Biewer Yorkie a la Pom Pon

mansikkakaapeli

Ihania nuo Biewerit onko noita ollenkaan Suomessa, jos ei niin mikä on lähin maa missä noita Biewerejä on?
Mistä tuo sana Biewer on lähtöisin, jonkun sukunimikö? Entä tuo a la Pom-Pon? Jossain lukee että Biewer on puhdas rotuinen Yorkie millä on mutaatio ja se muuttaa turkin värin, toisaalla taas sanotaan että on risteytys, kumpaa uskoa?

34

10315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • biewerpentu

      Biewereitä on muutama kappale suomessa tällä hetkellä. Itselleni on kanssa tulossa sellainen. Haen pennun saksasta. Ensimmäinen bieweri syntyi ihan puhdasrotuiseen yorkshirenterrieri pentueeseen. Rotumääritelmän se on saanut vuonna 1989. FCI ei ole vielä hyväksynyt sitä omaksi rodukseen. Biewer nimi tosiaan tulee siitä sukunimestä eli Werner ja Gertrude Biewer olivat sen yorkki pentueen omistajat johon tämä ihastuttava koira syntyi. Suomen kielellä tietoa on erittäin vähän mutta englanniksi ja saksaksi sitä löytyy todella paljon. :)

      • biewertyttö

        Hei!
        Mistä kennelistä hankit koirasi ja missä päin Suomea asustelet? Olen itse hankkimassa pentua Saksasta.


    • ihanaaaaaa9484

      oijjjjjj..

    • Majava:)

      Tietääkö joku että onko noita Biewereitä Suomessa??? Kenneleitä siis??

      Aww noi on niin södei

      • Biewertyttö

        Olen hankkimassa biewertyttöpentua Saksata. Laadukkaan alkuperäisen linj0auksen pentu maksaa 3000 euroa... ja päälle kuljetukset tänne. Jatkossa olisi tarkoitus etsiä laadukas uros ja teettää pentuja.


    • killijoooo

      aika kallis hinta koirasta joka ei ole FCIn hyväksymä.. varmasti löytyisi kasvattaja joka pyytää hieman vähemmän vaikka onkin oikeaa alkuperää.. onko koiran vanhemmat DNA testattuja?

    • Biewertyttö

      Itselläni on biewer narttu, joka on kohta 2 vuotias, saksan tuontina. Pentuja olin ajatellut jossain vaiheessa teettää. Ostin koiran suomesta ja edellinen omistaja kertoi, että pentuja voi teettää tavallisella york-uroksella, silti pennuista tulee biewereitä, koska mutaatio periytyy. Onko kellään tästä tietoa pitääkö paikkansa?

      • jaanaalisa

        Minulla kesäkuussa täytti uros vuoden,
        fantastinen rohkea kaveri, joka ei pelkää mitään.
        Menee tervehtimään kaikkia koiria, koosta välittämättä, siinä saakin olla tarkka, koska kaikki ei tällaista rääpälettä hyväksy.
        Saksan rekisterissä poika on.


    • käärmeenpurema

      ei voi myydä puhtaina biewereinä ainakaan.. ja äidin puolelta se periytyy mutta ei välttämättä tule valkoista pääväriä isän värityksen takia. minne ajattelit pennut rekisteröidä? :)

    • keveakuorma(eikirj)
    • Poooooooooooooffffff

      Että tekee mieli ampuu kaikki noi jotka tehtailee noita muotirotuja. Ja tekee mieli ampuu myös ne jotka ostaa ja maksaa helvetin paljon näistä tehtaan tuotoksista. Älkää nyt pöljät ees tonneja maksako koirasta, joka on seropi!

      Kasvattajia moititaan siitä että kun myyvät koiria liian korkeilla hinnoilla, mutta entäs sit nää tyypit jotka myy sekarotusia koiria yli 1000 hintaan ihan vaan siks ku koirista on kysyntää? Musta se on enemmänkin rahastusta ja huijausta.

      • jaanaalisa

        Bieweri ei ole seropi. Itseasiassa erittäin fantastinen koira, en kadu pätkääkään että maksoin tästä maltaita.
        Enpä usko, että on tehtaan tuotoksia,
        Ei se koirarodusta tee sekarotuista, jos suomen kennel ei halua sitä sukusiitos porukoihinsa.
        Olen hakenut ennenkin koiran ulkomailta ja saanut päästään terveitä rotukoiria.Nytkin etsin isoa dogia, mastiffia tälle pikkukaverille kaveriksi, päästään tervettä, enkä usko että sellaisen ilmaiseksi mistään saisi. Amerikkalaiset rodut kiinostaa, siellä on tervepäisiä koiria, joita ei ole sukulaispojalle astutettu.


    • Esteri 2

      Pooff? Mikä ihminen sinä olet,kun puhut asioista,josta et mitään tiedä. Tämä tallinnalainen kennel on hyvin luotettava euroopassa. Se kasvattaa pääsääntöisesti mäyräkoiria,mutta yksi biewerjorkkipari heillä on. Biewerjorkin kasvatus on haasteellista,koska uros on hankittava kaukaa. Minulla on vuoden vanha narttu,jonka hankin juuri tuosta kennelistä. Sen vanhemmat ovat saksalaisia,palkitusta sukupuusta. Suomeen oli vuosi sitten myyty 3 koiraa. Seurasin pari vuotta netistä kennelin toimintaa ja otin eräältä eurooppalaiselta kasvattajalta selvää ko. kasvattajasta. Sain terveen,kauniin ja hyvinhoidetun Vanilla-neidin. Olen aikanaan kasvattanut valioskotteja,mutta nyt vain nautin.. Biewer on terrieri todella eikä liian pieni eläjäksi. Suosittelen. Hinta kohtuullinen. Kaunotar kasvaa Luvialla. Valloitti mieheni kättelyssä ja minut myös! PS. Karva on haaste. Se on hoidettava.

      • Hauvaneuvola

        Mulla on ne kolme Raumalla :)


      • koirien ystävä

        Hei!
        Olen aikeissa ottaa pennun tuolta samaisesta kennelistä. En ole ostanut koiraa aiemmin ulkomailta, joten olisin todella kiitollinen, jos voisit kertoa vähän lisää tuosta ostoprosessista. Kävitkö katsomassa pentuja etukäteen vai haitko suoraan pennun kotiin? Miten paperi asiat hoidettiin jne.? Mitä pitää ottaa huomioon, tarkoitan, että pitääkö ilmoittaa jonnekkin, että on tuomassa pennun Suomeen? Kennelliittoonhan bieveriä ei kai voi rekisteröidä, vai? Suuri kiitos, jos jaksat vastata ja tehdä omasta prosessistani hiemen helpomman! Itselläni on jo yksi Yorkki, jolle olen ottamassa nyt kaveria. :)


      • jaanaalisa

        Näillä on uskomaton kyky valloittaa kaikki vastaan tulevat mihet, isot ja pienet.
        Oma Rasmukseni taitaa olla Vanillalle sukua. kasvaa Turun lähellä


    • NHH75

      Onko kukaan teettänyt täällä Suomessa pentuja omalla biewer nartullaan? Olisin kovin kiinnostunut tästä bieweryorkista!! :)

      • Hauvaneuvola

        www.pimihau.com


      • ponpom

        En tiedä itselläni on saksan rekisterissä oleva kesäkuussa 2013 vuoden täyttänyt uros, 3kg. Todellinen pakkaus. Ei påelkää mitään, seuraa kuin hai laivaa, ison koiran eko. [email protected]


    • tuija aikioniemi

      Itselläni turunseudulla uros, skasan kennel rekisterissä. Täällä siis sekarotuinen, keski-euroopassa ja jenkeissä puhdasrotuinen

    • Esteri 2

      tuija aikioniemi tai ponpom,minulla on saksan rekisterissä ja tallinnan kennelistä ostettu Vanilla,joka täytti juuri 2v. Terve typy. Olen ajatellut teettää sillä yhdet pennut kevään -14 juoksusta. Minusta Vanilla eli kotoisasti Vappu on niin loisto koira,että uskoisin sen tuottavan hyvät pennut En halua isäksi jorkkia,vaan biewerin. Kotonani asustelee kyllä tyttäreni jorkki,joka on aivan ihana,mutta biewerin Vappu sulhoksi tarvitsee. Asun Porin Ahlaisissa nyt ja toivoisin yhteydenottoa joko puhelimella 050-5746611 tai sähkö[email protected]. Yst.terv. Esteri2.

      • jaanaalisa

        Laitoin sinulle viestin, e-mailin uroksestani, on myös saksan rekisterissä. Astutusmatka olisi yllättävän pieni. Mikäli nämä sopii keskenään,
        Saattavat tosin olla sukua toisilleen


    • biewerlover

      Itselläni on kanssa oma Biewer mutta se on ostettu suhteilla ihan täältä Suomesta(ei kennelistä) Se on tuotu saksasat pentuna ja sitte se vietti vuoden yhden naisen luona mutta tuli sitte lopulta meille! Nyut se on kolme vuotias. Ne, tai ainakin tää meidän koira, on tosi sosiaalisia ja ystävällisiä. Vaatii tosin aika paljon huomiota ja niille tulee kuulemma herkästi kaikkia sairauksia. Meidänkin koiralla on jo kaatumatauti ja sillä on ollut pari kertaa korvatulehdus(jo nyt)!

    • Entinen Maara

      Biewerlover, mistä arvelet, että epilepsia on rotuominaisuus? Luulen enemmänkin,että synnytyksessä on ollut ongelmia. Biewerin lisäksi kodissani oleva toyvillakoira (tyttäreni oma) sai aiemmin stressistä kohtauksia. Meillä elettyään vuoden ei mitään ongelmia ole. Missä biewerisi kanssa asut?

    • Bie

      Hei.
      Onko pentuja nyt Suomessa saatavilla?

    • Pennunmyyjä

      Minulla on parhaillaan kolme biewer-pentua.Pennut ovat nyt 9 viikkoa vanhat.Yksi narttu ja kaksi urosta.Uroksen molemmat vanhemmat ovat tätä Pom Pon -linjaa.Nartullani Saksan paperit.Omistan myös tämän isän,joka kastroitiin joulun alla.Rotu on todella ihana.Caramelvon Reicshaus-narttuni on kuusivuotias,joten tiedän jo millainen rotu on kyseessä.Minulla on myös leikattuja jorkkeja.Haukkuherkkiä kavereita,jota biewer ei ole.

    • Anonyymi

      Kannattaako maksaa 800e biewerin ja toy villakoiran seropi pennusta?

      • Anonyymi

        Mielestäni ei, mutta miltä sinusta itsestäsi tuntuu sillä sinun rahojasihan ne ovat. Haluatko niin kovasti juuri sen koiran ja onko ylimääräisenä tuo 800 euroa ilman mitään muuta tärkeää mihin sen voisi laittaa. Jos vastasit että haluat ja että ei ole niin mikä ettei


      • Anonyymi

        No ei ,sehän on seropi muiden rinnalla.Ei se käy näyttelyihin,tuskin kaikkeen harrastukseenkaan.Lähinnä säälittää kun ihmiset antaa itseään huijata noilla mixeillä,sekuli mikä sekuli.
        Vahinkopennusta vois maksaa 300 jos se on terveeksi tarkistettu,vanhempien polvet kii nostaa myös.Ettei rokokoota.Se on kivuliasta koiralle,ja löytyy puhtaista linjoistakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni ei, mutta miltä sinusta itsestäsi tuntuu sillä sinun rahojasihan ne ovat. Haluatko niin kovasti juuri sen koiran ja onko ylimääräisenä tuo 800 euroa ilman mitään muuta tärkeää mihin sen voisi laittaa. Jos vastasit että haluat ja että ei ole niin mikä ettei

        Vanha sanonta.Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa pitänee tänäpäivänäkin kutinsa.


    • Anonyymi

      Onkohan rotua jo suomesta mahdollista löytää? Yorkkia mietitty, mutta tämä rotu vaihtoehtona...

    • Anonyymi

      Eli ovatko biewerin ja yorkin pennut mixejä? Sekarotuisia?

      • Anonyymi

        Voi ei, näin jälkikäteen, Biewer on hyväksytty näyttelyrotu Suomessa vuonna 2018 lähtien. Itsellä on kokemusta rodusta. Sulattaa tulijan sydämmen, on kiinnostunut kaikista ihmisistä ja tykkää rapsutuksista. Aivan ihan rotu😍


    • Anonyymi

      Ui miten söpöjä <3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe