Ferrarilla

red mule

on hirveä hinku aloittaa ns puhtaalta pöydältä umpisurkean kauden jälkeen. Siihen kuuluu tietysti syyllisten etsintä ja rankaisu syistä jotka aiheuttivat kauden katastrofin. Itse pyhä ferraritalli johtajineen on tietysti täysin syytön. Auto on ollut ylivoimaisesti nopein koko kauden. Kuskit ei vaan osaa. Paitsi massa joka kävi äskettäin maranellossa syleilemässä ferraritallin väkeä, joka syleili takaisin. Oi onnea.

Ferrari valitsi kerssin eikä selvästi parempaa diffuusoria. Tupladiffuusori?? Mikä helevetin häkkyrä se on?
Lisäksi auto oli suunniteltu niin että siihen oli mahdotonta tehdä samanlainen korjaus kuin mitä teki mm mclaren. No kerssin takia auto oli oikosulussa monissa kisoissa. Toimi milloin toimi. Välillä hajotti koko auton. Mekaanikoilla piti olla hengenvaarallisen sähköiskun varalta jumalattomat toppaukset. Tällä rom..öhh "huikean hyvällä" autolla olisi pitänyt pystyä voittamaan himoittu MM.

Tällaisen kauden jälkipuinnissa sitten pääjohtaja pesee kätensä auton surkeudesta helpoimmalla keinolla kuin sikainfluenssa kammoinen hangaten vimmatusti käsiään desifiointi aineella.
Kaikki kiteytetään yhteen lauseeseen ja koskien vain kimiä: Ei siitä saanut mitään irti!
Selvä. Ja pöytä kiiltää.
Seuraava uhri on alonso. Olisiko korvaaja vettel?

2

229

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Semoluka

   Mullakin on verrari, se paukkuu ja murisee kun sen laittaa päälle. Vitun kimi minkä teit, olisit painellut kerssii vaikka koko ajan niin olis duunipaikka ensi vuodeksikin. Mutta taas työttömyys kasvaa suomessa.

  • jäi..

   Jep, jotenkin jäi sellainen kuva että Räikköstä syytettiin siitä että tallin insinöörit...onko niitä nyt 100 tai 150kpl eivät osanneet tehdä nopeaa autoa uusien sääntöjen puitteissa. Nooh. tyhmyydestä sakotetaan...katotaas miten ensikaudella käy :D Samat insinöörit jatkaa edelleen...

   PS. Ferrarilla ei ole tällä hetkellä erittäin taitavaa suunnittelujohtajaa, jolla olisi tuo aerodynamiikka hallussa, edellinen sai kenkää kesken tämän kauden kun F60 ei toiminut ollenkaan...siis muualla kun suunnittelijoiden tietokoneissa :D Teoriassahan se auto on helvetin hyvä, mutta mutta todellisessa maailmassa se ei toimi ollenkaan :D Pitää ihmetellä että millä ihmeen taidoilla Räikkönen voitti Spa:ssa? Ei niin huonolla autolla voi voittaa yhtään kisaa, lähes yli-inhimillinen suoritus. Ilman Räikköstä Ferrari ei olisi saanut tällä kaudella yhtään voittoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   3046
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   2576
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1944
  4. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   415
   1438
  5. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   69
   1412
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1409
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1024
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   830
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   818
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   804
  Aihe