Akausaalisen Tuominen Alas

Arnolf

Akausaalisen Tuominen Alas

Kuinka Akausaalista voidaan tuoda nyt esille tällä planeetalla, joka on tällä hetkellä ainoa kausaalisen kodin paikka? Onko vieläkin oleellista tuoda sillä tavoin esille akausaalista – Pimeitä Voimia, Pimeitä Jumalia?

Kyllä – se on vieläkin oleellista, vieläkin välttämätöntä kaikille niille, jotka kuuluvat tai haluavat kuulua meidän Pimeään Traditioon, sillä tavoin tuoda esille, levittää Pimeyttä: vieläkin oleellista, vieläkin välttämätöntä tehdä sekä maagisia että käytännöllisiä tekoja, jotka kunnioitavat Pimeyttä, jotka tuovat esille, levittävät Pimeitä Voimia. Tämä on Aioonista Magiaa – ja Magiaa, joka auttaa tai joka voi auttaa jokaisen Initiaatin ja Adeptin Sisäistä ja Ulkoista Magiaa. Sanat, ideat, symbolit, kirjoitukset ja kaikki sellaiset katoavaiset kausaaliset muodot ovat vain vihjauksia; ehkä inspiraation alkua. Sellaisten asioiden tuolla puolen ovat teot, toimenpiteet, magia, jonka jokaisen Initiaatin täytyy tehdä tuodakseen esille Pimeää: käytännöllinen kokeminen, joka yksin synnyttää ymmärryksen Pimeydestä.

He jotka halveksuvat sellaisia käytännöllisiä asioita – sellaista toimintaa maailmassa, sellaisia pimeitä tekoja – ovat heikkoja; he eivät kuulu meihin. He kuuluvat Vanhaan Järjestykseen, joka vieläkin pilaannuttaa, joka vieläkin tartuttaa maailmaa sen kosmisella kieltämisellä, sen säälittävällä kehityksenvastaisella materialismilla, sen mitäänsanomattomalla egotismilla, itsekkyydellä, sen “hyvän” ja “pahan” dualistisella dogmalla, ja joka rajoittaa jokaista yksilöä. Me, sitä vastoin, ylpeästi uhmaamme – kuten me ylpeästi julistamme että me tiedämme että voimme olla, meidän pitäisi olla, enemmän kuin mitä me olemme – että meillä on potentiaalia muuttaa itseämme, kurottautua kohti Kosmosta; kehittyä, tulla jumalten kaltaiseksi... He jotka kuuluvat Vanhaan Järjestykseen tukahduttavat meidän olemuksen potentiaalia, samalla kun me, jotka olemme sitoutuneet tuomaan akausaalista alas tälle Maan päälle, olemme uusi Kosminen Järjestys joka tulee syntymään: me, tulevaissuus, jotka halveksimme kaikkea sellaista, joka kuuluu, joka takertuu Vanhan Järjestyksen pienuuteen, joita heidän turhamaisuus ja aineelliset huolet pitävät otteessaan. Meillä on vahvuus haaveilla suuria unelmia – olla urheita meidän visioissa, meidän vaelluksella; samalla he haluavat että me kaikki menemme alas heidän alhaiselle eläimen tasolle. Meillä on vahvuus tietää että me olemme uusi rotu, uusi ihmislaji, viemällä kehitystä jopa pidemmälle meidän magian ja tekojen avulla.


Joten, miten me tuomme akausaalista alas tämän Maan päälle? Aioonisella Magialla, hyödyntämällä meidän taitoja, tietoa, nexioneita, meidän pimeitä muotoja. Käytännön teoilla, jotka häiritsevät Vanhaa Järjestystä ja kaikkia sen muotoja, ideoita, järjestöjä, ryhmiä ja yhteiskuntia. Käytännölliksillä teoilla, jotka osoittavat kunnioitusta pimeää kohtaan ja joka saa meitä uhmaamaan, vie meitä uhman tuolle puolen ja joka tekee meistä uusia arkkityyppejä , jotka inspiroivat muita ja tulevaisuuden sukupolvia. Luomalla nexioneita tuomalla tähän maailmaan ja sen ihmisille, Pimeistä Voimista kaikkein pimeimpiä – Pimeitä Jumalia ja Kaaosta ja Akausaalista itsessään. Taistelemalla kaiken sellaisen puolesta, joka voi haastaa ja häiritsee Vanhaa Järjestystä, johon kuuluu sen Maaginen magia ja sen Maaginen eetos (josta Nasaretilainen eetos muodostaa osan) ja joka haluaa alentaa kaikki alimmalle tasolle. Saaamalla aikaan, inpiroimalla ihmisiä ja maailmaa vallankumoukseen; kehitykseen. Luomalla uusia ja uudempia muotoja, jotka tuovat esille Pimeyttä ja sillä tavoin palauttaa tasapainon, uudelleen mahdollistaen dialektiikan, murroksen, joka antaa voimaa Muutokselle ja kehitykselle. Taistelemalla sellaisten muotojen puolesta, jotka nyt aktiivisesti ja lähimenneisyydessä, ovat haastaneet ja jopa uhanneet vanhaa Maagista järjestystä ja näitä muotoja he jotka kuuluvat Maagiseen (ja heidän palvelijat ja agentit) pelkäävät.

Meidän täytyy aina muistaa että mitä muut ajattelevat meistä – minkälaisia leimoja, minkälaisia nimiä he meille antavat – ovat epäolennaisia. Me olemme sellaisten asioiden yläpuolella – me, jotka olemme tulevaisuus.

“Minä ja muut minunlaiset olemme pimeys, joka on välttämätöntä ja jota ilman kehitys ja tieto ei ole mahdollista. Olen myöskin itseni vastakohta ja silti kummankin yläpuolella. Tämä ei ole arvoitus, vaan Taituruuden toteamus ja jonka valitettavasti niin harva kykenee ymmärtämään.”


Anton Long
ONA
Morning Rising of Sirius, 116yf

Vapaa suomennos artikkelista "Bringing the Acausal Down":

http://www.nineangles.info/ona-27.html

3

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arnolf

      Täytyy huomioida että yllä olevassa artikkelissa Maaginen tarkoittaa myöskin samaa kuin Englanninkielinen termi "Magian". Eli sillä voidaan tarkoittaa myöskin "Sionisteja ja heidän liittolaisia kuten Amerikkaa ja jota voidaan kutsua myös "epänuminoosiksi ja materialitiseksi krypto-marxistiseksi eetokseksi ja sen rappeutuneeksi ja kapitaliseksi kulttuuriksi, joka on heikentänyt ja hallinnut yksilöitä, tehden lopun jalouteen perustuvalle erinomaisuudelle ja joka on korvannut henkilökohtaiseen kunniaan perustuvan soturin lain tyrannimaisten Valtioiden abstraktilla, elottomalla lailla ja jonka palvelijat ja liittolaiset ovat tekopyhiä barbaareja, joilta puuttuvat käytöstavat ja jotka ovat taantuneet niin että heistä on tullut melkein uusi ihmislaji, Homo Hubris."

      Katso esim:
      http://www.cosmicbeing.info/myatt_quest_for_vindex.html
      http://www.cosmicbeing.info/mythos_of_vindex-part1.html
      http://www.cosmicbeing.info/mythos-vindex-part2.html

    • Angra Mainyu

      Termin "Magian" kääntäminen "Maagiseksi" on epätarkka ja sekaannusta aiheuttava, joten itse käyttäisin vaikka termiä "magilainen". Teksti itsessään on hyvä, mutta menee hukkaan tällä trollaajien ja Church of Satanin tyhjänpäiväisestä viihdesatanismista identiteetin hankkineiden kansoittamalla roskafoorumilla. Vakavan satanistisen materiaalin esilletuontiin tai siitä keskusteluun suosittelen vaikka blogin perustamista.

      • Arnolf

        En itsekään oikein pidä termistä "Maaginen", se todellakin helposti aiheuttaa sekaannusta. Käytin tätä termiä tässä artikkelissa, koska ainakin Oswald Spengler käytti ilmaisua "Maaginen" teoksessaan "Länsimaiden Perikato". Olen kyllä samaa mieltä että näissä yhteyksissä tämä termi saattaa helposti aiheuttaa hämmenystä.

        Aiempien kokemusten puolesta voin itsekin todeta että tämä foorumi ei välttämättä ole paras mahdollinen kanava näiden asioiden esilletuomiseen, vaikka joitakin poikkeuksiakin on ollut. Ajattelin vain lähinnä kokeilla että aiheuttavatko nämä tekstit jonkinlaisia reaktioita puolesta/vastaan ja testata onko taso yhtään noussut....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe