surullista :(

älkää kulkeko yksin

Miten joku voi vaan kadota? Ja tiedän, että monella tavalla ja helposti, mutta silti..

On vaan jotenkin todella järkyttävää, että tämmöisiä nuoria katoaa kaupunkien keskustoissa ihan mystisesti. Voiko liikkeellä olla oikeesti joku sekopää?

Ite en nyt ihan jaksa uskoa tohon, että Raisa Räisäsen ja tän Nikon tapauksilla olis joku yhteinen tekijä...vaikka aika jännä katoamisajankohta sattui nikolle...siis nyt tänään ilmeisesti tuli tasan 10-vuotta Raisan katoamisesta. Onko vankilasta vapautunut joku hullu näihin aikoihin? Katson ehkä liikaa poliisisarjoja...

Aivan suunnattomasti voimia omaisille ja ystäville. Koskettaa jotenkin, kun itekin olen tty:llä opiskelijana...että jollekin samoissa piireissä liikkuvalle voi sattua jotain noin kamalaa :(

Itse kans tosi usein kuljen yksin himaan, jos ollaan oltu liikenteessä.....Jotenkin sitä ajattelee, että onhan tässä ihmisiä ympärillä kun on taloja ja kaikkea ja autoja menee ja puhelin on taskussa...

Tulee vaan mieleen, että en oikeen muuta keksi mihin vois kadota, kuin että joku hullu lähtis seuraamaan baarista...tai sitten nousis johonkin tutun kyytiin vapaaehtoisesti tai sitten joku esim. aseella uhkais ja pakottais kyytiin...

Voi toivottavasti toi niko löytyy ja mieluiten hengissä. Suojelusenkeleitä hänelle!

49

10049

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • reality bites

   Yks mahdollisuus näissä katoamistapauksissa vois olla elinkauppa. Nuori rajan yli vaik takakontissa ja elimet talteen. Niistä saa hyvän hinnan ja bisnes on kannattavaa.

   Järkyttävää kyllä, mut miks näistä asioista ei mediassa puhuta yhtään mitään?

   • rs4eeeeeeeee

    portugalin" liitetty puimurit playboylehti mafia presitentinvaalit sunmuut jutut, tyttö on nähty jokapuolella maailmaa ja omat vanhemmat ovat hänet sieppannu, Mitä häntä enää etsitään sateliiteilla?


   • rajanyli

    sitä samaa olen minäkin ajatellut.


   • perhe ei toivu

    miksi ne olisivat ottaneen suurikokoisen miehen, kun pienempiäkin ihmisiä on saatavissa?

    tottahan se tietysti on, jossain päin maapalloa, aivan hyvin voisi olla mahdollinen teoria, totta, ja koskaan ei löydy

    toivottavasti olisi tapettu edes kivuttomasti ja nopeasti


   • Piitra
    rs4eeeeeeeee kirjoitti:

    portugalin" liitetty puimurit playboylehti mafia presitentinvaalit sunmuut jutut, tyttö on nähty jokapuolella maailmaa ja omat vanhemmat ovat hänet sieppannu, Mitä häntä enää etsitään sateliiteilla?

    Mielestäni loogisin vastaus tässä vaiheessa madeleinen katoamiselle on yksinkertaisesti se, että hänet siepannut mies on hänet surmannut, ja ruumis on hävitetty todella hyvin. Etsinnät eivät ehkä ole olleet niin laajat että ruumis olisi löydetty. Tuskimpa madeleine missään päin maailmaa asustelee. Vanhempiankaan en oikein jaksaisi epäillä...


   • x

    on nykyään sellanen .suomessa on nykyään kaikki mahdollista.se vaan ihmetyttää kun poliisi on aivan munaton näissä katoamis tapauksissa....


  • hmm.,lö.,

   Näissä katomisissa ja muissa sevittämättömissä jutuissa läähtee aina mielikuvitus lentoon, helposti ruvetaan kehitteleen jotain myyttiä tai kauhujuttuja niinkuin sarjamurhaajat yn. Monessa tapauksessa tuntuu tekijän löytyvän yllättävän läheltä niinkuin tässä Ulvilankin jutussa. Jos olisin poliisi ottaisin kyllä ihan lähipiirin monessa jutussa suurennuslasin alle.

   • muuuuuuuu

   • kerro mulle

   • moienolehomo
    kerro mulle kirjoitti:

    monenlaisia..mitä itselläsi tulee tuosta kappaleesta, mitä haluat kertoa?

    homo sä oot!


  • ttkk

   Saattaisiko löytyä tuossa tapauksessa, jostain lähistöltä!?

  • Epäluonnollista

   on ollut eri puolella Suomea vuosien ajan. Tyypillisesti alle kolmikymppisiä, ravintolasta aamuyön tunteina poistuneita on kadonnut. Joitakin on löytynyt vedestä myöhemmin. Vesi häivyttää rikoksen jäljet, joten miksei voisi olla kyseessä sarjamurhaaja(murhaajia), jonka teot ovat jatkuneet vuosia. Tekotapa on sama, väijyy yksinään ravintolasta poistuvia nuoria miehiä, saa houkuteltua heidät mukaansa autoon (siis kulloisenkin uhrin kerrallaan), huumaa, vie johonkin salaiseen paikkaansa, tappaa erinäisten vaiheiden jälkeen, ja hävittää ruumiin pudottamalla veteen jonnekin katomaispaikan lähistölle - jälleen hiljaisina aamuyön tunteina. Vesi liuottaa vieraat kuidut pois, pienet tapaturmajäjet saavat "luonnollisen" selityksen - on ruhjoutunet vedessä. Tekijöitä voi olla useampiakin kimpassa, esim. sairaita ruumiseen sekaantujia. Kaikki videoidaan, ja ovat jakelussa jollain salatuilla palvelimilla ruumiseensekaantujien saiteilla. Tosi sairasta porukkaa, ja kykenee mihin vain. Eivät ole tavan tumpeloita, vaan mukana voi olla korkesasti koulutettuja, hyvässä asemassa olevia henkilöitä, vaihtavat pedofiilien tapaan kuvia, eivätkä pidä kuvien katselua rikollisena tekona. Yli 10 v. sitten satuin näkemään yhden tyyypin esittelemänä muutamia kuvia ruumiiseen sekaantujista, silloin uskoin, että oli lavastettuja, mutta myöhemmin olen tullut toisiin ajatuksiin.

   • ehkäpä???

    joku ulkomaalaisporukka jahtaa nimenomaan nuoria, terveitä, elinkauppaa varten.


   • Realistikko
    ehkäpä??? kirjoitti:

    joku ulkomaalaisporukka jahtaa nimenomaan nuoria, terveitä, elinkauppaa varten.

    Tai sitten Suomalaiset nuoret miehet dokaavat rajusti ja heillä on taipumus ravintolasta kotiin horjuessaan tippua Kolera-altaaseen, Tammerkoskeen tai Aura-jokeen, riippuen kaupungista.

    Mutta hei, eihän se voi olla niin. Liian loogista. Paljon todennäköisempää on että vihreät venäläiset ufomiehet ovat leikelleet maksan kauppatavaraksi ja myyneet loput ukkeleista huoriksi Norsunluurannikolle.


   • koskaan ei tiedä

    täytyyhän siihen olla jokin selitys

    ellei löydy järvestä, kuten SIG Inkinen - silti voisi kysyä edelleen, menikö se sinne itse vai auttoiko joku


   • jotain oppia
    Realistikko kirjoitti:

    Tai sitten Suomalaiset nuoret miehet dokaavat rajusti ja heillä on taipumus ravintolasta kotiin horjuessaan tippua Kolera-altaaseen, Tammerkoskeen tai Aura-jokeen, riippuen kaupungista.

    Mutta hei, eihän se voi olla niin. Liian loogista. Paljon todennäköisempää on että vihreät venäläiset ufomiehet ovat leikelleet maksan kauppatavaraksi ja myyneet loput ukkeleista huoriksi Norsunluurannikolle.

    pimeään aikaan...

    aha, Suomessa ei siis saa edes keskustella, kuka tässä tekee väärinkäytöksiä ja kuka ei, kysynpä vaan.

    Väärinkäytön välttämiseksi useiden viestien lähettämistä lyhyen ajan sisällä on rajoitettu.


   • x

    ruumiinavaus paljastaa jos on kuollut ennen veteen joutumista ja jos joku on kuoleman jälkeen persettä ronkkinu.


   • Anonyymi
    koskaan ei tiedä kirjoitti:

    täytyyhän siihen olla jokin selitys

    ellei löydy järvestä, kuten SIG Inkinen - silti voisi kysyä edelleen, menikö se sinne itse vai auttoiko joku

    Niko hukuttautui mustaanlahteen.
    Raisan raatokin lienee jonkin järven pohjassa.


  • :((

   Ihmiskauppaa tai elinkauppaa. Ihmiskauppahan taitaa nykyisin olla kolmanneksi rahakkain bisnes maailmassa ase- ja huumekaupan jälkeen. Ihmisen voi yleensä vielä kaupata monta kertaa, huumeen vain kerran. Ei voi muuta sanoa kuin että Jumala suojelkoon lapsia sen kaltaiselta pahuudelta.

  • rrrrrrrrrr,

   on asia

  • tämä on tätä

   ja vaikka olen nainen, kun en vaan voi laittaa rahaa niin paljon kulkemiseen

  • Ontuva

   Olin tulossa 2.10. pe klo1.00 alarannan kautta kotiin.
   Polveni takia onnuin.
   Laukontorin kohdalta auto alkoi seurata. Laukontorin ja Tiiliruukinkadun risteyksessä auto pysähtyi viereeni. Sisällä kaksi 25-35v miestä. Tarjosivat kyytiä. Kieltäydyin.
   Jatkoin kävelyä muutaman askeleen (ylitin Tiiliruukinkadun). Auto pysähtyi jälleen.
   Huusivat, että olenkin näköjään menossa samaan suuntaan kuin he ja tarjosivat jälleen kyytiä kotiovelle asti.
   Kieltäydyin.
   Ajoivat Pyhäjärvenkatua tiilirakennuksen pihaan ja toinen kavereista lähti juoksemaan, ilmeisesti sulkemaan mahdollisesti tietäni, toinen nousi autosta ja jäi auton viereen.
   Pakenin Tiiliruukinkatua yli Hämeeenpuiston taakseni katsomatta.
   Täsätä ilmoitin poliisipäivystäjälle, mutta en ole asiasta sen jälkeen kuullut mitään.

   • something bad?

    Hyvä että ilmoitit poliisille. Jotain hämärää tässä Nikon katoamisessakin on.. =/


   • Silmät auenneet
    something bad? kirjoitti:

    Hyvä että ilmoitit poliisille. Jotain hämärää tässä Nikon katoamisessakin on.. =/

    Kannattaa aina ilmoittaa kaikki tuollaiset rikollisuuteen mahdollisesti liittyvät jutut poliisille, sillä vaikka poliisi ei tekisikään mitään tapaukselle eli ei olisi kuitenkaan vielä rikosta tapahtunut tai muuten niin se olisi hyvää tietopohjaa jatkossa, jos jollekin toiselle tapahtuu jotain.

    Kannattaa vielä yrittää pistää mieleensä yksityiskohtia sekä henkilöstä/henkilöistä, että mahdollisesta autosta esim. auton rekkari, vaikka on varmasti ahdistavaa olla tuollaisessa tilanteessa eikä siinä ekaksi mieti kuin omaa henkeään. Mikäli kuitenkin mahdollista niin se rekkari muistiin ja vaikka tilanteesta selvittyä kirjoittaa se ylös paperille tai kännykän muistiin.

    Liian paljon minusta tullut esille tämän tapauksen yhteydessä outoja kokemuksia ahdisteluista tai tyrmäystipoista eli ilmoittakaa aina ne poliisille. Älkää pelätkö tehdä sitä! Voitte siten säästää jonkun toisen ikävän kokemuksen tai jopa hengen!


   • solmarie

    Hei, huomasithan ottaa rekisterinumeron talteen ja ilmoittaa sen myös poliisille. On totta että naisille tarjotaan kyytiä, mutta jos kerran kieltäytyy pitäisi se jo ymmärtää että "ei" ja jättää rauhaan. Tämä meno Tampreelle autokyytsijöitten kanssa on melko pelottavaakin nykysin, ei voi missään mennä yksin kun joku pysähtyy autolla viereen. En ymmärrä miksi ihminen "hyvää hyvyyttään" lähtee kyytsimään ihmisiä kotiin, aina siinä joku konnankoukku on viritettynä. Itse olen aina ottanut takapakkia nopeasti enkä pyri edes keskustelemaan näiden kyytsijöiden kanssa. Yleensä kaivan puhelimen ja ihan tosissaan soitan jollekin kaverille, tämä on keino milloin saa olla rauhassa. Joukkoon mahtuu aina "kusipäitä", oli kyse asiasta mistä vaan.


   • willow

    Nimimerkille Ontuva,
    oletko mies vai nainen?! Minulle tuli mielikuva, että olet mieshenkilö... ja miehen ahdisteleminen kuulostaa korvaani epätavallisemmalta, kuin naisen.


   • Ontuva
    willow kirjoitti:

    Nimimerkille Ontuva,
    oletko mies vai nainen?! Minulle tuli mielikuva, että olet mieshenkilö... ja miehen ahdisteleminen kuulostaa korvaani epätavallisemmalta, kuin naisen.

    Mies 55v


   • ----------
    Ontuva kirjoitti:

    Mies 55v

    Uskomatonta! Eli miksi ei Niko 23 v. ei olisi yhtä lailla voinut joutua tällaisten sairaiden ihmisten "tulilinjalle"?

    Minusta Nikon keissi näyttää siltä, että mies on hyväuskoisena noussut auton kyytiin ja joutunut henkirikoksen uhriksi. Nythän on siis uusia vihjeitä, että mies olisi ehkä nähty Sepänkadulla. Joten Mustalahden voisi unohtaa tässä tapauksessa. Kännykkä on sammunut keskustan alueella, Mustalahti sitä tuskin enää on. Vai onko se vielä keskustaa? Kännykkä voi myös sammua jos siitä revitään akku irti, eli ei sammuteta napista tai akku loppuisi. Kännykkä voi sammua myös iskun toimesta, ei vain veteen pudotessaan...

    Mielestäni mitään vaihtoehtoa ei voi vielä sulkea pois, sillä kohtalo ei ole ratkennut. On mielestäni väärin julistaa miehen löytyvän Mustalahden satama-altaasta. Kaikki vaihtoehdot on tutkittava ja mietittävä. Avoimet kysymyset ovat ne jotka tässä tilanteessa auttavat, ei jonkin teorian totena julistaminen. Sillä se ei ole vielä tosi, kunnes todistetaan ja Niko löytyy. En sano että henkirikos on ainoa oikea vaihtoehto, vaan jokainen teoria on mietittävä uudelleen ja uudelleen.

    Mielestäni tällaisissa tilanteissa on hyvä miettiä kaikkia vaihtoehtoja ja olla kuuluttamatta liikaa sitä mitä itse on mieltä sillä avoimet kysymykset johdattavat usein oikeille jäljille.


   • HELLOW

    OLIKO NUO UKOT SUOMIPOIKIA? MIKSI SYYTÄN ETTÄ ULKOMAALAISTEN(JA NIMENOMAISTEN KANSALAISUUKSIEN) SAAPUMINEN SUOMEEN ON TUONUT NII PALJON VÄKIVALTAA?


   • Tvink
    HELLOW kirjoitti:

    OLIKO NUO UKOT SUOMIPOIKIA? MIKSI SYYTÄN ETTÄ ULKOMAALAISTEN(JA NIMENOMAISTEN KANSALAISUUKSIEN) SAAPUMINEN SUOMEEN ON TUONUT NII PALJON VÄKIVALTAA?

    Humalainen ihminen on helppo saalis ryöstäjille. Sitä rahaa ei tarvitse löytyä paljoakaan, ja sen saamiseksi jotkut ihmiset voivat viedä vaikka hengen. Henki pois ja ruumis piiloon, esimerkiksi vaikka veteen. Toivottavasti tässä katoamisessa olisi onnellinen loppu, vaikka toivonkipinä on enää hyvin pieni.


   • toivotaan parasta
    Tvink kirjoitti:

    Humalainen ihminen on helppo saalis ryöstäjille. Sitä rahaa ei tarvitse löytyä paljoakaan, ja sen saamiseksi jotkut ihmiset voivat viedä vaikka hengen. Henki pois ja ruumis piiloon, esimerkiksi vaikka veteen. Toivottavasti tässä katoamisessa olisi onnellinen loppu, vaikka toivonkipinä on enää hyvin pieni.

    Etsinäpartiokaan ei löytänyt mitään! Mä alan kallistua kidnappauksen/henkirikoksen puolelle.. Jätkästä ei merkkiäkään, ei hanskoja, ei mitään. Mihin voi ihminen kadota keskustan alueella kuin tuhka tuuleen?? Mä en usko, että on Mustalahdessa. Eikä Nikon reitti kaiketi kulkenutkaan sitä kautta...

    Täytyy olla tosi raskasta aikaa läheisille. =/ Siunausta ja jaksamista heille ja ystäville.


   • Reino-Eemeli
    Tvink kirjoitti:

    Humalainen ihminen on helppo saalis ryöstäjille. Sitä rahaa ei tarvitse löytyä paljoakaan, ja sen saamiseksi jotkut ihmiset voivat viedä vaikka hengen. Henki pois ja ruumis piiloon, esimerkiksi vaikka veteen. Toivottavasti tässä katoamisessa olisi onnellinen loppu, vaikka toivonkipinä on enää hyvin pieni.

    Kaupungilla yöllä yksin humalassa toikkarointi on aina ollut tyhmää varsinkin "suurkaupungeissa". Nykyään myös Suomessa. Kannattaisikohan sen viinan kanssa läträtä vähemmän?


   • Ontuva
    HELLOW kirjoitti:

    OLIKO NUO UKOT SUOMIPOIKIA? MIKSI SYYTÄN ETTÄ ULKOMAALAISTEN(JA NIMENOMAISTEN KANSALAISUUKSIEN) SAAPUMINEN SUOMEEN ON TUONUT NII PALJON VÄKIVALTAA?

    Ainakin repsikan paikalla oleva puhuja oli ilmeisesti suomalainen. Puhui hyvää suomea.
    Toinen ei puhunut mitään.


   • Yksi kulkija
    Ontuva kirjoitti:

    Ainakin repsikan paikalla oleva puhuja oli ilmeisesti suomalainen. Puhui hyvää suomea.
    Toinen ei puhunut mitään.

    Olin messuilla muutaman vuorokauden ja päätöspäivän iltana on tapana käydä kaupunkikierroksella.
    Hotellille palatessa viereen ajoi siisti uudehko mersu, tarjosivat kyytia 2 miestä oli autossa.
    Matkasta tuli 2 tunnin mittainen monine kommervenkkeineen ja maksoi ehkä 100 € yhteensä sisältäen polttoainetta ja sämpyläkahvit.

    Tein "muilutuksesta" poliisille ilmoituksen joka oli suht nöyryyttävä kokemus sillä poliiseja lähinnä nauratti tapahtuma.

    Tarina on pitkä enkä ala sitä tähän kirjoittamaan, mutta "cocista" tarjottiin moneen kertaan ja Tampere kierettiin suht perusteellisesti sekä pysähdyttiin useammassakin paikassa, uskon edelleen pienenkin herpaantumisen osaltani johtavan ryöstöön tuossa episodissa.

    Kyyditsijöinä siististi pukeutuneita todennäköisesti romaneja edustavat 2 nyt ehkä 4 kymppistä miestä.


   • entinen vuorotyöläin
    Reino-Eemeli kirjoitti:

    Kaupungilla yöllä yksin humalassa toikkarointi on aina ollut tyhmää varsinkin "suurkaupungeissa". Nykyään myös Suomessa. Kannattaisikohan sen viinan kanssa läträtä vähemmän?

    Vaarallista on selvinpäinkin. Kun olin vuorotöissä, tulin usein yksin kotiin ja olen muuten nainen. Asuin muuten joskus aikoinaan siinä raiskauspuiston laidalla Oulussa, missä ulkomaalaiset joukkoraiskasivat alaikäisen oululaistytön. Toki tiedostin aina vaarat ja pelkäsin mennä yksin yöllä kotiin, mutta ei ollut mitään julkisia siihen aikaan liikkeellä, eikä työsssä käyvällä nuorella opiskelijalla ole varaa käydä töissä taksilla tai ostaa omaa autoa. Lopulta laitoin autonromun, johon ylläpitoon meni nekin pienet palkat. Työssäkäynti oli vähän tyhjän kanssa rahan saannin kannalta, mutta sai edes työkokemusta ja oli aika väsynyt opiskelija.

    Tuo Nikon tapaus on kyllä surullinen. Nuori komea mies katoaa tuolla tavalla. En edes uskalla kuvitella, miten suuri hätä hänen vanhemmillaan on! Voimia heille kovasti!


   • immu79
    HELLOW kirjoitti:

    OLIKO NUO UKOT SUOMIPOIKIA? MIKSI SYYTÄN ETTÄ ULKOMAALAISTEN(JA NIMENOMAISTEN KANSALAISUUKSIEN) SAAPUMINEN SUOMEEN ON TUONUT NII PALJON VÄKIVALTAA?

    ihan samaa mieltä!


   • nnnnnnnnnnnnnn

    Ystäväni Hollannista oli täällä tampereella töissä baarissa ja töiden jälkeen lähti työkavereiden kanssa vielä syömään. Siellä ravintolassa oli turkkilainen mies, yksi seurueen naisista sanoi tuntevansa turkkilaisen ja pyysi tätä pöytään istumaan. He puhuivat englantia toisilleen eikä turkkilaiselle käynyt missään vaiheessa ilmi että kaverini on alunperin suomalainen ja osaa erinomaisesti suomea. Kaverini lähti sitten kävelemään kotia kohti ja jonkun matkaa käveltyään auto ajaa vierelle ja samainen turkkilainen sanoo et pääset kyydillä. Kaverini suostuu, kuskina suomalainen ja repsikkana turkkilainen mies, molemmat kuulema isoja jätkiä. Turkkilainen sanoo suomeksi suomalaiselle ettei viedä sitä kotiin vaan ryöstetään ja hakataan johonki. He eivät tiedä et kaverini on kuullut ja tajunnut kaiken, niiden piti tankata hatanpään nesteellä jolloin kaverini pääsi juosten karkuun... Oisko samat jätkät liikkeellä :)


  • Philip Marlowe

   Miesjoukko paloaseman luona... Jep. Jokaisen paljon julkisuutta saaneen katoamisen tai muun rikoksen yhteydessä nousee esiin näitä haamutodistajia, joista villien spekulaatioiden kehittäjät innostuvat. Iltapäivälehtien ja muun median etu on hämmentää tapauksia ja rakentaa niistä suuria mysteereitä, koska se myy aina uusia lehtiä. (Olen itse toimittaja!)

   Ainoa oikea mysteeri tässä tapauksessa on, että poliisin sukeltajat eivät löytäneet ruumista. Sukelsivatko he väärässä paikassa, jäikö sameaan pohjamutaan painunut hukkunut yksinkertaisesti huomaamatta vai liikuttiko sitä kenties jokin pohjavirtaus?

   Koska hukkunutta ei ole vielä löytynyt, voidaan tietysti rakennella edelleen vaikka mitä kuvioita. Ihmisiä kiehtovat erilaiset mysteerit, ja tavallaan monet ehkä tiedostamattaankin tahtoisivat, että Niemen katoamisen taustalla olisi jotain muuta kuin ihan arkinen suomalainen miehen kohtalo: kännissä hukkuminen. Eihän komean mallipojan paljon kohuttu katoaminen saa päättyä tavallisella tavalla - hukkuneen löytämiseen järvestä. Se ei ole seksikästä eikä kiehtovaa.

   • Susikoski

    Perinteisesti suomalaisessa henkirikoksessa on tyypillistä, että tekijä ja uhri tuntevat toisensa. Tämä rikostutkintaa helpottanut perinne saattaa tosin olla lintukotomme romutuksen myötä vähitellen murenemassa, mutta edelleenkään (varsinkin täällä Tampereen korkeudella) ei liene yksin kulkevalla mieshenkilöllä kovin suurta todennäköisyyttä joutua täysin tuntemattomien tappamaksi.


   • Älkää hukatko aikaa
    Susikoski kirjoitti:

    Perinteisesti suomalaisessa henkirikoksessa on tyypillistä, että tekijä ja uhri tuntevat toisensa. Tämä rikostutkintaa helpottanut perinne saattaa tosin olla lintukotomme romutuksen myötä vähitellen murenemassa, mutta edelleenkään (varsinkin täällä Tampereen korkeudella) ei liene yksin kulkevalla mieshenkilöllä kovin suurta todennäköisyyttä joutua täysin tuntemattomien tappamaksi.

    Nyt äkkiä Savukoski Etsintäveneineen paikalle ennen kuin virrat vievät kauemmas selälle (jos siis vedessä on). Ei se ole palokunnalle epäluottamuslause, jos käyttää muitakin apuja etsimisessä ja Savukoski on tehokas. Mikäli ei löydy senkään jälkeen niin täytyy vaatia jutun siirtämistä KRP:lle kun jäljet vielä tuoreet, johan se KRP alkaa tutkii metsään kuollutta ilmeisesti ulkomaalaista naistakin (Oriveden vainaja) niin on sillä aikaa tutkia tätäkin ja paljon suuremmalla syyllä. Oriveden vainajaan ei ilmeisesti liity rikos, mutta tähän saattaa liittyä ja tämä luo tamperelaisiin liian paljon pelkoa varsinkin kun muita selittämättömiä juttuja jo tapahtunut (katoamisia).


   • Lost.
    Älkää hukatko aikaa kirjoitti:

    Nyt äkkiä Savukoski Etsintäveneineen paikalle ennen kuin virrat vievät kauemmas selälle (jos siis vedessä on). Ei se ole palokunnalle epäluottamuslause, jos käyttää muitakin apuja etsimisessä ja Savukoski on tehokas. Mikäli ei löydy senkään jälkeen niin täytyy vaatia jutun siirtämistä KRP:lle kun jäljet vielä tuoreet, johan se KRP alkaa tutkii metsään kuollutta ilmeisesti ulkomaalaista naistakin (Oriveden vainaja) niin on sillä aikaa tutkia tätäkin ja paljon suuremmalla syyllä. Oriveden vainajaan ei ilmeisesti liity rikos, mutta tähän saattaa liittyä ja tämä luo tamperelaisiin liian paljon pelkoa varsinkin kun muita selittämättömiä juttuja jo tapahtunut (katoamisia).

    Olen kanssasi 100% samaa mieltä. Henkirikoksen todenäköisyys kasvaa, jos ei vedestäkään vielä uuden etsinnän jälkeen löydetä. Silloin aika on oleellinen tekijä. On päästävä kuumille jäljille. Turhaa hohhailla monta vuotta, että eipäs löydy ei, eikä ajaudu tavaroitakaan rantaan. Silloin on jo liian myöhäistä alkaa selvittämään, onko tapahtunut rikos.

    Jokunen on vähätellyt katoamisten määrää, minun mielestäni kadonneiden ja ei löydettyjen määrä on kaupungin kokokin huomioon ottaen varsin suuri, voinemme laskea myös Anja Lappin tähän määrään. Lisäksi on äkkiä ajatellen ainakin 2 nuorta miestä( ehkä enemmänkin) sekä tietysti Raisa. Onko muita. Kymmenen vuoden aikahaarukka on kuitenkin aika pieni näin moneen lopulliseen katoamiseen. Olenko ymmärtänyt oikein,että Tammerkosken pohja on syynissä 1-2 kertaa vuodessa ja turbiinien edessä kaiketi on jonkinlaiset esteet, että jos sinne joutuu, löytyy sieltä.


   • jry

    varmaan tiedät ketkä sitä sieltä sukeltavat...
    Ja todellakin. Näistä Suomen vesistöistä hukkuneen löytäminen, varsinkin jos paikka ei ole vähääkään tarkka, on kuin etsisi kärpäsenpaskaa Itämerestä.
    Pimeää, sameaa, rojua ja kasvillisuutta pohjat täynnä, vaikeita pohjaprofiileja jne.
    Eli ei, siihen ei liity mitään mysteeriä.


   • manjarin12
    jry kirjoitti:

    varmaan tiedät ketkä sitä sieltä sukeltavat...
    Ja todellakin. Näistä Suomen vesistöistä hukkuneen löytäminen, varsinkin jos paikka ei ole vähääkään tarkka, on kuin etsisi kärpäsenpaskaa Itämerestä.
    Pimeää, sameaa, rojua ja kasvillisuutta pohjat täynnä, vaikeita pohjaprofiileja jne.
    Eli ei, siihen ei liity mitään mysteeriä.

    joo elikkäs täällä taas leijuu mielikuvitus pilvissä, tai oikeestaan paljon yli pilvien! Minkä takia tässä pitäisi epäillä minkäännäköstä rikosta edes? todellisuudessa ihmisiä hukkuu vuosittain satoja.. ja niissä on myös mukana kännissä veteen tippumiset ym. jos kyseessä olisi rikos! niin montako vastaavanlaista on tapahtunu viimesen 5 vuoden aikana tampereella? vastaus on yksittäistapauksia jotka ovat nekin harvassa! Koska tämäkin asia on täysin auki. Niin täällä lietsotaan ihmisille ylimäärästä pelkoa ja tarinoita joihin heitetään paljon ylimääräistä legendaa.

    Hukkuminen tässä vaiheessa paljon todellisempaa kuin rikoksen uhri. Ellei ole vielä elossa jossain. Todellisuudessa tuolta järvestä on mahdoton löytää tähän aikaan pohjasta yhtään mitään! ja kun ei edes tiedä mistä kohtaa lähteä etsimään!!


   • kylmänväreitä
    manjarin12 kirjoitti:

    joo elikkäs täällä taas leijuu mielikuvitus pilvissä, tai oikeestaan paljon yli pilvien! Minkä takia tässä pitäisi epäillä minkäännäköstä rikosta edes? todellisuudessa ihmisiä hukkuu vuosittain satoja.. ja niissä on myös mukana kännissä veteen tippumiset ym. jos kyseessä olisi rikos! niin montako vastaavanlaista on tapahtunu viimesen 5 vuoden aikana tampereella? vastaus on yksittäistapauksia jotka ovat nekin harvassa! Koska tämäkin asia on täysin auki. Niin täällä lietsotaan ihmisille ylimäärästä pelkoa ja tarinoita joihin heitetään paljon ylimääräistä legendaa.

    Hukkuminen tässä vaiheessa paljon todellisempaa kuin rikoksen uhri. Ellei ole vielä elossa jossain. Todellisuudessa tuolta järvestä on mahdoton löytää tähän aikaan pohjasta yhtään mitään! ja kun ei edes tiedä mistä kohtaa lähteä etsimään!!

    Onko vain hyvin outo yhteensattuma, että kaksi nuorta katoaa mystisesti (miltei päivälleen 10 vuotta ensimmäisen katoamisesta) aivan samalla alueella, Seurahuoneen seutuvilla?


   • frew
    kylmänväreitä kirjoitti:

    Onko vain hyvin outo yhteensattuma, että kaksi nuorta katoaa mystisesti (miltei päivälleen 10 vuotta ensimmäisen katoamisesta) aivan samalla alueella, Seurahuoneen seutuvilla?

    puhdas yhteensattuma. Ei tässä ole edes kysymys kahdesta viimeisestä Tampereella kadonneesta, vaan välissä on kadonnut muitakin ja katoaa vastakin.
    Toisekseen mikä on "Seurahuoneen seutuvilta?" Aika liukuva käsite. Tuossa kohtaa kun loppuvat valvontakamerat Onkinemen suuntaan mentäessä. Onhan tätä tällä kertaa kadonnutta jo etsitty esim. Mustastalahdesta.


   • pppxa
    Lost. kirjoitti:

    Olen kanssasi 100% samaa mieltä. Henkirikoksen todenäköisyys kasvaa, jos ei vedestäkään vielä uuden etsinnän jälkeen löydetä. Silloin aika on oleellinen tekijä. On päästävä kuumille jäljille. Turhaa hohhailla monta vuotta, että eipäs löydy ei, eikä ajaudu tavaroitakaan rantaan. Silloin on jo liian myöhäistä alkaa selvittämään, onko tapahtunut rikos.

    Jokunen on vähätellyt katoamisten määrää, minun mielestäni kadonneiden ja ei löydettyjen määrä on kaupungin kokokin huomioon ottaen varsin suuri, voinemme laskea myös Anja Lappin tähän määrään. Lisäksi on äkkiä ajatellen ainakin 2 nuorta miestä( ehkä enemmänkin) sekä tietysti Raisa. Onko muita. Kymmenen vuoden aikahaarukka on kuitenkin aika pieni näin moneen lopulliseen katoamiseen. Olenko ymmärtänyt oikein,että Tammerkosken pohja on syynissä 1-2 kertaa vuodessa ja turbiinien edessä kaiketi on jonkinlaiset esteet, että jos sinne joutuu, löytyy sieltä.

    Mä olen sitä mieltä, että on turha olla vielä liian varma siitä mitä Nikolle on tapahtunut ja mitä ei ole tapahtunut. Koska me ei vaan voida sitä tietää.

    Se mitä me tiedetään on faktat ja niiden perusteella voi pohtia eri vaihtoehtoja katoamiselle. Yksi näistä vaihtoehdoista on henkirikos. Yksi hukkuminen. Yksi se, että mies on sammunut jonnekin josta häntä ei ole vielä löydetty. Muitakin teorioita on.

    Turha tapella siitä, kuka on eniten oikeassa ja kuluttaa aikaa siihen. Tärkeintä on vihjeet ja havainnot jotka pitäisi nyt kaikki saada poliisin tietoisuuteen.

    Muistelkaa kaikki vielä tuon yön tapahtumia!! Pienikin vihje voi olla ratkaiseva!!


   • kameroita lisää
    frew kirjoitti:

    puhdas yhteensattuma. Ei tässä ole edes kysymys kahdesta viimeisestä Tampereella kadonneesta, vaan välissä on kadonnut muitakin ja katoaa vastakin.
    Toisekseen mikä on "Seurahuoneen seutuvilta?" Aika liukuva käsite. Tuossa kohtaa kun loppuvat valvontakamerat Onkinemen suuntaan mentäessä. Onhan tätä tällä kertaa kadonnutta jo etsitty esim. Mustastalahdesta.

    VALVONTAKAMEROITA LISÄÄ , OISKO NIIN ETTÄ JOKU RIKOLLINEN TIETÄÄ MIHIN KOHTAA LOPPUU KAMERAT JA TOIMII SEN MUKAAN.


   • Syysilma
    kameroita lisää kirjoitti:

    VALVONTAKAMEROITA LISÄÄ , OISKO NIIN ETTÄ JOKU RIKOLLINEN TIETÄÄ MIHIN KOHTAA LOPPUU KAMERAT JA TOIMII SEN MUKAAN.

    Ihmisiä on kadonnut viimevuosien aikana useampia ja kaikilla sama juttu, löydetty hukkuneena.
    Turku on yksi tälläinen kaupunki, mistä useampi ihminen on löydetty Aurajoesta hukkuneena.
    Tuskinpa he ovat sinne vapaehtoisesti menneet ?
    Kysymyksessä voi olla saatanapalvojat, jotka eivät salaseurastaan paljon huutele. He ovat kieroutuneita ja voivat pitää ihmisten jokeen työntämistä , jopa hyvänä tekona, uhrina saatanalle.
    Esimerkiksi Turussa on kokoontuneet saatanpalvojat vuosien varrella , niistä ei vain paljon puhuta ja uskon, että niin on monella muullakin paikkakunnalla.
    Varokaa sellaista, älkääkä menkö yksin yöhön.!


   • syysilma.
    Syysilma kirjoitti:

    Ihmisiä on kadonnut viimevuosien aikana useampia ja kaikilla sama juttu, löydetty hukkuneena.
    Turku on yksi tälläinen kaupunki, mistä useampi ihminen on löydetty Aurajoesta hukkuneena.
    Tuskinpa he ovat sinne vapaehtoisesti menneet ?
    Kysymyksessä voi olla saatanapalvojat, jotka eivät salaseurastaan paljon huutele. He ovat kieroutuneita ja voivat pitää ihmisten jokeen työntämistä , jopa hyvänä tekona, uhrina saatanalle.
    Esimerkiksi Turussa on kokoontuneet saatanpalvojat vuosien varrella , niistä ei vain paljon puhuta ja uskon, että niin on monella muullakin paikkakunnalla.
    Varokaa sellaista, älkääkä menkö yksin yöhön.!

    Kisään vielä, että Niko on löydetty hukkuneena Iltasanomien mukaan, vain 5 metriä rannasta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   115
   6125
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   297
   5083
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   135
   3962
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   3307
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   2140
  6. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1832
  7. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   69
   1627
  8. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   9
   1140
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1047
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   311
   875
  Aihe