Biewer Yorkie a la Pom Pon

mansikkakaapeli

Ihania nuo Biewerit onko noita ollenkaan Suomessa, jos ei niin mikä on lähin maa missä noita Biewerejä on?
Mistä tuo sana Biewer on lähtöisin, jonkun sukunimikö? Entä tuo a la Pom-Pon? Jossain lukee että Biewer on puhdas rotuinen Yorkie millä on mutaatio ja se muuttaa turkin värin, toisaalla taas sanotaan että on risteytys, kumpaa uskoa?

30

1902

  Vastaukset

  • Biewereitä on muutama kappale suomessa tällä hetkellä. Itselleni on kanssa tulossa sellainen. Haen pennun saksasta. Ensimmäinen bieweri syntyi ihan puhdasrotuiseen yorkshirenterrieri pentueeseen. Rotumääritelmän se on saanut vuonna 1989. FCI ei ole vielä hyväksynyt sitä omaksi rodukseen. Biewer nimi tosiaan tulee siitä sukunimestä eli Werner ja Gertrude Biewer olivat sen yorkki pentueen omistajat johon tämä ihastuttava koira syntyi. Suomen kielellä tietoa on erittäin vähän mutta englanniksi ja saksaksi sitä löytyy todella paljon. :)

   • Hei!
    Mistä kennelistä hankit koirasi ja missä päin Suomea asustelet? Olen itse hankkimassa pentua Saksasta.


  • oijjjjjj..

  • Tietääkö joku että onko noita Biewereitä Suomessa??? Kenneleitä siis??

   Aww noi on niin södei

   • Olen hankkimassa biewertyttöpentua Saksata. Laadukkaan alkuperäisen linj0auksen pentu maksaa 3000 euroa... ja päälle kuljetukset tänne. Jatkossa olisi tarkoitus etsiä laadukas uros ja teettää pentuja.


  • aika kallis hinta koirasta joka ei ole FCIn hyväksymä.. varmasti löytyisi kasvattaja joka pyytää hieman vähemmän vaikka onkin oikeaa alkuperää.. onko koiran vanhemmat DNA testattuja?

  • Itselläni on biewer narttu, joka on kohta 2 vuotias, saksan tuontina. Pentuja olin ajatellut jossain vaiheessa teettää. Ostin koiran suomesta ja edellinen omistaja kertoi, että pentuja voi teettää tavallisella york-uroksella, silti pennuista tulee biewereitä, koska mutaatio periytyy. Onko kellään tästä tietoa pitääkö paikkansa?

   • Minulla kesäkuussa täytti uros vuoden,
    fantastinen rohkea kaveri, joka ei pelkää mitään.
    Menee tervehtimään kaikkia koiria, koosta välittämättä, siinä saakin olla tarkka, koska kaikki ei tällaista rääpälettä hyväksy.
    Saksan rekisterissä poika on.


  • ei voi myydä puhtaina biewereinä ainakaan.. ja äidin puolelta se periytyy mutta ei välttämättä tule valkoista pääväriä isän värityksen takia. minne ajattelit pennut rekisteröidä? :)

  • Että tekee mieli ampuu kaikki noi jotka tehtailee noita muotirotuja. Ja tekee mieli ampuu myös ne jotka ostaa ja maksaa helvetin paljon näistä tehtaan tuotoksista. Älkää nyt pöljät ees tonneja maksako koirasta, joka on seropi!

   Kasvattajia moititaan siitä että kun myyvät koiria liian korkeilla hinnoilla, mutta entäs sit nää tyypit jotka myy sekarotusia koiria yli 1000 hintaan ihan vaan siks ku koirista on kysyntää? Musta se on enemmänkin rahastusta ja huijausta.

   • Bieweri ei ole seropi. Itseasiassa erittäin fantastinen koira, en kadu pätkääkään että maksoin tästä maltaita.
    Enpä usko, että on tehtaan tuotoksia,
    Ei se koirarodusta tee sekarotuista, jos suomen kennel ei halua sitä sukusiitos porukoihinsa.
    Olen hakenut ennenkin koiran ulkomailta ja saanut päästään terveitä rotukoiria.Nytkin etsin isoa dogia, mastiffia tälle pikkukaverille kaveriksi, päästään tervettä, enkä usko että sellaisen ilmaiseksi mistään saisi. Amerikkalaiset rodut kiinostaa, siellä on tervepäisiä koiria, joita ei ole sukulaispojalle astutettu.


  • Pooff? Mikä ihminen sinä olet,kun puhut asioista,josta et mitään tiedä. Tämä tallinnalainen kennel on hyvin luotettava euroopassa. Se kasvattaa pääsääntöisesti mäyräkoiria,mutta yksi biewerjorkkipari heillä on. Biewerjorkin kasvatus on haasteellista,koska uros on hankittava kaukaa. Minulla on vuoden vanha narttu,jonka hankin juuri tuosta kennelistä. Sen vanhemmat ovat saksalaisia,palkitusta sukupuusta. Suomeen oli vuosi sitten myyty 3 koiraa. Seurasin pari vuotta netistä kennelin toimintaa ja otin eräältä eurooppalaiselta kasvattajalta selvää ko. kasvattajasta. Sain terveen,kauniin ja hyvinhoidetun Vanilla-neidin. Olen aikanaan kasvattanut valioskotteja,mutta nyt vain nautin.. Biewer on terrieri todella eikä liian pieni eläjäksi. Suosittelen. Hinta kohtuullinen. Kaunotar kasvaa Luvialla. Valloitti mieheni kättelyssä ja minut myös! PS. Karva on haaste. Se on hoidettava.

   • Mulla on ne kolme Raumalla :)


   • Hei!
    Olen aikeissa ottaa pennun tuolta samaisesta kennelistä. En ole ostanut koiraa aiemmin ulkomailta, joten olisin todella kiitollinen, jos voisit kertoa vähän lisää tuosta ostoprosessista. Kävitkö katsomassa pentuja etukäteen vai haitko suoraan pennun kotiin? Miten paperi asiat hoidettiin jne.? Mitä pitää ottaa huomioon, tarkoitan, että pitääkö ilmoittaa jonnekkin, että on tuomassa pennun Suomeen? Kennelliittoonhan bieveriä ei kai voi rekisteröidä, vai? Suuri kiitos, jos jaksat vastata ja tehdä omasta prosessistani hiemen helpomman! Itselläni on jo yksi Yorkki, jolle olen ottamassa nyt kaveria. :)


   • Näillä on uskomaton kyky valloittaa kaikki vastaan tulevat mihet, isot ja pienet.
    Oma Rasmukseni taitaa olla Vanillalle sukua. kasvaa Turun lähellä


  • Onko kukaan teettänyt täällä Suomessa pentuja omalla biewer nartullaan? Olisin kovin kiinnostunut tästä bieweryorkista!! :)

   • www.pimihau.com


   • En tiedä itselläni on saksan rekisterissä oleva kesäkuussa 2013 vuoden täyttänyt uros, 3kg. Todellinen pakkaus. Ei påelkää mitään, seuraa kuin hai laivaa, ison koiran eko. aikioniemi@aikioniemi.com


  • Itselläni turunseudulla uros, skasan kennel rekisterissä. Täällä siis sekarotuinen, keski-euroopassa ja jenkeissä puhdasrotuinen

  • tuija aikioniemi tai ponpom,minulla on saksan rekisterissä ja tallinnan kennelistä ostettu Vanilla,joka täytti juuri 2v. Terve typy. Olen ajatellut teettää sillä yhdet pennut kevään -14 juoksusta. Minusta Vanilla eli kotoisasti Vappu on niin loisto koira,että uskoisin sen tuottavan hyvät pennut En halua isäksi jorkkia,vaan biewerin. Kotonani asustelee kyllä tyttäreni jorkki,joka on aivan ihana,mutta biewerin Vappu sulhoksi tarvitsee. Asun Porin Ahlaisissa nyt ja toivoisin yhteydenottoa joko puhelimella 050-5746611 tai sähköpostilla.kuustuula46@gmail.com. Yst.terv. Esteri2.

   • Laitoin sinulle viestin, e-mailin uroksestani, on myös saksan rekisterissä. Astutusmatka olisi yllättävän pieni. Mikäli nämä sopii keskenään,
    Saattavat tosin olla sukua toisilleen


  • Itselläni on kanssa oma Biewer mutta se on ostettu suhteilla ihan täältä Suomesta(ei kennelistä) Se on tuotu saksasat pentuna ja sitte se vietti vuoden yhden naisen luona mutta tuli sitte lopulta meille! Nyut se on kolme vuotias. Ne, tai ainakin tää meidän koira, on tosi sosiaalisia ja ystävällisiä. Vaatii tosin aika paljon huomiota ja niille tulee kuulemma herkästi kaikkia sairauksia. Meidänkin koiralla on jo kaatumatauti ja sillä on ollut pari kertaa korvatulehdus(jo nyt)!

  • Biewerlover, mistä arvelet, että epilepsia on rotuominaisuus? Luulen enemmänkin,että synnytyksessä on ollut ongelmia. Biewerin lisäksi kodissani oleva toyvillakoira (tyttäreni oma) sai aiemmin stressistä kohtauksia. Meillä elettyään vuoden ei mitään ongelmia ole. Missä biewerisi kanssa asut?

  • Hei.
   Onko pentuja nyt Suomessa saatavilla?

  • Minulla on parhaillaan kolme biewer-pentua.Pennut ovat nyt 9 viikkoa vanhat.Yksi narttu ja kaksi urosta.Uroksen molemmat vanhemmat ovat tätä Pom Pon -linjaa.Nartullani Saksan paperit.Omistan myös tämän isän,joka kastroitiin joulun alla.Rotu on todella ihana.Caramelvon Reicshaus-narttuni on kuusivuotias,joten tiedän jo millainen rotu on kyseessä.Minulla on myös leikattuja jorkkeja.Haukkuherkkiä kavereita,jota biewer ei ole.

  • Kannattaako maksaa 800e biewerin ja toy villakoiran seropi pennusta?

   • Mielestäni ei, mutta miltä sinusta itsestäsi tuntuu sillä sinun rahojasihan ne ovat. Haluatko niin kovasti juuri sen koiran ja onko ylimääräisenä tuo 800 euroa ilman mitään muuta tärkeää mihin sen voisi laittaa. Jos vastasit että haluat ja että ei ole niin mikä ettei


   • No ei ,sehän on seropi muiden rinnalla.Ei se käy näyttelyihin,tuskin kaikkeen harrastukseenkaan.Lähinnä säälittää kun ihmiset antaa itseään huijata noilla mixeillä,sekuli mikä sekuli.
    Vahinkopennusta vois maksaa 300 jos se on terveeksi tarkistettu,vanhempien polvet kii nostaa myös.Ettei rokokoota.Se on kivuliasta koiralle,ja löytyy puhtaista linjoistakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mielestäni ei, mutta miltä sinusta itsestäsi tuntuu sillä sinun rahojasihan ne ovat. Haluatko niin kovasti juuri sen koiran ja onko ylimääräisenä tuo 800 euroa ilman mitään muuta tärkeää mihin sen voisi laittaa. Jos vastasit että haluat ja että ei ole niin mikä ettei

    Vanha sanonta.Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa pitänee tänäpäivänäkin kutinsa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   194
   8344
  2. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   288
   7174
  3. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   125
   5217
  4. Putous-Martina

   Eikö kukaan huomannut viime lauantaina sketsiä Putoksessa jossa Malla Malmivaaran esittämän Martinan olisi pitänyt antaa selkään Shirley Karviselle. H
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   573