Mikä ilmiö mulla on?

Outolintu85

Tietääkö kukaan ,onko tälle ilmiölle olemassa jotain selitystä/nimeä? Olen 24v.nainen ja kolme kertaa elämäni aikani olen nähnyt ihmisen jossain,missä hän ei yksinkertaisesti voi sillä hetkellä olla. Ensimmäinen tapaus sattui kun olin n.11-12-vuotias,toinen ja kolmas kerta siinä 18-20-vuotiaana. Olen monesti miettinyt näitä juttuja ja haluaisin löytää niihin jonkun selityksen.

Tässä tapaukset:

Tapaus 1.
Olin vessassa,joka sijaitsi pitkän käytävän varrella.
Kaveripoikani oli käytävän toisessa päässä olohuoneessa. Kun tulin pois vessasta satuin katsomaan juuri sinne toiseen päähän käytävää,missä kaverini ei siis ollut vaan hän oli käytävän toisessa päässä,jonne en nähnyt. Näin kaverini siellä "väärässä" päässä ihan ilmielävänä seisomassa,samat vaatteet ja kaikki. Hän ei katsonut minuun päin. Samalla kun katsoin häntä,kuulin olohuoneesta hänen kovaäänisen naurunsa. Painelin olohuoneeseen ja siellä tämä istuu.

Tapaus 2.
Aikaa siitä noin 5-6v. Olin kävelemässä linkku-pysäkiltä kotiin. Asuin silloisen poikakaverini kanssa rivitalossa,jonka takapiha oli tielle päin. Tiesin,että ex on jo kotona. Kun olin lähempänä meidän taloa,näin kun hän touhusi jotain takapihalla yksi hänen keltainen t-paita päällänsä eikä nähnyt mua. Menin sitten sisälle ja hän oli siellä. Kysyin,että mitä se takapihalla teki. Sanoi,että ei ole käynytkään takapihalla. Väitin vastaan,että varmana oli just takapihalla se ainut keltainen t-paita päällä. No se keltainen t-paita oli litimärkänä kuivaustelineessä muun pyykin kanssa. Aikaa siitä kun olin nähnyt hänet siellä pihalla oli n.3-5min.

Tapaus 3.
Olin n.11v. ja tapaus oli ensimmäinen laatuaan.
Oli syksy ja illat jo pimeät. Olimme lähitalojen penskojen kanssa pienessä metsässä lamppusta/tuikkusta,miksi sitä nyt missäkin kutsutaan. Yksi etsi lampun kanssa ja me muut mentiin metsään piiloon. Näin ihan selvästi omin silmin kun yksi porukassa olleista tytöistä käveli ison risukasan luo ja kömpi sinne alle. No kävelin sen luo n.15 metrin päähän ja kysyin,miksi tyttö sinne oli mennyt. No ei vastausta ja sitten jotenkin havahduin ja näin,ettei siellä risukasan alla ketään ollut. Pikkusen lähin viivana juoksemaan sieltä,nimittäin sen verran säikähdin!!

Ois kyllä kiva kuulla,onko muille sattunut näitä juttuja!

4

581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lightworker144

      Sinulla tuntuisi olevan erittäin voimakas mielikuvitus ja siihen liitettynä idigojen vahva tietoisen luomisen taito. Et itsekään aina huomaa, miten ajatuksistasi johtuen maailmassasi tapahtuu juuri sellaista kuin olet ajatellutkin (kuten esim poikaystävän ajattelu, joka on hyvin tunnepitoista ja siis näin ollen voimakasta) eli luot sen 'todelliseksi', mutta joka heti toisessa hetkessä onkin ihan jotain muuta. Et siis ole sairas, etkä mitenkään outo; meillä kaikilla on tuo sama taito eli TIETOINEN LUOMINEN, mutta yleensä hyvin vähän vielä osaamme käyttää hyväksemme sitä. Nyt on ilmestynyt jo suomeksikin kirjoja tietoisesta luomisesta, kuten esim. "Secret "(joka ei ole todellakaan mikään kattava tietopaketti, mutta hyvä alku). Netistä tietysti löytyy paljonkin tietoa jos vain osaa esim. englantia.

      • lightworker144

        Indigoilla (edellisessä kirjoitusvirhe) tarkoitan ns. uuden ajan lapsia, joita alkoi syntyä suuremmassa määrin 80-luvulta lähtien, tarkoitetaan ihmisiä joilla monet ns. paranormaaleina pidetyt kyvyt ovat normaaleja. Indigolapsista löytyy myös kirjoja ja kirjoituksia.


    • Mursunorsu

      voi kokeilla psykiatria, tai meediota (en tosin itse usko meedioihin), yksi mahdollinen selitys voisi olla juuri vilkas mielikuvitus jotakin muuta (vaikka väsymys). Itsellä kävi vähän samaan suuntaan oleva asia. Olin vain normaalisti kotona ja käänsin päätä. Jotenkin aivot onnistuivat poimimaan kuvan kalasta, kun akvaario vilahti silmien ohi pään käännön aikana. Sitten pysäytin katseen pöytään ja melkein säikähdin, että mitä kala pöydällä teki. Tämä siis tapahtui muutamassa sekunnissa. Toivottavasti joku tajusi jotain sekavasta selostuksesta.

      En halua tietenkään leimata ketään hulluksi. Voi olla, että on asioita, joita tiede ei pysty selittämään. Ei sitä voi kukaan varmasti sanoa.

      • yhtäJaToistaKokenut

        Tutulta kulostaa..Eipä noista kannata välittää. Ite näen kans silloin tällöin. Joskus näen myös enteitä ja jotain ihmisen"hahmoja"vaikka koitankin ajatella asioita rationaalisesti. Eiköhän tiede selitä nuoki ajan kans...
        Turhaan pelkäät. Ite osaan jo nauraa noille. Pelko voi aiheuttaa vain sen että asiat alkavat mennä epämieluisaan suuntaan, kuten kävi mulle, mutta ei siitä sen enempää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe