen.
      Ite olin kyl ihan liekeis 17v kun olin alaikäisenä baaris yhden edesmenneen kaverin kanssa. Tai en viel baaris ku se spadu tunki pygälään, asuin tukiasunnossa; lasinen lapsuus. Vaan sparras ku se otti kaulast koi ja kysy tajuunko Mis mennää? No siinkohti juu ja otin kamun kiinni ylemmältä tasanteelta jäniksenkokone vaahto housus. No se sano et haistaa se jos se jtn. Onneks sillä oli myös taivaansinisii alla ja putos mun petii, niiku heti. Sit vähä räkin, et Saleen knok out. Sitte pahoittelut et vessas saat ja melaa tuli ja tykkäsin, ehdotti et nähää hu olin et ok, mut en menny ku sen tyyli oli ku faijal. Mut luonto ajo tikanpojan puuhu. Ja tarpeeseen sain vaikka sillo tais olla 18v suoja ku oon nyt 49. Ja likkakaveritsaatettiin junaan aiemmin. En oo pipari miehii, mut sain mitä halusin ja olin jo homo valmiiksi, ku 8-9lk oltii viikoloput bestiksen härvelit suussa ja mulla myös syväl suoles. Kivust hiffasin et toosa on hyvä tyhjentää. Bestiksel oli parempi siis isompi, mut se oli muute mulkku kun vaan niiku paremman puuttees muna kelpas. Toisinaan jäi luu. Kätee ku se jonkun rahkapussin pokas. Mut oli vaa lkelvattava ku ei niit kullei joka oksal ollu.

    • Anonyymi

      Der Denker!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4320
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4225
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3996
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2837
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2531
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2094
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2013
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1659
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe